2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online [已找回] 謝謝各位幫忙推POST//
go

[閒聊討論] [已找回] 謝謝各位幫忙推POST// [複製鏈接]

由於兔兔用了各種方法(LINE/email/手機)都找不到她,所以就出此post了。
雖然機會有點微,不過打算試一試。
希望跟瑪瑪(MAI)有聯絡的人可以幫幫忙;w;!!!
麻煩大家了Orz

你太偉大了,為了回POST去幫人,是不是真的?
還有為什麼成日見到你探討我HOME PAGE
已有 2 人評分Good 收起 理由
倩倩xD + 1
lecky + 1 很有用的文章

總評分:  Good + 2   查看全部評分

我吾知你眼花定眼殘,我從來冇否決過樓主開POST搵人,我都明白樓主感受lol
只是覺得你吾似咁偉大,我對你係隔離版洗POST,開埋哂D無謂POST,回埋哂無理頭既answer吾明白
..((都吾係吾明既,為左升等,你可以去到幾盡,呵呵呵
放心,你還有233次就可以升,加油吧T_T

又回避話題 T_T,隔離版回埋D過左N年既POST,你又點解釋,你都未答我.

何況你們所有人可以選擇唔睇,因為對你們是沒有影響的。 <--我覺得而句十分有問題

點樣選擇唔睇?你開得POST同回覆我地就一定睇到
你咁樣同掩耳偷鈴有咩分別?
【釋義】:比喻自己欺騙自己。
唔係唔比你開POST同回覆 但可以有質素同有意義D
另外你唔好拉lecky落水 佢每次有更新/資訊開POST我覺得好正常 起馬有意義過你大部份既回覆同POST先

對我們是沒有影響的? 係你覺得姐
你每次留言比我感覺係"唔好扮野" "鬼唔知咩"
真係唔留好過留THX
我唔覺得有你開D無聊POST/留言可以有幾有趣可以令到個版點點點
如果人地覺得好有影響你係咪唔再留言???
如果唔係咁你講而句既目的係咩??

請你唔好再狡辨

翼,比個STRONG AGREE你,為左升LV不擇手段,由如升LV搶怪一樣

Rhythm。音 發表於 15-3-6 01:50 PM
你太偉大了,為了回POST去幫人,是不是真的?
還有為什麼成日見到你探討我HOME PAGE ...

求解    

囧 ... 我岩岩先搵左個FD幫我開 2KF AC =.=
好少蒲論壇 救命呀 搵唔到瑪瑪 , 有D擔心...
新年果時我有打過幾次去佢手機 但都係
" 你打嘅電話暫時未能接通,請遲D再打黎" =.=
LINE佢又不嬲好少上 ,HOTMAIL佢又無乜點上 EMAIL幾次都無回過 ,
另一個都有玩 ECO嘅FD都有佢手機,
佢有加瑪瑪WHATSAPP  佢都話瑪瑪無晒反應 ,
~"~ 瑪瑪呢? 有無人搵到瑪瑪呀 HELP!!!
T口T LUNCH先 餓扁啦

ctikw 發表於 15-3-7 09:49 AM
請問我做每一件事需要向你解釋嗎?
謝謝

吾解釋就吾解釋啦,你吾洗反問返我wo,呵呵呵....
怕羞仔,做左又吾認,做人誠實點,承認自己係隔離版洗POST升LV就可以,閃閃避避
你還是不要在後面加謝謝,前面句野又要串下人,後面又要謝謝別人,吾好意思謝謝吾係亂咁用bo~
你不要在這裡開埋D無謂回覆/POST,依家都幫你升緊LV,快D升完講少幾句野T__T
不過你吾好同我講你其實要升七星元老會員

另外,
""我並不是在拉「lecky」玩家落水,
而是在表揚他在版比你們任何一個都更有貢獻
。""

你覺得你很有貢獻?

