2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 關於搶怪/被搶怪既問題~歡迎討論
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 關於搶怪/被搶怪既問題~歡迎討論

笑傲無雙

岩岩諗住去海賓到打boss 傳到過去 見到一隻任務怪唔記得叫咩名(要搵唔系成日出現果隻)又見到有條友唔開名啦企系隻怪附近 甘岩我又未做果個任務.諗住唔夠人地快就清理個背包 買好藥都有一分鍾有多 見到隻怪仲系到我就去殺左啦 點知距就即刻fxxk我 我無理到距 仲密我一直fxxk我 話我搶距怪...大佬..隻怪系你面前自己唔殺就怪我搶距怪 又話我唔睇下距等級 又話等距朋友黎幫距補刀 真系比d小朋友吹漲 打隻怪仲要睇下你等級先打得..仲一路話我小學雞 我想講 除左小朋友就真系諗唔到有人可以甘幼稚 你不如話成個地圖入面d怪都系你架啦

那只应该是死神兽,发现率比较低,一般都会组队来共享这个任务,他在那等着可能是等着别人一起来,结果你把这个给打了……
下次见着了,最好叫人组队共享任务

笑傲無雙

他說過等別人帶他升 說別人幫他補刀不見得他是過任務的 就當我是搶你怪了 不用一來就上粗口罵人吧 如果他不是一來就粗口 我還真可能說對不起  我還試過放狗在找狗的途中被人殺了 都是弱肉強食的社會 不能怪人吧 又舉個例子 如果我任務是大角boss 出了我等朋友來一起殺 但一堆人把boss殺了我能不能說別人搶怪?都是討論 不是針對任何一個人

我也不喜欢讲粗口的人,把来玩的时间都花在骂人上,太得不偿失了

打D咩最快升LV
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:35 PM , Processed in 0.028671 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存