2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 對洗版一事之我見
go

[閒聊討論] 對洗版一事之我見   [複製鏈接]

老老實實,夢之版本身既人氣度己經每況愈下....仲要有人係甘洗版,想點姐.......係咪想個page逐漸被人遺忘,變成死版一個??同埋,洗版個位仁兄講到自己甘熱血,甘唔該你將你既熱血精神用係對抗警犬身上,而唔係對付一班有心上夢之版既版友,同埋版主。多謝合作。
總而言之:唔好以為自己玩_哂,想點就點,OK?
PS:sor for 1999,一位無名玩家上。如有錯誤,歡迎雅正。
已有 1 人評分Good 收起 理由
aailkypsc753 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

夢之歷險同夢版早就變左質

花少同紅翼都唔知去左邊

想當年佢地係到不知有幾多活動,每到新年聖誕又有post入去吹水又有分加

呢家? 等收皮啦

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

jokerfather4 發表於 14-12-16 11:05 PM
我已經成日屌警犬

係魔鬼皇自已立場唔同 走去玩權力遊戲

你慳少少 成個版都睇到你 不停違規

俾左機會你叫你唔好再多開帳號不停罵人

你唔聽仲繼續做 禁你好應該 睇 IP係查核違規其中一樣處理

你冇多開帳號鬧人  你就唔需怕查 IP

唔好以為開分帳號違規就等於唔關正帳號事 因為你正帳號都正在參與分帳號既目的行為

唔好以為做左衰野 唔查就冇人知 一查就當自己受害

唔好將自己既錯 反倒講人地

而我冇立場既 你地不停鬧架我都冇阻任何會員 係其他版我早就禁晒

係夢歷我已經非常放寬 你自己違規就唔好怪人

jokerfather4  咁多謝哂喎FYMB  發表於 14-12-17 12:38 AM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

池早島夜香 發表於 14-12-16 09:41 PM
夢之歷險同夢版早就變左質

花少同紅翼都唔知去左邊

花?n年前已經忙到深潛,隔月先on一次
另外紅翼唔撈好耐啦喎你唔係唔知下嘛

jokerfather4 發表於 14-12-16 11:05 PM
我已經成日屌警犬

係魔鬼皇自已立場唔同 走去玩權力遊戲

曰撚曰係到捉人.郁下又兇鳩人話翻你舊帳扣你分

我地言論自由係咪比人打壓先?

連有不同意見都要針峰相對.呢個叫咩2000fun?

發現新大陸:原來版主唔係執法捉人而係for其他用途
認真op喎新年利是,你這麼屌你媽媽知道嗎

你睇佢唔係所有檢舉post都屌番人一獲

家下條睇post唔係睇咩嫁.係睇IP.唔鋸邊個封邊個

我有幾個id係只係純交流都封

好人好姐check post就跟埋IP

我係為某D on9行為作出公民抗命姐.

知唔知乜野叫「有法可依、有法必依、以法限權、以法達義」?
小學雞睇唔明?預左你話唔識睇:
Existence of law、Observance of law、Regulation by law、Justice through law

話就話基於良知同正義,警察捉你冇得say no
佔中阻街擾鋪自焚經濟國際形象,出面班激進份子都靜待被捕
你條鍵盤戰士呢?仲要嘈嘈貢話「拉我做乜撚野?

版規黑筆黑墨列明曬
依家仲比你嘈就人情,永久封你就道理

趁岩岩放條禁制令出黎比警方清場
你依家好拿拿聲同我去佔中
公民抗命丫麻,抗你老母條命咩
i dont even give a shit
渣住枝四字盾就當正自己一往無前、打橫黎行
真係憨鳩當有趣

上面唔知邊個仲咁認真回真心膠
我也是醉鳥

補充題外話:負皮已奉於其所有主題帖Zzzz

已有 1 人評分Good 收起 理由
寒霜 + 1 安心上路...笑

總評分:  Good + 1   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

kenyeung525 發表於 14-12-16 11:38 PM
發現新大陸:原來版主唔係執法捉人而係for其他用途
認真op喎新年利是,你這麼屌你媽媽知道嗎:smilie_:D ...

