2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動 ...
樓主: 官方小雲
go

[閒聊討論] 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動   [複製鏈接]

角色名稱:★Crash﹏
所在伺服器:天空之夢
你的對象名稱:→成←
你想對你的目標對象說出的情深對話:
你守護我 但又迴避我
卻整天吸引著我 注意力無處去躲
不管如何 有人如此愛我
我亦暗裡練習 如和你告白講什麼

有時面對敵族 你知我係垃圾神甲仔所以成日都好刻意咁明王我去保護我
但係每次叫你同我玩你都要迴避我我個心真係好痛
但係你係大p面對敵族既時候既英姿已經深深吸引著我 有時我都會為左偷望你多幾秒而忘記左我係台下面 有時企多1秒都比人秒可想而知我為左望你付出左幾多
唔理點都好 廷仔真係好愛你我知道你份人好要面子 但係我希望你明白到 真正既愛係無分性別之限 hehe都可以拖手仔 我希望你可以接受我

已有 1 人評分Good 收起 理由
極JJ + 2 屌 HEHE

總評分:  Good + 2   查看全部評分

角色名稱:〥BlacK·S
你的對象名稱:雪殤

朋友我當你一秒朋友
朋友我當你一世朋友
奇怪過去再不堪回首
懷緬時時其實還有

朋友你試過將我營救
朋友你試過把我批鬥
無法再與你交心聯手
畢竟難得有過最佳損友

從前共你促膝把酒傾通宵都不夠
我有痛快過你有沒有
很多東西今生只可給你
保守至到永久
別人如何明白透
實實在在踏入過我宇宙
即使相處到有個裂口
命運決定了以後再沒法聚頭
但說過去卻那樣厚

問我有沒有
確實也沒有一直躲避的藉口
非甚麼大仇
為何舊知己在最後變不到老友
不知你是我敵友
已沒法望透
被推著走跟著生活流
來年陌生的是昨日最親的某某

其實我好憎玩LOL
其實玩都係陪你玩
其實如果問我想清邊個我第一個清你
來生做多一次我契弟
All just kidding
Thanks for watching
我係白飯你係叉燒
我係牙刷你係牙膏
Hehe

角色名稱:雪殤
你的對象名稱:╔打唔到俾你╗
我同你識左二年(好似係)
如果問我我係呢隻game覺得邊個最低b一定係你
希望你可以變返做正常人 唔好低低地能lol
平日就算係屋企冇野做 都唔好打咁多丁啦
其實一齊玩都幾happy下,大家有講有笑咁
希望大家日後都可以一齊開開心心咁玩啦
btw希望下次打電話俾你唔好又打唔通啦sad

角色名稱:天亮了說晚安
所在伺服器:海洋之夢
你的對象名稱:ζ十二Ω月↘
慈姐,其實我同你唔係咁熟架喳WOR

唔好以為同一間學校就可以痴住我55

其實講咁多係希望你唔好成日打我55

角色名稱: ╔打唔到俾你╗
你的對象名稱: 〥BlacK·S

其實我同你依加係咩關係?
如果冇發生果件事依加又會點
算數 都過左去( ´▽` )ノ
同你玩係開心既
我認我有啲自私既(笑喊)
又要咁夜沖涼唔比你瞓
又要唔比你做功課
又要你番學遲到 啊哈哈哈哈~
諗起都覺得自己有啲變態
都多謝你為左我(隻A)做左咁多野
定係其實你想玩咒A咋?

如果你下世都係人
我希望你可以高啲大隻啲
早過我出世就perfect喇

Ps.夢之開幾耐我隻A就跟左我幾耐
聽得最多既除左 你好低B 之外
另一句就係問我 你男定女
Ok! 依加澄清 我100%女仔黎
係跟得上面果兩條毒丁多
搞到又口賤又淫蕩...
BTW.小雲改名卡有冇得諗?

