2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 未出發先興奮O既幫地戰快報
樓主: 9yinradio2
go

[抱怨專區] 未出發先興奮O既幫地戰快報   [複製鏈接]

樓主唔中立已經成事實架喇,不過唔知你問果個傳說朋友點解唔知情,我想係度講清楚分家原因係唔關禦影事。
自未分家前幫會發生內哄,0霄舊班人同前邪教線班人非常不滿我處理方法,大聲話大0霄使乜怕人,要打就打!
當時司空炎王係rc同幫頻話:傳說都無人架啦,帥小白憑咩管理0霄,你地唔使理佢架。我相信炎王你依家知道究竟係0霄無人定傳說無人,我只可以笑你on9加無知。
發生咁多事0霄朋友有無關心我地傳說?無。咩叫朋友在心中啦,大家應該清楚。
而分家唔係我決定,係我地傳說既人聽完0霄所有人係rc點樣話我不是而主動叫我返傳說。咁你覺得我地係咪同0霄重係兄弟班?
而分家以後有無0霄朋友關心過我地?無。只有水丘第一日分家問我,你估0霄重可唔可以搞返起,我只答水丘你自己認為呢?跟住佢就好似半退game狀態每日掛so周比武區。
而當我決定要打0霄塊地當日,都只係我水丘密我點解要打?可唔可以停手?。當時我地全部見到都好驚訝,水丘自出走後我地傳說基本上每日密佢叫佢返0霄,但係佢只叫我唔好理啦,由佢地比人打。
果日我問水丘你覺得0霄依家有力守任何幫既攻擊?水丘講左一堆野,完全無點決答案,跟住就直接上炎王開既緋主樓幫會。
近日炎王重不停出言攻擊我,但係唔該你比d心機去打聽下,帥小白係乜柒人ok?
大家覺得搞散0霄係咪大盟既人?
我地同0霄既事緋主樓重插隻手埋黎乜都唔使講架喇,等睇戲啦。

其實,攻邊塊地點解要向外公佈?點解要解釋呢?樣樣野都要解釋一大篇,咁咪好唔得閒。。

多謝上面個位東方吱吱講解

所以各位有地定冇地既中立幫注意

一陣人地禦影線攻你地/開你追殺  係佢地眼中都只係活動既一種

大禦影怕咩攻中立幫

乜野皇朝 星月居 閻皇居 絕域天雪 紫雨軒轅你地因住黎

帥小白 發表於 15-2-6 05:10 PM
樓主唔中立已經成事實架喇,不過唔知你問果個傳說朋友點解唔知情,我想係度講清楚分家原因係唔關禦影事。
...

多謝你解釋.好詳盡.原來係咁O既..明白晒..可惜我收吾到衣家淩霄O既風如果吾係一定同你講.

但想問下,點解搵禦影幫手?仲有.想要地.問下水丘佢地傾下先米得羅.吾使要外人幫手丫? 係米禦影多事想打中立幫借你地過橋丫?

另外.照你咁講當日水丘真係有蜜你.咁你有無停手吾摸佢地塊地先?我見佢世貼叫你地停手吾好摸地.當佢朋友就停手O既WO?  仲有佢蜜你果時你有無叫佢比地比你地?  我都係聽你地幫友講O既.話你地無人搵過淩霄傾?想問到衣家係未都無搵?咁係未想打淩霄?

最後一點.見你寫你話問水丘衣家淩霄都無力守幫地.咁就要打人地塊地落黎? 有D過左火WO.仲要你地係識O既TIM.不過你話1打1就話.衣家你搵禦影大佬出頭WO.咁又吾係咁講法. 其實如果真係有人打淩霄塊地你地應該番去幫手TIM 啦.而吾係幫手踩多一腳落去. 你衣家做法咁似之前尋龍尺比鬼王佢地爆地想做聖主一樣. 見人無人就打.咁好像吾多通WO.不過呢次淩霄無運行.果時尋龍有淩霄幫手守地.先吾使比鬼王食左塊地.衣家淩霄無人幫仲要比禦影打.今次真係PK 烏.

不過我都同情你O既,叫條友番去又吾番.衣家先黎番.有9 用咩. 仲上緋主樓同盟.咁即係吾想比你地啦.
抵打啦咁.

個炎王on99,講野唔經大腦

尋人勿探組 發表於 15-2-6 05:15 PM
我大禦影怕咩攻中立幫

乜野皇朝 星月居 閻皇居 絕域天雪 紫雨軒轅你地因住黎

估吾到佢會咁回應.想打就打.活動黎.點解佢吾打絕域天雪果D吾打邪教果D?係要打淩霄?

睇黎真係照你咁講中立幫小心了.他朝君體也相逄!!!!!

我無話係活動。我話係玩法。。。
有幫地就要有打幫戰的預備同心理素質,免費俾你一個月20隻或40隻馬血都唔使流?咁金銀堂唔拎幫地?

