2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 【Nostale騙案】成功拉到入數昆狗!(有圖) ...
樓主: 魅影~
go

[消息情報] 【Nostale騙案】成功拉到入數昆狗!(有圖)   [複製鏈接]

回覆 a853139157 的帖子

你咁撚傻仔

你老母生你出黎托7咩

過左咁耐先成功拉到- -警察做野的確幾...
不過拉到都算好架喇

回覆 池早島夜香 的帖子

你不嬲傻仔

sck123 發表於 14-12-18 03:55 PM
之前就話哂成個族,加陣唔撚夠人講就低聲下氣話剩係講雪
你唱人掛埋人地個族名黎唱仲唔係想燒埋落我地成個 ...

係啦,好過D廢物文不對題啦,人地之前講6j屈人出名,我都回番句SC個雪都好屈得姐,係你文不對題,話你係狗吠我唔覺有錯,成個護主犬禁樣,主人唔理你變流浪狗???哥哥好心送你去愛護動物協會啦,日吠夜吠,睇下你幾時有得安樂死

aailkypsc753 發表於 14-12-20 12:18 AM
係啦,好過D廢物文不對題啦,人地之前講6j屈人出名,我都回番句SC個雪都好屈得姐,係你文不對題,話你係狗吠我 ...

除左識得自打嘴巴話人係狗之餘你把狗口仲有D乜垃圾可以比你吠?
你邊撚度覺得你個句"SC雪都好屈得"叫做"對左題"呢小朋友
你係咪連讀書都讀到咁既撚樣,如果真係既話就陰公豬,連最基本學生既本份都做唔好

另外,我地SC本身都已經將件事淡忘緊
係你條傻仔燒番起把火之後引火自焚
呢D除左叫做柒之外仲可以叫做乜呢?
你連已經唔玩既人既壞話都講,定係你剩係夠膽講唔玩既人呀細路?
人地無玩仲要係度扮哂蟹咁串串槓,唔撚屌你咪姐係任你唱任你中傷?

sck123 發表於 14-12-20 12:40 AM
除左識得自打嘴巴話人係狗之餘你把狗口仲有D乜垃圾可以比你吠?
你邊撚度覺得你個句"SC雪都好屈得"叫做"對 ...

中傷?我講既都係事實,講到惡意中傷,唔係你地班廢柴垃圾係到惡意中傷炸咩,你倒轉槍頭話我?
你都好好耶,邊個惡意中傷先,自己心照啦,未吠撚完既,建議你打去2456 7111,同佢地講,我要吠你地算撚數啦你
廢物就係廢物,柒撚得過你地屈唔入我呀?又要屈,又要戴頭盔,番歸慢慢FF啦傻撚系

打機打到入去坐?
真係唔俾個叻叻你都對唔住自己......

aailkypsc753 發表於 14-12-20 12:54 AM
中傷?我講既都係事實,講到惡意中傷,唔係你地班廢柴垃圾係到惡意中傷炸咩,你倒轉槍頭話我?
你都好好耶,邊 ...

邊個係廢物邊個係度吠有眼睇啦嘈
惡意中傷?我加陣邊撚句有講錯過不如你黎答我啦柒頭
你又話搵證據證明自己清白?又話搵番條友出黎?
結果你到加陣搵左乜柒出黎
又話自己得唔知幾多隻人仔?轉過頭呢?
我地起碼都有人證物證之類 係差在無圖的確係唔夠力
但係你呢?做緊D乜柒?屎忽痕就是旦搵個post抽SC水?
同埋一味係度鳩叫自己係清白係無辜?
垃圾

sck123 發表於 14-12-20 01:11 AM
邊個係廢物邊個係度吠有眼睇啦嘈
惡意中傷?我地加陣邊撚句有講錯過不如你黎答我啦柒頭
你又話搵證據證明 ...

你地屈我爆人AC果刻開始就惡意中傷緊啦,onjj,唱到全夢都知添,搞到其他人齊齊打埋我地,你地就爽YY啦,家下我只係講番個事實,你地班 仆街 垃圾 廢物 的確係 屈得就得 有本事,起撚我底,之後拉我去差館,你條 廢柴撚樣

aailkypsc753 發表於 14-12-20 01:16 AM
你地屈我爆人AC果刻開始就惡意中傷緊啦,onjj,唱到全夢都知添,搞到其他人齊齊打埋我地,你地就爽YY啦,家下 ...

[你地"屈"我爆人AC果刻]
你邊忽似係講緊事實?事實就係
你除左係度好似癲狗咁發爛渣話人地屈你之外乜撚野都無做過
講得出做唔到又要死剩把口.搵清白?結果呢?
原來你口中所謂既證明清白就係剩係識得係度鳩up同埋抽水之外乜撚野都唔做
乜呢D就係足夠令你話人乜"仆街垃圾廢物,廢柴撚樣"既理據
幼稚同小學雞都有個譜,你邊忽覺得你自己比你口中既形容詞更好呀?自我意識過盛?
仲要係度FF埋SC咁本事可以動員到你口中所謂既"其他人"去打你
你平時好事多為你估真係咁撚多人屎忽痕係度追住你黎打?
講腦不經大腦毫無常識就係形容你呢種人
引用某會員一句
只係因為一樣野就可以比咁多人死追住你黎打
你夠膽講你自己乜問題都無?

aailkypsc753 發表於 14-12-20 01:16 AM
你地屈我爆人AC果刻開始就惡意中傷緊啦,onjj,唱到全夢都知添,搞到其他人齊齊打埋我地,你地就爽YY啦,家下 ...