角色名稱: 別活在記憶裡
你的對象名稱: ‵ξ熾×舞〃
你想對你的目標對象說出的情深對話:你是家族裡的開心果,帶給我的回憶永不忘

角色名稱: ζTsukiˇ`
你的對象名稱:。chocolate。
係一次偶然既機會 我認識到你 可能依d就係所謂既 緣份
雖然由識你 到現在 7日都未夠
但係係依幾日 真係好漫長
每一日每一晚 都同你傾計傾到好夜
其實我對住你 成日都好自卑 總覺得配唔起你=3=
傻瓜 識你幾日 你就比隻choco我
如果我係昆狗 扮女仔黎呃你 你隻ac依家可能比我食左啦
記住啊 唔好隨便信人 包括我丫!
我真係唔想見到你比人呃
你唔會嫌棄我依隻國寶架可

那次碰到你 面對些空氣 是某種趣味
你我觸摸不到但體溫感到若似給擁抱

時刻登上Blog總會惦記嗎
流走於某間房會是你吧
而你我也聽過 某一種笑話
可我是會習慣 牽掛

每晚好天氣 亦會想到你 共你於某地
網絡到處搜索 沒趣的感覺 沒愛的觸覺

如果一天 不必於網絡見
如果一天 你想掛念
流星於某一晚 我曾經諾言
當需要靠背 在身邊
當需要說笑 觀眾不變

I Love you kwt <3 總有一日 我會出黎見你 應成你! 希望係E段時間 可以更加了解對方

角色名稱:Gτμdgε°
你的對象名稱:純蒸餾水°
你想對你的目標對象說出的情深對話:好想挽你啲水
已有 1 人評分Good 收起 理由
TT媽 + 1 玩啲咩水?

總評分:  Good + 1   查看全部評分

角色名稱:`曖K<3
你的對象名稱:斗魂╯夜
我同你識左已經好耐
每當我睇到你帶黑超既時候
我都十分興奮

角色名稱:。chocolate。
你的對象名稱:ζTsukiˇ`
見你咁好打篇野關於我 咁我就求求其其打番d野俾你啦
錫晒你喔~
~~

角色名稱:~廢爺~
你的對象名稱:MayMay7
你想對你的目標對象說出的情深對話:願你每一天過得開心 工作順利 萬事都有解決方法  

角色名稱:〝破軍
你的對象名稱:羽瑩;)
你想對你的目標對象說出的情深對話:雖然我地愈黎愈黎少上線,但係我對你既愛係永久不變 :D

角色名稱:櫻之聯想
你的對象名稱:楓之夏祭
記得認識你既時候,發現大家個名好似,大家都係叫X之XX啦,而且第一個字又係植物名
楓同櫻都真係幾似GA個FEEL,而且有一似你仲發現我地個名仲有一個共同點,就係第一個字都係木字部首,哈哈!
我諗就係因為咁樣,我地之間既關係開始變得微妙。
縱使個陣你有女朋友,但我發覺自己開始鍾意左你。
記得有一次,你同我講你同你女朋友因為D事而分手,但我并沒有因為咁而開心,反而登你傷心,因為我知道你好愛個個女仔,個女仔從你口中都可以得知佢係個好女仔。我個陣只係想你可以開心番,所以不斷諗D方法幫你地兩個復合,開解你,但你知唔知道我真係好傷心GA.......
後來呢件事之後,你都好少提到你同女朋友既事,到底你地最後點.....我真係唔知,亦都唔想知......

個陣既我真係好廢...你光弓+12,我先得光弓+7....個陣係到諗自己真係配你唔起...縱使我地只係朋友
所以我打多張光弓,索性唔沖卡由得佢一直+0去到99J,當我張光弓可以沖到+9既時侯,我先用番舊個張光弓....令自己可以變得更配你..
點知當我光弓+9既時候,我當然好開心,但你見到之後反而密我:「我都係比較鍾意無翼既櫻櫻」個陣我真係好感動...雖然唔知點解釋到我呢種心情......

又有一次,我參加唔知咩活動,有兩套一男一女既運動衫,我個時真係好想你可以用男仔個套衫,等大家都以為我地係情侶....
個時我諗左好耐咁唔咁做...因為始終考慮到你同你女朋友既關係...但最後我都係抵抗唔到自己既慾望,我鼓起勇氣同你講,不過你話我有點衫啦,,你自己用啦!..........
你真係傻瓜來...男仔點衫女仔點用到呀....

為左你,我每日一放學就飛奔番屋企,目的只係想快d見到你,有次你話自己發燒,成個星期都唔on,跟住我真係好擔心呀...
之後你on番既時候...你留底一句投資夢歷有風險,投資iphone最實際係家族個到之後...就無on過啦....到左好耐你ac on左啦.......
原來你已經放左個ac......之後msn你都del左我地成班fd....估唔到既係....你連我都del.....唔通係你心目中我同大家一樣地位....唔值得再做朋友...?

