2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Blade & Soul劍靈 [台服]有無人會經常出現連線中斷問題?
go

[閒聊討論] [台服]有無人會經常出現連線中斷問題? [複製鏈接]

我係用和記寬頻

我係在封測第一日玩得好順,完全無lag的情況出現,在第二日先出現連線中斷問題:

我入到去玩左一陣就開始出現無法攻擊,無法與NPC對話,無法結束遊戲等問題,但係

我重可以睇到對話欄的人在對話,同埋可以周圍走,不過就用不了技能,

我差不多大概走了5分鍾,畫面才出現連線中斷的框框,

我想問到底係發生咩事?我見其他討論區都沒有提及!難到我係個別例子!?

Alta活動勳章

樓主一定係用和記 打電話屌啦

Alta活動勳章

台服劍靈最終測試陰謀論|:
d更新包比我地down耐d       之後整多d問題比我地搞              我地搞唔掂
                            ↓                                     ↓                                 ↓
                       上網討論       上網討論增加人氣      上網討論增加人氣               
                              ↓                           ↓                                 ↓   
                           增加人氣            增加人氣                增加人氣      

搞咁多做咩:(         等公測算

沒有LAG 應該是你的網路供應問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 09:14 PM , Processed in 0.030555 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存