家陣打撚吾起你咩柒頭
吾撚夠打米入P場lo

希希豬老母係雞係公廁

生左隻臭雞出黎

昆狗仲有良知居然認罪?

sck123 發表於 14-12-20 01:38 AM
[你地"屈"我爆人AC果刻]
你邊忽似係講緊事實?事實就係
你除左係度好似癲狗咁發爛渣話人地屈你之外乜撚野 ...

好笑啦,果日我一入生存咩事都唔知就比人清出場,話我爆人AC,禁點解你地禁多所謂既證據都唔捉我呀?
真係好唔明顯真老屈既表現囉,垃圾得把口講既證據only得一張圖炸???
你地想我搵既人證一直都係你地眼前,你地眼盲就話我搵唔到,笑撚到肚晒痛

babii小憶 發表於 14-12-20 10:10 AM
家陣打撚吾起你咩柒頭
吾撚夠打米入P場lo

唔關事既收聲啦,乜都插一腳,唔係你地D無聊人乜都插句頂人禁on9,我諗少你地幾個禁幾人,夢之都可能冇禁多人退啦

aailkypsc753 發表於 14-12-20 06:50 PM
好笑啦,果日我一入生存咩事都唔知就比人清出場,話我爆人AC,禁點解你地禁多所謂既證據都唔捉我呀?
真係好 ...

乜野叫做"真係好唔明顯真老屈既表現"?你語癌?
我地得一張圖?邊撚度剩係得一張圖?
洗唔洗我搵番哂Dpost一張張拎出黎數比你睇下呀 文盲
捉唔捉你/報唔報警呢一樣你自己去問番當事人,我無權代佢答
但係你條濕鳩係狂抽SC水呢一樣我老撚都唔忍你
口口聲聲話清白?清者自清咁撚得閒仲係度狂放暗箭
搞成今日既局面係因為你自己乜撚野都唔做仲要係度鳩抽SC水造成
仲有你搞清楚一樣野,證據指向你係昆狗呢一件事唔係我地SC控制
而係睇番D人講乜野 比D乜圖去決定,你連一開始要駁既位都搞撚錯哂啦柒頭
我地SC只係代我地族個位比人昆左既受害人處理
我地搵到出黎既野指向邊個 矛頭就自然指向邊個度
之後你自己比人用一個理由就清出生存,比"咁多人"打
你夠膽講個D人全部都同你無仇無怨,三唔識七????

sck123 發表於 14-12-20 11:54 PM
乜野叫做"真係好唔明顯真老屈既表現"?你語癌?
我地得一張圖?邊撚度剩係得一張圖?
洗唔洗我搵番哂Dpost一 ...

有冇怨我唔撚知,我淨係知佢地無啦啦清我出生存,我係唔識佢地班on9,我話你地得1張圖冇錯,仲要改過添,除左果張之外其他圖表示緊D乜野,你地所謂既證據有冇真係證明到我「等於」條友既「事實」呀???冇既話就收聲啦,我抽SC定抽SC家長既水你都分唔清,我係抽又點呀,依家係邊撚邊錯先呀,錯又唔撚認錯,淨得個屈先,話唔定你條護主犬都係青山opday逃走出黎,收下爹等你主人買狗糧比你食啦狗仔
做左野你唔知就話人冇做野,我搵果條友係你面前你見唔見到呀,洗下你雙眼,望下你個所謂既族既名單啦

aailkypsc753 發表於 14-12-21 12:53 AM
有冇怨我唔撚知,我淨係知佢地無啦啦清我出生存,我係唔識佢地班on9,我話你地得1張圖冇錯,仲要改過添,除左 ...

比人無啦啦清撚左出生存個D叫做"柒"
惱羞成怒周圍搵人屌呢層關我撚事?
改圖?點撚樣改?比圖既人話用D黑條姐住佢個名咁樣影響到D乜柒?
對話內容邊撚到有改到呀死盲撚,定係你腦殘連對眼都盲撚左
證據就指向你條撚樣個度,你加陣搵撚到又點?屌緊你個陣又唔撚見你放出黎?
加陣又係死剩把口?好啦?口口聲聲話搵到個條友啦?
屌你老母呀?圖呢?人呢?呢個post一直嘈咁撚耐我一張圖都見唔撚到呀
我加陣仲係SC個族入面,我仲同佢地,同埋家長有交情
加陣幫番曾經幫過我既族人有乜撚野問題?你個腦坐住左定係個頭生哂草
你加陣都講到明係抽鳩我地水,咁撚本事既放馬過黎
你唔好講你成日咁撚大聲係度叫人拉撚左你去差館度告鳩你 加陣就無膽唔撚敢入p場呀柒頭

留案底啦SOSAD. 食花生

sck123 發表於 14-12-21 01:34 AM
比人無啦啦清撚左出生存個D叫做"柒"
惱羞成怒周圍搵人屌呢層關我撚事?
改圖?點撚樣改?比圖既人話用D黑條 ...

係呀,冇撚挽又入撚到p場既好笑,加黑條唔係改過既,咩叫原圖咩叫改圖都唔知
同爆人ac條友傾計米係你地果果受害者囉,傾撚到工作,唔撚信去問鳩佢啦,我當初講出黎你地會撚信呀?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:19 AM , Processed in 0.032670 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存