咁政治做乜啫

人地ON9 你唔好陪人啦

教醒左佢 以後個版冇水份嫁

俾件玩具你 你係要玩爛先收科 唔得嫁

玩具既野 要一齊分享嫁麻

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-12-17 12:09 AM
咁政治做乜啫

咁政治做乜啫

教醒左佢 以後個版冇水份嫁

冇法子啦見到出面班跟風向左走向右走
人佔中個個走去佔,連根本目的都唔知就去附和
連公民抗命意義係乜都唔知

發展中國家,飢荒貧窮無處不在,每日都有人死於飢餓
仲叫人簽減排協議?飯都冇得開,就黎瓜老親仲講咩野環保?
嘈真普選、嘈假民主
只要唔搞到民生,你要嘈咪嘈飽佢
你依家搞我經濟搞我冇工開
飯都冇得食,你同我講真普選?仲叫我支持佔中
民意唔倒退反彈就奇

Btw個人認為都係無補於事
一黨專政n年既中共so你先有味
彩得你既仲叫中國?仲叫共產黨?d人連三人七大黨既真正威力都未見識過
唔少人曠課、曠工,還橫每日有幾舊水收添

俾件玩具你 你係要玩爛先收科 唔得嫁

玩具既野 要一齊分享嫁麻

話唔定隻新年利是因為禁制令
得閒無聊上黎發下牢騷磨下光陰呢
你仲要認真mode做咩姐
雖然有d人係屬於違規中較鶴立雞群既一群
你學某人開下multi support下人,等佢覺得安心d咪算

人地成日報稱大學生喔,都唔知強調黎做乜
你睇佢一句:道德撚!
輕撥衣裳去如風,幻想境界最逍遙
我理得佢玉皇大帝定丐幫幫主啦

啊!可能佢覺得許仕仁同九龍皇帝比ICAC扣查會有不同待遇

jokerfather4 發表於 14-12-17 12:36 AM
傻啦你.咁關心我

以後我一無堂歸係屋企.咁夢版page1就歸我

發表於 15 分鐘前 |只看該作者
uccu又道德撚

天日先再玩

輪到我講Zzzz

唔好on8+1當有趣啦 幾多歲啊你....覺得洗版好好玩?

jokerfather4 發表於 14-12-17 12:36 AM
傻啦你.咁關心我

以後我一無堂歸係屋企.咁夢版page1就歸我

講得出唔該做得到
我就日日放學番屋企睇下係咪page1都係你

佢page1都有限啦,洗理佢咩,唉,冇眼睇~

我又想玩埋一份

jokerfather4 發表於 14-12-18 04:40 PM
遲下夢版就歸我.可惜家下要追堂數

無鳩時間理你

其實我都唔係日日咁得閒
做乜唔正面回應我6#姐?
理屈詞窮咪出聲囉,呢度人少少我唔會369你架喎

做咩姐你,咁得閒洗版就去天S阻人打豆啦

jokerB 發表於 14-12-18 05:52 PM
呀下我詞窮呀.同埋我冇look上去睇你d垃圾圖廢文.boboboy

你冇碌上去睇又點知我有圖有廢文呀小學雞?boboboy7.7

唉你真係瞬間變柒頭
柒到核爆

jokerB 發表於 14-12-18 06:18 PM
你用屌屌腦啦好嗎?

我用滑鼠個碌.碌落黎咪見到你個Icon同你堆濕鳩圖囉屌

你出去繼續慢慢刷帖啦
死雞唔洗係度再兜架啦
橫掂又唔影響到我,睇下你可以keep到幾時

如果真係有人係咁惡意洗板
魔鬼皇就封佢IP啦            (<不太了解事情的起源、經過…只路過此POST)

jokerB 發表於 14-12-18 08:42 PM
做咩要兜姐.乜都兜兜兜既

而然你都影響唔到我搞事啦撚屌

ff完訓醒未?
我呢d傻仔淨係識插水hea打機
邊可以同你比既姐
唔洗奉承啦,溫完書陣間仲要打多幾鋪普羅王傳說

jokerB 發表於 14-12-18 09:16 PM
打機呀

同叔叔我玩h game ok?

唔係同你好熟炸喎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 02:25 PM , Processed in 0.041417 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存