2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 香港人選左個弱智做特首
樓主: lee111
go

[討論] 香港人選左個弱智做特首 [複製鏈接]

星夜の雨 發表於 14-12-2 11:34 PM
我今日睇錯左你回覆既野, sorry

如果係我答, 我都照樣答係普選.

littlehin 發表於 2014-12-2 22:21
雖然最後都係由中央話事.....
但有得選,好過冇得選.....

某部份人係唔會睇到第1句  ...

全民提名一樣可以假! 港人質素未夠…

呢度好多人都選擇睇自己想睇或者選擇唔睇啲唔想睇嘅嘢…

就算你回一大版都可以睇唔到~

十週年勳章(賀詞)

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

littlehin 發表於 2014-12-2 23:50
唔緊要

我標題錯誤

引發花生

littlehin  已解決,你地繼續  發表於 14-12-3 10:36 AM

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

我都同意依個特首弱智

一係最到最好  就聽民意向中央企硬落實2017真。普選 自然自己下台 俾大家選一個出黎

新既特首做得唔好 到時冇人嘈 心甘命抵

一係最到最差 就重手清場 唔好清D唔清D 下下怕投訴 家下你係政府 大能晒嫁麻

D人投訴咪又係向政府投訴 驚西咩 D議員得個講字 到時連反對你既議員都搞埋咪得囉

帶頭學生全拉 每人判坐幾碌 係監再日日俾人屌屎忽 怕晒咩

屌佢老母依個特首做野同佢個樣一樣 縮頭縮尾 冇一樣野做得好

依個世界得兩條路  一係以德服眾 一係以暴制眾 就係咁簡單之麻
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA2837 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-12-3 02:37 AM
我都同意依個特首弱智

一係最到最好  就聽民意向中央企硬落實2017真。普選 自然自己下台 俾大家選一個出黎 ...

最叻扮拉登

littlehin  佢有拉登咁惡,我地唔駛反佢.....  發表於 14-12-3 10:38 AM

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

lee111 發表於 14-12-3 09:59 AM
最叻扮拉登

拉登比佢好太多勒
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 09:21 AM , Processed in 0.029270 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存