2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 奶大力隻英而家變得超OP
go

[英雄心得] 奶大力隻英而家變得超OP [複製鏈接]

打上打中打JG 都好OK.打中因為而家D刺客NERF 鬼哂,得返極少量刺客,如LB,卡殺丁,仲有果種秒殺能力.而正正奶大力只要Q 中人,開R 跳過去就可以秒人.奶大力既出裝思路其實有2種 第1種係出巫妖流,呢種係高爆發高風險高回報流,出呢種可以令你有超CARRY 感覺.另一種就係鬼書流,呢種純粹POKE 流.我則建議大家出前者,因為奶大力團戰POKE 唔係最強,而係要佢可以搞死對面AP AD先係佢要做既野.玩得好既奶大力將會成為大家上分利器.

回覆 sunny037732 的帖子

一睇都知你唔識玩啦
上路奈德十隻有九隻雷
中路 識玩既人就一定可以唔中標啦
奈德一打劫/卡特/阿卡利就極難打
另外 巫妖流呢就可以收埋架啦 出大天使仲好啦 你巫妖 會戰唔會勁得去邊
宜加奈德 第一件出大天 第二件上死帽 第三件就魔穿/金人 第4件 金人/魔穿 第五件就一件防裝
最好系P4/5先好玩 你P1~3比人睇哂一定用刺客玩殘你
宜加奈德好著重推完線就跑線支援 標到就比隊友讚 標唔到就等住成場比隊友炮啦
你標唔準就最好咪玩

巫妖得。
不過玩得奈德麗如果你雷標、抓空氣、撲空氣咁唔好玩lu

雖然GANK能力不強~但勝在走線快~爆發高

誰可以10Q10中~重要的是不要揍空就好了

連出名指向超準既froggen 都唔可以十標十中....呢隻野跟本就係AP版既李星之嘛...
依家野怪又可以有印記 基本上呢隻英跟本改到壞左,除左Nerf數值 nerf到比賽出唔到 應該暫時冇咩辦法改, 黎黎去去都係得呢招改英架啦,  但試問隻GAME咁Q多英邊到趕得切成個技能組重做?大把英輪緊街症 lol....
跟本冇可能滿足咁多類型既玩家需求,你BUFF 呢隻第二類憎呢隻野既玩家又會係到嘈,無限LOOP, 所以我係幾支持佢跟比賽出場率黎NERF....LOL

打上路出3相都幾好玩呀

奶大力咩料~好似唔識字咁.....ON9普通話音
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 01:56 PM , Processed in 0.028207 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存