2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 大家請記住銅學s
go

[其他] 大家請記住銅學s [複製鏈接]

首先,因為小弟不是中國人.所以漢語寫得唔會咁好.但係都唔錯的. 體諒一下吧. XD

AVA有個叫錒(x)銅學既朋友.

小弟今曰挽dust2地圖(c4)果時就比對面隊殺左.
錒穎銅學就出場la.佢就無啦啦嘈我.話我咩(lol sucks, rekt,haha,rubbish,sb,d垃圾英文話人等等).我就叫佢唔好嘈.
之後佢既朋友(唔記得佢地D名==)都出尼講一堆廢話.
又話我廢又話mat.明明佢地D全部0/1..(At that time i was 1.5/1)
佢問要唔要1on1.我話好.
但係佢轉去話要咩in rc 1on1 come come.
明明佢係想1on1.為什麼要Rc呢?重有我估佢係
taiwanese,大陸人.而小弟小小普通話都唔識.同佢RC又有咩用..
我就叫佢直接1on1. 之後佢就話我(敢(完全..唔明),sb,x87等等等)
又要每開新round佢地都坐係+到X9(For around10sec)
完場佢地最高果個都only 9/10.其他>6.
之後又話RCRC...最後點知佢終於可以.
但係開始之前 佢話要開大號.無返尼.

小弟最不喜歡的人是皮孩.
大家玩AVA都是為興趣je. 為何要串人le.

Again.因為小弟不是中國人.所以漢語寫得唔會咁好.但係都唔錯ga. 體諒體諒 謝謝您的關注 Thx

呢個世界就係咁...樣樣野都要忍, 比人踩到上心口都要忍, 始終我地係玩人地 server, 但係你唔出聲, 佢唔知你係什麼人...

但係你今日開post, 證明你條氣已經唔順, 都係個句話要忍, 有本事就 1 on 1 贏佢 lor, 沒本事就唔好理佢...高EQ既人根本唔需要忍, 可以當耳邊風

佢用英文, 你都可以姐...話佢 "You got a mouse, a keyboard and a mic, I'm so scared now man, should I yell daddy and mommy for help?"

用得 SB 姐係大6人 @@?!
因為喺台灣團都有條友叫 SxxxxBxxx 大概咁上下,
咁方便咪叫距 SB ,我搞下 GAG 問你個 SB 有無代表啲乜 ?
距話唔知,無,問番我轉頭 SB 係乜。

我印象中,台灣係唔會打英文 @@"
我個團都有個扮香港人嘅大6人,本身個名己經係殘体 zzZ
單狙 x9 完無啦啦話我攞五臟太長就用手槍射死我 LOL
咁你可以 NO X9 同埋你仲有其他隊友囉  LOL
大條道理仲要唔 say SORRY
最後我唔洗開口距己經俾人圍插 @@"

請問呢家仲有無人玩架 好耐之前玩過下

有時太難忍
"You got a mouse, a keyboard and a mic, I'm so scared now man, should I yell daddy and mommy for help?" 尼個好0正

會唔會一個台灣人都唔會打英文@@

咁都有小學雞 lol
樓主唔使理佢啦

封鬼左佢地啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 07:25 PM , Processed in 0.032306 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存