朕搞完大龍鳳。。令司空炎王現真身,本王好高興

人地大禦影bor  咪就係玩法囉
玩9你既方法呀

成條線
一個奪護書封百草當活動
一個無端端打人塊地當玩法
一個華山表演一秒放三招技
蛇鼠一_

今次真係公關危機
衰咩呢其實   
打人塊地未必一定錯架

事前放定針係人幫錄幾個月音,
總會錄到一兩句屌你地正義聯盟
之後攞正牌搶地又得

求撚奇話佢地幫收D舊高登舊邪教又得
全個SER改晒名咁濟,任你up
話佢地黑你地書搞事又得(中立幫黑書=搞事,正義聯盟黑書=活動)
再唔係屈鳩佢地有人戴面具打你地幫又得
又或者話佢地笑你地一秒出三招技又得
仆街到屈人地比你地奪書封百草果陣還拖又得
都好過出黎講句有地預左比人打

以前你地幫銀裝聖主打中立幫地都努力嘔D藉口出黎呀  雖然後來比人踢爆晒姐,都叫努力過呀
今次諗都唔諗,吹都唔吹,咁懶,抵比人屌啦
唔好以為副icon著件低胸就講咩都岩呀大佬
下次我換個露毛icon 咪天下無敵? 分分鍾文雄哥都黎問我Dj毛點梳  

btw 補多句  江湖傳聞 展雲乜同公乜一係同一個人
唔知呢件事會唔會有關係

回覆 wiwyzz 的帖子

其實我想講句樣樣都有因果,人誰無過,點解樣樣都要不付出而有收獲,而對永遠覺得自己岩而人地錯。
你點對人,人地就點對你。
就算朋友死檔都要識互相尊重才是道理。
點解咁多玩家永遠都無呢d煩惱,而自己就一大堆問題要解決,解決唔到就推晒落人地身上就覺得已經解決左。係咪太自欺欺人?

帥小白 發表於 2015-2-7 09:21
回覆 wiwyzz 的帖子

其實我想講句樣樣都有因果,人誰無過,點解樣樣都要不付出而有收獲,而對永遠覺得自己 ...

點解咁多玩家永遠都無呢d煩惱,而自己就一大堆問題要解決,解決唔到就推晒落人地身上就覺得已經解決左。係咪太自欺欺人?
呢句話真係要比二十個讚你 。
推晒去人地度就解決左。

個人意見:

咁既下場 淩霄自己拎黎

btw琴日路過惡人谷見到傳說同一代線一齊打王 好似仲有乜野夜月閣

因住又食王食出鑊呀

尋人勿探組 發表於 15-2-7 09:51 AM
個人意見:

咁既下場 淩霄自己拎黎

佢地有得打好耐啦, 自佢地係淩霄分左出去後,打世王就變左夜月加傳說啦.

而昨日聽番禦影朋友講佢地出左2隊半去打淩霄塊地, 話打左好多次摸皇座都比人CUT左.之後係RC係咁叫人去幫手.由2隊變成3隊幾, 最後當然係摸到啦.打到成8點20分. 朋友話當日淩霄得6條友左右, 以為佢地上左緋主樓有得打下, 仲話水丘一門都無出現,吾知咩鬼事,話無理由佢入得幫吾係到守.

昨晚摸完, 我見淩霄都無意欲去打番禦影,吾通佢地真係咁死9 由佢地打? 如果係咁就無花生食了.

一個ser32塊地,一個幫會憑咩做拎到幫地的幫會,戰力、內政、外交、資源、行動力、心態,唔想教你地搞幫會,我不是自戀狂,可你口中的正義聯盟,只講直屬同盟都確實握住19塊地,打幫地戰事實真係唔需要原因,唔打反而可以因為好多因素。。我幫唔幫傳說都好啦,要向公眾交代什麼?也很快2.0了,又執著什麼?別人辛苦經營了,比你成功了,只問人家為什麼和你爭?卻不問自己為何輸?無競爭何來進步。

回覆 東方吱 的帖子

其實你拎住呢個理由真係無得輸,開紅殺人,無啦啦開追殺,奪書封百草……總之打得人既都係競爭求進步
唔係話唔岩,但係個個好似你咁做就即係拳頭硬係道理,又唔見你搵魅惑求進步?講穿左未就係唔夠抽同恰人廢……
如果留守係凌宵既係小白加少數傳說人,我夠膽講你唔會咁幫小白lo

kinkinkinkk  唔好意思,岩岩先望到有人點評,我知魚影有同魅惑打團戰呀,玩票性質LO.(印象中禦影慘敗)我得鬼閒挑潑離間..事實上係,如果傳說無咩實力,吱吱唔會幫  發表於 15-2-18 04:23 PM
蒼天白鶴  舊講武手足同禦影既交情唔係你係度講幾句野就挑撥離間得到 唔係大9你,你睇1兩場追令係估計唔到人地禦影搞大型活動時真正吹盡雞既人數  發表於 15-2-7 04:07 PM
蒼天白鶴  你講到禦影未同魅惑打過團戰咁,做多D功課先上2000FUN啦同學  發表於 15-2-7 03:45 PM

睇到眼訓

留低我個人對E三個幫睇法

傳說 親一代線(好似改左名叫乜野禦影線定魅惑線,是撚但啦)多D

而緋主樓 親邪教線多D(隻一炎王一好似返埋邪教)

而E家留低係淩霄既 都係中立架啦

講多無謂 不如直接歸邊 開戰啦  

至於點解禦影咁得閒幫傳說? 咪R人入線多囉

BTW 我係到代表大聯盟多謝琴日夜月閣同傳說幫手打世王 先可以兩隻都食哂

(重覆多次 只係個人睇法)

回覆 9yinradio2 的帖子

比小小時間我作簡單補充

1) 之前見"尤田"係紫雨
2) 之後傳出紫下準備攻0宵
3) 小白曾經試過搵0宵友傾不過無on
4) 為免夜長夢多比紫雨攻地, 決定先宣地

夠簡單未?

回覆 mrtomriddle 的帖子

2) 紫下=紫雨
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:36 AM , Processed in 0.033571 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存