2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 Bellicose Banana Club[Bana] 招攬WVW戰士
go

[公會] Bellicose Banana Club[Bana] 招攬WVW戰士 [複製鏈接]

Server : Henge of Denravi
Guild name : Bellicose Banana Club[Bana]
Guild policy : WVW ,GVG
   Guild Run : HK 21:30 - 00 : 30

我地公會建立左有一年多 , E家我地想係2000Fun 招攬一D 玩左一段時間GE
WVW戰士來增強戰力 , 因為如果大家有見SOS 就黎由T2下馬到T3 已HOD
係準備上T3 所以我地Bana想增加戰力去面對T3 戰鬥 .

我地Bana 吾係全部香港人(因為好多都三分鐘熱度玩玩下吾玩,我地要長玩ge)
不過我地都guild run 係SEA timezone 我地要用Teamspeak(好似RC甘ge語音)
cmd係講英文聽一D好簡單ge 單字就可以 比如 stack , buff , water , bomb ,left , right ...etc

我地會有經濟援助支助你轉server 來HOD 加入Bana
簡單D來講 我地想買戰力 同順便試下係度收人組起香港隊 (我地主力都係係game度收人)

((暫時))謝絕PVE玩家加入

tobee.1567 只接受Mail (帶緊隊吾得閒應密頻)

SOS服,香港人頂起
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:22 AM , Processed in 0.025753 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存