2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 小雲姐 入一入來 9轉團問題 --- 有小量關於雪地 ...
樓主: 愛仔。﹏。
go

[抱怨專區] 小雲姐 入一入來 9轉團問題 --- 有小量關於雪地   [複製鏈接]

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

咁就緊係架啦+R 差5多個個都課金 抽箱收其他野等等

kenyeung525 發表於 15-6-6 06:27 PM
不如話五章王幾百萬幾千萬血ok?

其實夢之90打後既所有王
團boss至少有8位數既血量,同埋唔食效,有自身硬buff又大力
以六七轉團黎講,更加有極高減傷,唯一好處就係有大招後debuff
如果唔係我相信難度=九轉團15人Ver.
加陣九轉團減傷,唔食debuff,小王又硬又大力,地圖效果根本秒殺性
難度根本同八轉王齊駒並駕,八轉團只係勝在人多先羸到
八九轉都各種三刀秒殺90up猛人,下下減傷都扣成M幾血都仲打咁lun耐
最濕鳩需要全SER人SM既八轉王,你話就算條血有9位數以上我都信
但係有成百幾人入去一齊圍既話我諗都唔算係咩問題
天空之夢班死土豪有幾暴力相信有眼見
(雖然係pve方面上又懶又自大)
可惜九轉團加陣剩係得40人又搞成咁....
如果唔係半團神壕開認真mode,我諗有九成都會滅
仲學人講70~99團??開玩笑??

算啦 唔改=冇人打
出左8/9轉 同冇出冇分別
所以話原廠都on99 改易D比玩家打會死??會蝕錢??
係到要改到鬼死咁難 依加開心哂啦 冇人打啦

5係GE8轉都有人打~~係9轉冇人打姐....我有少少沖動DEL9曬D章 粉 9轉寶石....(2粒)

官方表示:咁撚容易比你地打WIN9轉 張新同伴卡 百變盒呢D米蝕曬比你地斑友 少人有9轉卡 百變盒就貴 就多人抽箱
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:17 AM , Processed in 0.024292 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存