過左半年左右,我都無再玩LU...因為我發現已經無左個種feel值得我再玩.....

到左近排我重玩番.....因為事隔左大既3-4年,我都大個左,開始有番part time,都有d經濟能力,所以買左幾張點數卡,又咁好彩比我抽中左電單車坐騎....
但係我無用,除左話想拎去放之外,最大原因係因為楓你之前係用飛毯GA.....所以之後我不論出幾高價都要換張飛毯....我咁做都係想有d野可以同你相配,即使你無再玩....

無論而家你變成點都好,我好多謝你比左我呢一生人最快樂既時光,祝你永遠幸福快樂!

最後好多謝小雲你比呢個機會我,等我可以抒發到我呢幾年來收收埋對楓既感情
而家舒服哂LU^^~

角色名稱:→成←
你的對象名稱:★Crash﹏
首先我想回應一下你對我情深原因既睇法
明王你條垃圾神甲仔係因為我知你唔敢落台 小機會比人打 明王你黎回血
同埋我唔知乜野叫"叫你同我玩你都要迴避我我個心真係好痛" 我而家既心情只有一句 死開啦廢柴
然後就係我大p既英姿其實又真係魅力四射 唔只吸引你一個
最後 我講番我自己啦 其實我都幾鍾意你架 成日扮小丑 見到你我咩心情都番晒黎 由其是係你成日sd比我個d小學龜極少相

角色名稱:NightCall
你的對象名稱:邊到有呀
你想對你的目標對象說出的情深對話:中左要我做咩都得

角色名稱:又是重玩
你的對象名稱:放野淫妻
你想對你的目標對象說出的情深對話:中左我地就有錢結婚啦

角色名稱:EviL_FroG
你的對象名稱:‵Frosch:]
你想對你的目標對象說出的情深對話:男人老狗,唔講咁多肉麻野啦,只想講句:如果比我有下一世希望遇到既,仍然係你。

角色名稱:永愛乂彤彤豬
你的對象名稱:永愛乂hoho豬

老婆>3<我愛你
我地由另一隻game識,
再一齊轉黎玩夢之
識左無十年都有八年
好開心可以遇到你~

雖然我成日做錯事,記性又差><
搞到你成日嬲,
但你一次又一次比機會我,
多謝你一直以來對我既包容
我會努力去改下D壞習慣,SORRY

希望未來既日子我地一齊開開心心渡過
應成你,帶你去多D唔同既地方旅行
我會帶比你美滿幸福既生活^^

無論你開心定唔開心,我都願意同你去分擔
只要你想,你中意,我都會陪你>3<

一句到尾,我只想帶出一個信息:
老婆~我永遠只愛你一個>3<啜

角色名稱:月.隱津
你的對象名稱:貓咪劍統士
你想對你的目標對象說出的情深對話:我對你的心可比日月,如果你願意跟我回家,我保證照顧你一生一世~

角色名稱:♀彈你小弟弟
你的對象名稱:星〃琉璃o  ,Love藏心
我想, 我的目標對象可以多於一個吧
兩位台妹, 謝謝你們在我回來玩的時候認識了你們,
雖然我們認識了都不算是一段很長的時間, 什麼感性的話就不在這裡打了哈哈
謝謝這個活動給了我一個平台讓我說說一些話, 不管到最後有沒有人看, 中不中獎(反正我們都沒有抽獎運+rrrr)
你們心裡知道就好了~
縱然我們不是在同一個地方生活, 語言上, 文化上都有小小的區別,
但我相信情這樣東西, 無論是友情愛情, 都可以將地域的隔膜超越~
雖然我們不會面對面交談, 但正正是因為這個原因, 即使你們面對著朋友說不出口的秘密,
都可以在我們的圈子裡說什麼就說什麼, 不用忌諱.
三月了, 大家都開始回到正常生活的軌道, 不是每天晚上都可以聊天, 開團, 死地,
可能見面的時間少了, 但只要在平常的生活裡, 偶爾拍拍照, 放上line, 讓彼此都知道生活安好
我深信我們的友誼一定可以繼續的
就算在這遊戲倒了, 我們都要保持聯絡哦,
我希望有一天能夠來台灣找到你們 然後笨心帶我們去吃好的,
又或者,你們有機會來香港, 我都一定會招呼你們的啦哈哈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:31 AM , Processed in 0.058110 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存