2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 計計大聯盟同邪教線打左10個月
樓主: fanfan881
go

[抱怨專區] 計計大聯盟同邪教線打左10個月 [複製鏈接]

神判真多人愛,到今時今日都仲講緊

1.排王係一代,邪教,無雙,神判,高登傾的,一幫打兩幫守,唔洗幾耐就講到神判獨霸世王

2.大聯盟趙雲最初講,針同令太強,所以提議定規矩話一幫一針令,最多只可練26層,多出黎就比中立幫,到最後劉天文趙雲一齊練,神判當時有密佢地,佢地話無兩個練,神判先去蘇州搶,RC講明只打劉天文,搶到令就齊齊T走,所以劉天文一死,全部人走,趙雲同數個由神判去一代既人黎神判RC嘈
跟住劉天文發老爛,英雄帖叫人黎神判幫地,講武堂,一眾敵幫都黎齊花生,趙雲黎神判RC話想試打一場追殺,當時已經講好左,過一兩日約好日子就試玩一場囉,因為當晚神判無高層得閒,趙雲話OK, 然後返去佢地自己RC, 夜晚12點幾1點鐘都唔散BAND,劉天文仲係英雄帖到嘈,敵幫花生既人就殺神判某幾位會員,當時已經同趙雲講,叫一代退後少少先,我地開無殺戮清敵幫,無謂殺錯人,趙雲話OK,一開無殺戮就比一代邪教狗嶺上敵對,開追殺令,趙雲大俠就英雄帖大大隻字寫 唔係人人都要聽你神判講  

3.第二日世王,龍小邪表示打架還打架,世王都會照排照幫守,除追殺令,普通街戰唔打,點知一代狗嶺黎搶王,就變左打起上黎

4.武當門頻一向都係無分敵唔敵幫聊天,有日兩條線既人傾緊計,肥花出口術問佢地線既人,你做乜同空氣講野,小家到連門頻都分A,B

5.仲有當日一代名將岩岩開幫,想拎地,因為比講武堂起尾注,係趙雲話要打講武堂,唔係神判講起的,傳傳下又變左神判打散講武堂

仲有大把狗閪野,不能盡錄,不過數係一定要找的,恭喜一代名將玩撚完,
其實打機都可以頭都痛撚埋,禿鷹王,傻天文你兩個智將咁鬼祟,不如唔好打機啦咁辛苦

都係呢個好, 有趙大哥既金句

禿鷹王,你俊俏的面孔,令我忘不了,聰明才智,令我深深敬佩,其實你當初唔應該開一代名將,如果叫一代智將,,障..咪幾好囉
---------------------------------------------------------------------------
*咀炮英帖留POST抹黑輸打羸要,弱者行為是也.
*輸掉的人往往有很多時間打字咀炮,勝利的人時間都放左部署與行動.

細心閱讀以上兩句說話,世界會和諧,進步好多 =)
---------------------------------------------------------------------------

支持你們唷~

果2句真係用得好好

慕容世家賣盟跳線,今日惡果自招
無名居假膠侵吞,吞完又扮中立,下個到你比人滅
同門少甜王賁,跳線炮舊友,E家就比天收
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 10:07 PM , Processed in 0.027222 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存