2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 尋求戰友或團隊
go

[其他] 尋求戰友或團隊

我琴日終於搞哂所有野,正式加入日服
現時係I Ser藍國,請問有冇人可以收留小弟
我想知係日服係唔係一定課金先好?聽人講好多活動又送野又性
如果要課,大約幾多夠玩?
抱歉小弟對日服完全唔了解...

回覆 西索 的帖子

無課金都可以玩到好好.
事關官方會成日搞活動. 好多野送. 有幾多!?
睇網址拉~ http://fezjp.com/events

如果想課的話最好等佢有送武/裝活動先課比較著數.
大約係2000點送1件, 5000點送2件, 10000點送3件.
2000點約hkd 150~170. 5000點約hkd 430~450. 實則個價要睇番匯率.
基本上就買5000點會比較好的. 最著數+最多野送.
通常每隔1~2個月有呢類型活動, 而輪盤裝武既機率比港服高300% (個人感覺).
加上自從出左日日打國戰有野送+每月打夠20日送1金幣~15日送銀幣X5 就多左人玩.
日服街場都好多人入石~唔頂防既自己唸.

I 藍都有2~3個團為活躍的.
可以去RC 問下Monokeros, Star☆Cherry同 DES... 其他就唔清楚了~

詩米  原來仲有star,呢家先知  發表於 15-5-20 06:27 AM
西索  感謝詳細回答,比港服高300%xdd  發表於 15-5-20 12:11 AM

回覆 西索 的帖子

我都係最近先開始玩日本SER FEZ 又係I藍
無課金 不過靠坐水同出召 而家每場都入到頭10
所以都算升得快 每日玩2場左右 而家28Lv
開頭單機玩住坐水同出召先 升好再決定課唔課金吧
我都諗緊課唔課 唔課玩死召好悶 但係又想靠買國商就算(不過我唔知點買國商XD)

回覆 tcn001122 的帖子

有送武/裝先課都未遲. 除非等住要.
反正每日活動送的少少, 加上之前12把CP 武都未折.
除非有野想抽先課~

回覆 haigowong 的帖子

可唔可以加你,你ID係?

回覆 haigowong 的帖子

而家草星去抽輪盤就算
反正未升夠Lv D技唔齊唔急出去打人

西索 發表於 15-5-18 07:30 PM
我琴日終於搞哂所有野,正式加入日服
現時係I Ser藍國,請問有冇人可以收留小弟
我想知係日服係唔係一定課金 ...

課500a岩岩好,用200A抽11抽,中岩心水既剩番可以繼續抽,5中既可以238a買1套
日服5頂攻防前線依家好少踢,但係日本仔個個都上石甚至洗石,5頂攻防上去打d數字會嚇親自己,所以一般建議未頂就坐水出召既
不過會ok悶,課金可以跳個呢個階段,5課就要等一排禁
btw今期合作輪盤中獎率系日服黎講一般,不過套套系共通5會5岩職,11抽至22抽應該都中一套
Or 等7,8月會好抽d

有咩香港大會??
我都係近期玩番
唔知咩國 多香港人

笑傲無雙

我都反左尼玩 係 I SER 藍國 同 K SER 紫國

mly74113  識貨  發表於 15-5-27 12:54 AM
haigowong  k島毒物~嘿嘿  發表於 15-5-27 12:39 AM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:10 PM , Processed in 0.030082 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存