2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 哇屌, 好撚凶狠
樓主: 東方.真龍
go

[熱話] 哇屌, 好撚凶狠   [複製鏈接]

littlehin 發表於 14-11-19 04:35 PM
我回緊魔鬼皇講既野,你唔識字?

人地講打拳搏擊,你6個帖講緊d乜?

所以我咪話你地2 個離題囉
係你自己唔知駁乜野
好似我講錯你條氣唔順

你齋質疑我唔用舉報
係咪我用舉報你就唔會出聲兼且覺得自己離題係有問題?
唔好講幾多個post喇,你都係想拉埋我落水姐
版主如果覺得我有問題扣分(引起罵戰etc,我最多下次用舉報)

十週年勳章(賀詞)

littlehin 發表於 14-11-19 04:53 PM
入黎挑釁會員

回完7個離題既帖,最後話自首

原本只係 2個post
唔好唔記得你都有引用返我講我呢個離題嘅題目
更加唔好講個事源係你自己離題先

但你d 語氣講到自己置身事外咁
到而家都未見到你承認自己有任何問題
剩係識話我離題
原來你自己冇離?

可以咁樣大返人
你重得喇,原來你係為左叫我唔好離題所以 "先" 離題
已有 1 人評分Good 收起 理由
littlehin + 1 極度幼稚的回覆^^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

猶如小學生既爭吵wwwww

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

風在隨空飄舞 發表於 14-11-19 04:03 PM
樓上討論到離晒題
版主大晒?

離題好神奇 好多POST回帖都有離題係唔逐個屌

係要捉D版主離題既 咁會員離題又可以 版主唔得

咁會員大晒呀

你問我係唔係大晒 我唯有答你 我大晒你吹能帳咩

9唔搭7出黎無能端端屌鬼 你收水啦

唔好以為做得版主就俾得你任屌先得嫁

大家討論係冇分會員定版主既 依D常識都唔知

你學咩人上論壇玩呀 玩沙啦  家下我屌你呀 投訴我囉

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

風在隨空飄舞 發表於 14-11-19 04:40 PM
所以我咪話你地2 個離題囉
係你自己唔知駁乜野
好似我講錯你條氣唔順

離題係聊版無冇反規既 挑釁罵戰就會

但我地做版主既眼光睇得比較遠

唔會同D眼光短既人計較 我原諒你啦

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-11-19 08:36 PM
離題係聊版無冇反規既 挑釁罵戰就會

但我地做版主既眼光睇得比較遠

你大唔大我,我真係好介意啊

本來呢度聊版有個吹水POST,嗰時好多人入去呃POST
CCCCCCC都係咁回入去呃分
結果有版主入面開左個閒聊區黎處置呢類型POST
點知原來而家話離晒題都可以冇問題

你話冇問題咪冇問題我OK架喎
我都唔知你地個眼光同標準放喺邊喎

哇屌,好撚凶狠~

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

哇屌,好撚凶狠~
睇魔鬼王D回覆真係...
超版喎 成個細路咁...

poon2701 發表於 14-11-19 10:42 PM
哇屌,好撚凶狠~
睇魔鬼王D回覆真係...
超版喎 成個細路咁...

對住D細路仔 咪用細路既說話對返佢囉 係咁嫁啦 好奇咩

風在隨空飄舞 發表於 14-11-19 09:21 PM
你大唔大我,我真係好介意啊

本來呢度聊版有個吹水POST,嗰時好多人入去呃POST

請問離題同閒聊吹水版果個吹水帖有人呃水打CCCCCCC有咩關係呢

離題都叫做有文字有話題 灌水打CCCC係呃水呃分

多係呃水呃分俾版主移入閒聊版 唔覺有咩問題

但聊版不嬲都經常好多人離題嫁啦 版主咁耐以黎

有冇移D離題帖或者扣分或者刪帖呢 你係聊版咁耐你自己心中有數

你今次鬧我地離題 我自己認為唔關離唔離題事 係因為我地講佔鐘人壞話

依D野 實有大支持有人反對 直接D講就得 唔洗曲線講其他野既 我明嫁勒

已有 1 人評分Good 收起 理由
littlehin + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

風在隨空飄舞 發表於 2014-11-19 16:03
樓上討論到離晒題
版主大晒?

