2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星界神話 11111111111
返回列表 發新帖 回覆
樓主: abc6751030
go

[閒聊討論] 11111111111 [複製鏈接]

求封測碼一組~~~~ 感謝~~~

yanpig11 發表於 15-6-14 01:12 PM
回覆 緋零 的帖子

WOW~~~

自己搵 有最古老既綠盾  有各種免費試用既vpn :)

yanpig11 發表於 15-6-14 01:12 PM
回覆 緋零 的帖子

WOW~~~

softether vpn client

事但簡一個都入到台服玩

你入台服   咁有D人想OB有熊貓餅乾   招待卷  咁點有先?  又過去台服啊?

jelly0882 發表於 15-6-14 06:19 PM
你入台服   咁有D人想OB有熊貓餅乾   招待卷  咁點有先?  又過去台服啊?

想要既咪繼續拎~

想先玩既咪入台服囉~

你講野唔好咁九唔搭八好冇~對一對題目啊唔該~成個小學雞咁。

回覆 monster523 的帖子

我都費事你嘈   我知你唔志在D激活碼  我都知你話對題對嘅係條友話跳板去台服玩game  
不過  我回復嘅主題係激活號$$$$  
仲有  唔志在激活碼唔緊要  不過你其他貼留過言話有搶過but 搶唔到  我都唔想當你係果D
吃不到葡萄是酸的  嘅人  所以呢   你要繼續回應我呢 我就唔介意嘅  不過我會無視咁解  
我打咁多字  唔係話邊嘅 對   邊個  錯    而是可憐之人必有可恨之處   

回覆 jelly0882 的帖子

你打錯左字   不過我睇得明  都睇過其他post  我覺得你無錯   只是有人搞錯重點

jelly0882 發表於 15-6-14 06:48 PM
回覆 monster523 的帖子

我都費事你嘈   我知你唔志在D激活碼  我都知你話對題對嘅係條友話跳板去台服玩ga ...

重點就係覺得你on9搶到個帳串人搶唔到係咁多 回你就梗架啦 鬼叫你繼續on9咩~

要果D乜鬼參加封測送既濕鳩野咪繼續慢慢搶序號 如果純粹想試玩下 但又搶唔到既 咪是但用vpn 跳去台灣玩下囉~ 收費既vpn都係20蚊一個月姐

就是咁簡單 咁都要講一餐 比20蚊買封測碼黎試玩的話不如比20蚊買個vpn去台灣玩一個月

到時岩玩既咪番黎香港果邊等佢公測囉~ 就是這麼簡單~~~~

玩過星曲WEB

人生最快樂既事.莫過於食花生

人地賣 你唔買 又要屌人地賣 其實關你咩事

domog0t1 發表於 15-6-14 10:22 PM
人地賣 你唔買 又要屌人地賣 其實關你咩事

咁又唔好咁講其實成個話題冇人指明係要屌佢賣封測啵

如果樓上D文咁都叫屌樓主既話 咁睇黎你未試過真係比人屌獲金

如果連討論都一定完全關自己事既 咁就唔洗討論區 唔洗論壇啦  對不對~?

如果照你咁講人地賣你唔買又要屌人地賣 其實關你咩事

咁樓主都未出聲 又關你事? 你同樓主有親?

緋零 發表於 15-6-14 11:04 PM
咁又唔好咁講其實成個話題冇人指明係要屌佢賣封測啵

我搶到但係我想買多個咁關唔關我事?
唔知頭唔知路想同我討論?
我買左洗唔洗同你交代 話比你聽關我事 [sosad]

回覆 ininin1010 的帖子

呢個比喻又用得幾適當既 lol
但在利益社會面前,一切都變得有價。 傷心

domog0t1 發表於 15-6-14 11:29 PM
我搶到但係我想買多個咁關唔關我事?
唔知頭唔知路想同我討論?
我買左洗唔洗同你交代 話比你聽關 ...

你'想'買咁又點?? 你買你既事啵 我有話你買左成個on9仔咁咩 冇丫嘛:)?

咁D人話下樓主咁都拎黎賣 ? 咁又關你事???  你唔係以為你'想'幫襯就可以出聲插D唔買又要話樓主拎黎賣既人丫?????

護主犬 唔係咁做的

另外講真我識你條鐵咩 討論都要知你有冇買嫁?? 用下個腦諗下野你唔出聲呀某知你想買?

仲有你只係'想'買炸 唔係買左丫咁姐係你仲未係樓主個客 連客都算唔上 我地插佢又好屌佢又好話佢又好

關你咩事先??

你話你買左 影條入數紙黎 對下樓主個銀行帳號是否一樣

現金交易?姐係冇單冇據啦  sorry 照當你冇幫襯  

種種因數如果要講既話 你都冇資格插D唔買又要話樓主既人啵 :)

一係拎單黎囉   冇單898

學人做護主犬你未夠班~

廢事話我蝦細路 以上比你當廢話 唔洗回應啦

接呢個啦

要想買先算關事先可以討論得既咁好啦

我琴日想買丫 但我突然又唔想買但我又想話下樓主 吹啤啤丫

我有諗過買嫁姐係關我事啦 :) 拜拜
-------------
丫係 你真係買左架???  係既話...............on9仔丫 哈哈哈 竟然有人連封測帳都照買丫 哈哈哈哈哈 明明用手機app就輕鬆有既野竟然有人會走去買丫哈哈哈哈哈哈哈

唔好咁低B自爆自己買左啦 呢D唔係好光榮既事黎  有D人會覺得你成個白痴仔咁~~例如我呢D人就會覺得你成個白痴仔 :)

緋零 發表於 15-6-15 07:09 PM
你'想'買咁又點?? 你買你既事啵 我有話你買左成個on9仔咁咩 冇丫嘛:)?

咁D人話下樓主咁都拎黎賣 ? 咁又 ...

我有無買自己就夠啦
我想點講就點講架啦   吹啤啤丫
入數紙? 我都有諗過買嫁 所以關我事 但係依家我又唔想買

唔使錢一個ok?聽日想玩*-*

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有冇人有多 我想要一個

domog0t1 發表於 15-6-15 07:53 PM
我有無買自己就夠啦
我想點講就點講架啦   吹啤啤丫
入數紙? 我都有諗過買嫁 所以關我事 但係依家我又唔 ...

咦 ~ 如果你係男人既話 不如切左條J佢算啦~ 仲以為你會搵D新意出黎講點知~又係果句加抄下人地講咩就當新野

唔怪得TBB D劇日日都係果幾條屎橋了 連D創意都冇

你主人都未出黎 還是滾回你既狗籠吧 ~~~~~

算吧啦你~學人撩架嗌 未夠班丫你

話時話 你做完護主犬 而家又做埋跟尾狗 唔知你媽子有咩感覺呢  睇黎你媽子要講番句 :今鋪真係我家犬兒了~~~~

虎父無犬子 不過犬父有犬子  睇黎狗公+母狗自然生出你呢隻護主犬+跟尾狗了  名都幫你改好啦

一於叫跟尾護主犬啦

咦 domog0t1 唔要mo就直變 dog0t1啦啵

原來係咁的 真次真係   師傅明白了

sorry 我把口係咁賤格人渣的了 ~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:48 PM , Processed in 6.848362 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存