2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 尋找國戰的意義 >.<日服國戰的日常 更新日期: (26/5) ...
go

[其他] 尋找國戰的意義 >.<日服國戰的日常 更新日期: (26/5)

近日無啦啦又玩番FEZ ..
但係一味打國戰.. 又好似幾無聊下..
所以想又找D 野來搞.. 就係拍下片LA ~~ ..

本黎想又搞番直播.. 但係根本用左VPN 之後..
如果再開直播..雖然出黎唔lag la ..但係個PING 值根本唔係人玩..
btw .. 如果有高手教路.. 開直播..
正常ping.. 又唔lag .. 我都唔介意開..

事不而遲 放片先..

-----------------------------------------------------
得一條.. 好似好dry咁..
如果有人睇.. 應該會拍多好多..
但無人睇就.........................................都係會拍.. 我理你地睇唔睇呀..
應該一星期..出一條掛..

最後放上之前d 片作補片~~~ ^.^

-----------------------------------------------------
更新日期:(17/5)

有新片LU ... ~~
今次係同一個同我一齊玩GE 好隊友 打GE 一埸國戰..
一刀一盾 GE組合.. 個人認為LEE 個組合係非常好玩..
有人傷之中.. 又可以成日2個打幾個人.. 如果多幾隻刀
應該可以仲爽下..>.<
本來.. 拍片果個KAI 子.. 姐係我.. 係後半 GE 時候唔小心開左收音..
所以後半會聽有個KAI 子係到亂叫.. 但係youtube mute 左我聲.. 所以無左聲..

最後交代番兩樣野
由於今次有片中左伏比人消音.. 下次應該唔會再有歌..至於變咩..
可能變左聽我係到亂叫掛.. 唔知呢.. .>.<

直播果到..  雖然係成勁左..  但係我發現.. 如果開直播拍片..
片個質素出黎會好差.. 如果片同直播選手 .. 我就比較想出片多D ..
始終個人玩GE 時間真係有D 夜 (PS.大約12PM-4AM)
直播睇GE人就一定會仲小..可能無TIM ... 所以係拍片算....
心聲: 做得LEE D野更係希望有多D人睇到.. .. >.<

我.... 以片謝罪.. 慢左入埸ge 任務埸 ^.^ ..

更新日期:(26/5)

話說 說好的一個星期出片好似慢左幾日.. ..
不過唔緊要... 其實我片就一早拍好左.. 只係唔記得左放上去姐..

今個星期...有2次轉職2次洗技仲要雙經玩..
所以玩 fez 多左.. 拍都拍多左幾條..唔同職都有.
由於有音樂有機會會比youtube 封..
所今次所有片都係無音樂ge

好la .. 首先第一條 就係刀遊單兵片黎..
無上石.. . 係零晨埸黎.. 咁當日我就唔知發咩神經.. 開左咪打..
所以片中會聽到有人9叫.. 唔好見怪.. 不喜自mute..

之後la .. 就一條無加攻大劍ge 片...有上石..
咁今次就同左一班des ge人組左玩..
但由於我係無開聲無開咪咁打..  普本上.. 係同打單兵係無分別..
純大劍係日服黎講真係比較難生存..
事關日服盾戰多.大劍又唔夠靈活. 單兵比較辛苦
可以係人群轉ge 機會唔多..所以打出黎ge 戰績 真係一般..
btw.. 如果組到小隊打..  純大劍就可以發揮出好好ge表現..

咁上面都講左我覺得純大劍唔夠靈活..
個人就更係覺得玩得唔爽..
就轉左去用 雙手戰la ..
而我個人就比較鐘意玩 加攻雙手ge..
因為 本身雙手戰夠靈活 打人群.. 又可以輕鬆出番黎..  
所以我就唔多會點 吹風ge.. 而且我隻人又得32lv..
1lv吹 其實真係無咩用.. 咁以下就係
我一轉雙手戰ge 第一埸戰la .有上石
同樣地 又係組左des ge 人一齊玩..
咁當然我又係玩到好似單機咁la .. >.< (同人組左個感覺無咁寂寞)
戰績方面呀.. 死5 次呀.. 係死5 次呀.. 係咪比之前ge 片多左好多呢..
其實 lee 埸至小有2 次係 自己玩野死.. .. 先搞到咁..

p.s 我國戰平均都係死3次..玩咩都係..

咁最後la 係 雙手戰單兵上石片..
係日ser 玩戰.. 我出黎ge 戰績 係唔同晒..
之前係hk ser 我玩戰.. 係殺唔到人.. 但係有好高人傷
20k 係經常.. 但殺人好多就小之有小...
日ser 玩戰我上20k次數... 我真係10手指數得晒.. T_T

好今個星期完..  下個星期 應該會出法C 片..
係片加番D 電子音樂.. 試下有冇時間LA
至於上唔石 .. 就係睇情況.. 利申 法C 兒家得果16 LV..
連武20LV 都用唔到.. 睇黎要無武坐番幾埸水先LU T_T

已有 1 人評分Good 收起 理由
RoSaRiO + 3 鼓勵

總評分:  Good + 3   查看全部評分

留名得閒睇下

留名有時間再睇~繼續苦惱coding..

玩過星曲WEB

乜個戰績改到咁...
利綾 + 1 係呀你幾時玩?