吾緊要,佢都想我咁回,佢吾回我都回,我吾回佢都會回,你終究都是要睇同一篇野

09年既POST 2015先回覆  ...笑左

Rhythm。音  跟著,他會跟你說""""請問我做每一件事需要向你解釋嗎?""""  發表於 15-3-7 02:53 PM
已有 2 人評分Good 收起 理由
倩倩xD + 1 突破盲點
lecky + 1 說出了重點

總評分:  Good + 2   查看全部評分

Seriously, I have no interest in the beef between u guys, I just wanna find 瑪瑪,
would u mind take the bickering & drama elsewhere ,pretty please?

我倒是有瑪瑪的QQ…
最近也見到她更新空間
剛剛我轉告了你在找她啦
不過這麼晚了沒回我是自然的orz

岩湖烤肥兔  3Q 瑪瑪已經上左LINE了 , many thnx >3<  發表於 15-3-8 03:44 PM

ctikw 發表於 15-3-7 09:49 AM
請問我做每一件事需要向你解釋嗎?
謝謝

當然 ctikw你唔需要同我解釋!
就好似我亦唔需要同你解釋我做左D咩
我只係好奇有咩原因令你要KICK入一個潛左水好耐既人既HOME PAGE 姐
我唔排除你想同佢HEHE嘛   

相反你這幾個月卻跟潛水沒分別,
我有看過你作任何有意義回覆嗎?

拿! 重點黎啦!
老實講 你自己都冇咩資格講呢句野
因為我睇你D回覆都唔見得有咩意義
人地真心擔心人想係度搵人
你話你真係知道佢搵緊既人去左邊就話姐
你只係回覆D疑似係安慰人既說話
咁其實有咩野意義呢???
唔通安慰完就會即刻搵到某人   ????
淨係識係度廢話連篇  仲以為自己講既野有意義

如果你在街上聽到別人說無聊的話,
他每次說話比你感覺係"唔好扮野" "鬼唔知咩",
真係唔講好過講,
你又唔覺得有佢講D無聊野可以有幾有趣,可以令到人地點點點,
如果你覺得對你好有影響,
請問你是否會去叫他不要再說話,然後說對你有影響?

「唔係唔比你開POST同回覆」跟「如果人地覺得好有影響你係咪唔再留言???」這2句說話,
意思是你比我開POST同回覆,同時又唔想我再留言嗎?

其實我都唔想笑你 但我發現原來你唔單止中文能力有問題
仲要咁自戀!   
其實影響係有分正面負面
而我覺得翼係指你既POST同回覆對人係有負面影響
唔通你覺得自己開既POST同回覆真係對人好有用   ?
我記得你曾經開過一個POST問日服維護會唔會準時開SER
其實我覺得一個正常有玩過ONLINE GAME既人都唔會走上黎問呢條問題    
咁究竟你條問題對人(無論係新手/老手) 有冇意義/好既影響呢   ?

覆埋呢次我唔會再對ctikw既言論再作任何回覆
對打擾到樓主&烤肥兔既尋人POST深感抱歉 (跪玻璃
END

我就唔明點解睇POST一定要留言
留言又唔代表到D咩 我唔似你咩POST都留廢話囉

我係冇貢獻架,但起馬唔似你破壞緊論壇規舉先
因為你唔係第一次咁我先開你波
D人話你唔係冇理由

當時人已經找回了,原來是北上所以沒了消息XD!!! 感謝各位推post

lecky  恭喜~  發表於 15-3-8 07:18 PM

十週年勳章(賀詞)

[離題回POST]
我似乎錯過了什麼

星曜 發表於 15-3-8 10:02 PM
[離題回POST]
我似乎錯過了什麼

你真的錯過了很多...........

笑傲無雙

一打花生...點解無晒架

btw 原來2kf有得刪post架咩我記得舊版面先有, 好似11定12年個頭

簡琉優星 發表於 15-3-8 10:33 PM
一打花生...點解無晒架

其實冇得刪POST
只係某人做左D無聊野令佢D 回覆俾人刪左
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:32 AM , Processed in 0.039509 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存