講兇狠冇問題,不過又講到挑撥又盛
同樓主貼條片離晒罩喎 ...

我支持你!

順便屌埋我個“土瓜灣斬人~”PO入面離題嘅人唔該~

文不對題,惡意灌水~

地獄火使者 發表於 14-11-19 06:08 PM

離題示範,出484~

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-11-19 11:17 PM
請問離題同閒聊吹水版果個吹水帖有人呃水打CCCCCCC有咩關係呢

離題都叫做有文字有話題 灌水打CCCC係呃水 ...

咁你意思即係話只要有文字討論
關唔關題目事都冇所謂喇

同埋你覺得冇問題就冇問題
只要你覺得人地有政治動機
你地有政治討論就冇問題
咁你質疑我有政治企圖就話我有問題唔需要曲線
借離題黎插你地

同埋原來論壇基本常識係可以作出同標題不符嘅內容
咁cccccc同文字討論又有咩分別
言下之意只要有「文字」就ok

風在隨空飄舞 發表於 14-11-20 09:17 AM
咁你意思即係話只要有文字討論
關唔關題目事都冇所謂喇

心諗 家下講打CCCCC灌水依D事 關我離題能事咩

再諗諗 我離題係違規既 版主都扣我分啦 關人能事咩

無風起浪 借題發揮 背後動機 非常明顯

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-11-20 01:39 PM
心諗 家下講打CCCCC灌水依D事 關我離題能事咩

再諗諗 我離題係違規既 版主都扣我分啦 關人能事咩

乜野都唔關你事
咁重喺度做乜
喺度證明你自己離題冇問題啊

乜野回覆都係關我能事,關你乜事,你條友好多事
你認左咁你又覺得咁係冇問題
原來講離題野冇問題
不如你講下我第日離題會點處置

齋貼張圖入面有字得唔得?
如果乜都係你講晒,算同唔算都係你講
我就真係想問清楚
陣間原來你離題同我離題唔同,到時你鍾意就可以扣分
重話我係咁架喇吹脹啊
如果你自問公平嘅話,應該唔怕答我呢個問題

風在隨空飄舞 發表於 14-11-20 01:53 PM

乜野都唔關你事
咁重喺度做乜

聊版有版主 有違反佢地會做嫁啦 除非佢地都唔係到 又緊急既我先會處理

咁聊版D惡意灌水真係唔多關我事喎 聊版版主都係活躍份子

而個吹水帖移左版又唔係我移 又唔係我講有人灌水 又真係都唔關我事喎

你發我爛渣有屁用咩

至於離題 聊版從來都冇捉過人離題 係我離題之前 大把帖都有人離題嫁啦

又唔見你嘈呢 係咁能正義 就唔好淨係講我 宜家我離題又好講版主都離題

動機係乜9 好明顯啦

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-11-20 08:52 PM
聊版有版主 有違反佢地會做嫁啦 除非佢地都唔係到 又緊急既我先會處理

咁聊版D惡意灌水真係唔多關我事喎 ...

我好直接同你講

人地鳩回離題
唯一唔同係你地好認真咁講
根本可以另開topic黎講,你覺得我搵位插你
我阻你唔到,但我真係唔知點解可以長篇大論講另一樣野
而唔係另開新post

以往我都聽講過有私事可以pm 2個人傾
當然你地係可以公開討論,我反而唔明你係咁話我動機
我都好想講,如果你地開個topic講
我憑咩話你離題

我希望你同人討論嘅同時,都望一望自己
如果你重係繼續咁諗,我諗都冇咩繼續好講
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 09:05 AM , Processed in 0.032447 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存