總評分:  Good + 1   查看全部評分

用OBS可以設置本地上網黎upload直播

手動設置vpn就可以 開記事本 用依個
:reset
@echo off
setLocal EnableDELAYedExpansion
echo ------------------ スミソ鬢JVPNヲWコル -------------------
echo.
set vpnid=
set /p vpnid=
set vpnip=
set /a count=0
REM set end line is after begin at 4th
set /a end=4
for /f "usebackq delims=" %%a in (`ipconfig`) do (
set /a count+=1
for /f "usebackq delims=" %%b in (`echo %%a ^| find "%vpnid%"`) do (
set /a begin+=!count!+2
set /a end+=!count!+2
)
if defined begin       (
if !count! GEQ !begin! (
if !count! LEQ !end!   (
REM For XP User
for /f "usebackq delims=" %%b in (`echo %%a ^| find "IP Address"`) do (
for /f "usebackq tokens=2 delims=:" %%c in (`echo %%b`) do (
set vpnip=%%c
REM remove the space in vpnip variable
set vpnip=!vpnip: =!
goto fakelinkage
))
REM For Win7 User
for /f "usebackq delims=" %%b in (`echo %%a ^| find "IPv4"`) do (
for /f "usebackq tokens=2 delims=:" %%c in (`echo %%b`) do (
set vpnip=%%c
REM remove the space in vpnip variable
set vpnip=!vpnip: =!
goto fakelinkage
))
)))
)
if not defined vpnip (
echo.
echo ----------------------------------------------------
echo        ァAゥメソ鬢JェコVPN ID: %vpnid% ァ荀」ィ・P,
echo      スミュォキsスTサ{IPゥホウsスuサPァ_。Aウsスuォ皚Nチ萋~トC
echo ----------------------------------------------------
echo.
pause
goto reset
)
:fakelinkage
echo.
echo ---------------- ウ]ゥwケCタク VPN クム -----------------
echo.
route add 157.7.173.0 mask 255.255.255.0 %vpnip%
route add 157.7.172.0 mask 255.255.255.0 %vpnip%
route add 172.0.0.0 mask 255.0.0.0 %vpnip%
route add 31.13.68.0 mask 255.255.255.0 %vpnip%
echo.
echo ------------------ クムウ]ゥwァケヲィ --------------------
echo.
echo ------------ ヲpュnィ峵ーウsスミヲAォUEnterチ・-----------
echo.
pause
:delfakelinkage
echo.
echo ------------  スTサ{ェコクワウsスミヲAォUEnterチ・------------
echo.
pause
echo.
echo -------------- イセー」ゥメヲウーーウsクムウ]ゥw ----------------
echo.
route delete 157.7.172.0
route delete 157.7.173.0
route delete 172.0.0.0
route delete 31.13.68.0
echo.
echo ------------------ ーーウs、wイMー」ァケイヲ ------------------
echo.
echo ------------------ ォnterーh・Xーーウs -----------------
echo.
pause
:END

匡noah  係RC直接問我拎啦-__,-  發表於 15-6-1 06:10 PM
利綾 + 1 唔明點整

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回覆 匡noah 的帖子

唔明點用.. 用記事本COPY 落去..
再用.BAT SAVE 就用到?? 但又好似完唔到WO .. 姐係點??

要手動連線 win7 設定完
例如 你set好個vpN名係JP01
之後再較番個 你SET既VPN IPV4 進階 取消左個tick 預設gate

連線完個vpn 就開bat
打JP01 enter
咁就OK左 暫時 SET左 得FEZ 同ECO 係會用VPN連線

斷左線 連番vpn 都要重新開一次個bat

回覆 匡noah 的帖子

好似成功左..
幫我睇睇THX
http://www.twitch.tv/kaistik

因為我轉左日本地區 變曬怪獸字
其實第一行係叫你 輸入vpn名稱
之後就再enter 唔用就隨便禁 幫你route dele番

回覆 ar月乂 的帖子

小妹的電腦拍的一聲不著了

原來係燒左底板...嗯,,燒左底板....

以後不敢再用手提電腦掛fez la

你繼續玩,,我繼續睇...

詩米  仲整緊...  發表於 15-6-2 11:25 PM
ar月乂  買電腦LA ... .>.<  發表於 15-6-1 10:23 PM
詩米  學埋revo d野=.=  發表於 15-5-28 12:38 PM

玩過星曲WEB 忍影世界

留名支持
短刀真是弱項呢
經常睇人玩多

下次錄埋RC啲聲
比人見識下REVO啲理論 a_a

kz健 發表於 15-5-30 08:44 PM
下次錄埋RC啲聲

次次聽佢9 up都笑死...

REVO深夜電台 a_a

撐REVO  得頂牛 信REVO  得永生

櫻花飄落  反對REVO頂牛執政  發表於 15-6-2 12:02 AM
唯愛~南  反對REVO頂牛執政  發表於 15-5-31 09:47 PM

回覆 kz健 的帖子

本來有一條.. 不過DEL 左.. 下次照放先.. >.<

櫻花飄落  照放is ok +1  發表於 15-6-2 12:02 AM
kz健  照放is ok  發表於 15-5-31 09:26 PM
撐revo聯盟  LM待笑  發表於 15-5-31 02:19 AM

呀月好萌呀

kz健 發表於 15-5-30 08:44 PM
下次錄埋RC啲聲

REVO獸 時空進化~~

櫻花飄落  哇頂 有聲既  發表於 15-6-2 12:01 AM

撐revo聯盟 www

反REVO 聯盟 請集合!!

櫻花飄落  笑死 內哄  發表於 15-6-2 12:01 AM
kz健  集合 !!  發表於 15-5-31 11:04 PM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 11:05 PM , Processed in 0.036669 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存