2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 玩撚晒? 你係唔係有特權係唔係大撚晒
go

[閒聊討論] 玩撚晒? 你係唔係有特權係唔係大撚晒

本版版規:
1.嚴禁灌水、推主題、無意義的回覆或主題。
【違規帖子輕則刪除,重則扣5-20分不等,則乎內容定斷】

憑咩DEL我PO 對你冇意義就DEL
對我好大意義WOR

人地又賣少將 就PO左N日DEL
我就即日DEL

你走啦~唔好搞大佢啦

鎖你咪鎖你 你以為自己係邊個
其實你乜柒都唔係囉 好唔好
去搵媽咪啦

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

JokerChiu 發表於 15-2-1 07:08 PM
本版版規:
1.嚴禁灌水、推主題、無意義的回覆或主題。
【違規帖子輕則刪除,重則扣5-20分不等,則乎內容定 ...

你嘈夠未 ??

版主唔係日日需要上班咁係到 版主都只係義工冇薪酬

版主查版見到就會處理

唔係人地違規左 版主未查看到 你就代表可以跟住違規

只要係違規既 就算個帖擺左成年或更長時間 都係違規

版主憑咩刪你帖?? 憑AVA版有交易區你唔用 你係主版發表文不對題、沒意義內容都可以

我見到回收筒入面 版主只係刪帖 冇扣你分 你仲想嘈乜野

版主唔係只做你既帖 有關既帖都刪晒 你仲想嘈乜野

係主版蛄刪交易帖 你都唔係第一次違反 你仲想嘈乜野

版主係有權開個吹水帖俾會員使用 等會員除隻GAME外 都有個帖可以俾大家吹水

係到多GAME版版主都有開依類既帖 依D帖係我地特許版主做既野 你仲想嘈乜野

你爆晒粗鬧版主 版主都冇同我投訴你 所以上次我見到都由得你 如果我執嚴處理

你早就負分同永久禁言 你仲想嘈乜野

唔好以為聲大大隨便就鬧得就鬧  你勞氣咋  

唔好再俾我見到你再開依類既帖 有問題你應該PM版主

對版主處理不滿可到投訴區 但再係版到鬧版主 我必處理

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:23 PM , Processed in 0.028614 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存