2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 分享下本人對衝RANK GE諗法
樓主: 冷亦風
go

[閒聊] 分享下本人對衝RANK GE諗法   [複製鏈接]

a853139157 發表於 15-6-19 09:29 PM
回覆 冷亦風 的帖子

自己柒左又唔認

傻仔 同你講左點解你又唔銀明
BANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICKBANPICK

明未??? 傻仔 玩小學雞GAME玩到發晒火啊:)
哎呀 好銀怕啊DLLM  你死都未到我死啦:) 新聞都有啦 有D廢青玩夢之被騙而走去跳樓:)下一個唔會係你掛

回覆 冷亦風 的帖子

跳樓果個FFO黎
你係咪眼殘成咁呀?
無錢睇醫生呀廢青??
柒左唔認果個
返歸食屎啦你
陸服死雷狗

a853139157 發表於 15-6-19 10:15 PM
回覆 冷亦風 的帖子

跳樓果個FFO黎

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130906/18411435
傻仔自己睇下啦:)
真係話你ON9又怕你嬲WO
快D諗駁D咩啦..唔好咁快收皮啊:)

係啊我雷啊 雷到國服韓服上鑽姐
台服輕鬆衝白金 一個星期都唔洗:)

回覆 冷亦風 的帖子

我睇到嘉煒跳樓嘅新聞都幾震驚
自己貼出黎做柒頭
我屌你老母係咪唔識字架廢青
跳樓果個嘉煒係FFO
你用下你個死垃圾豬腦啦
戇鳩無藥醫呀
你快D死左佢啦
講到自己幾勁
圖都無張
正柒頭一個
無圖我話我台服第一都得啦
傻系

回覆 冷亦風 的帖子

首先果篇野唔係我既,你文盲真係唔好逼人笑柒你
無人認同個個係你,點解會屈左落無人認同我?你係咪真係文盲...
要講認同大把人認同我- -唔該

其實仲有我懶得再傳圖
死頂完未呢你-__-
同埋拎fd張圖可以有勝場同敗場睇@_@你拎黎睇下
另外你_ _ _ 唔好扮哂唔講粗口,咁樣唔會文雅d...一係就咪打_
維克特都唔叫冷門英我就真係唔知咩叫冷門英啦
係咪真係要拎到極靈先叫冷門?

排名由高至低
連火人出場次數都多過維克特,我真係唔知你心目中既火人係咪冷門英,我諗應該都係熱門英啦
留位等睇死頂系列!~

冷血乂南 發表於 15-6-20 02:03 AM
回覆 冷亦風 的帖子

首先果篇野唔係我既,你文盲真係唔好逼人笑柒你

我理撚得篇野係咪你 總之我覺得係垃圾啊
我DIU
你食完屎未..點解FD圖唔可以有勝場敗場? 你發緊乜春夢啊禁查看資料啦傻HI啊
依家D人都幾銀多AC GA WO 上次有條友發帖比我串 又係好似你條傻HIHI咁 拎第2個AC黎串我 真係幾那好野 咁中意做多面人? 係網絡都要淆啊 咁你係現實咪係毒撚一個?
得果一條傻HI 好讚同你GE想法 就咁? DIU 你中文說話咁撚樣野比唔比分你啊?
一D論點都冇 我DIU 講黎=冇講

維克特冷門??你真係好似未玩過LOL? 睇下世頻比賽啦 LPL LMS 你睇下幾多人用啦傻仔:) 唔好再活在夢中 剩係留意台港澳 LMS係外面比人當係外卡隊咋依家:) 得AHQ同FW係有小小知名度 訓醒未呢

我話你篇野出晒問題 竟然反駁唔到我WO 真係可憐 邊個死頂呢唔知?

OK你咁中意講台服 我唔拎國服韓服 就拎自己依家台服白金5 87分 名同2000FUN名一樣:) 打左一個星期都唔夠
雖然唔係話好勁 但有自信教人係台服衝金以上:) 至少5個FD已經係我幫助之下由上季銀依家都已經變成金
所以我可以好有自信咁講幫人上金係冇難度:)
有本事黎較量下咯傻HI 我敢出名啊 唔似你:)
得個講字 一D論點都冇 同D啊嬸鬧街有咩分別啊銀牌仔:)

另外 我已搵到條友係巴哈到PO同樣GE文 睇下效果係點??
我來鬧的別理我:廢文10星05-29 23:05
大師球:技術10星 其他都1星 或著運氣10星 其他1星 不過這種人大概是白痴
你是剛打上金牌太開心
一定要來巴哈發個廢文
唯恐天下不知?

一個讚GE都冇 而你讚..可想而知你自己係
網址:http://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=17532&snA=508733

a853139157 發表於 15-6-19 11:10 PM
回覆 冷亦風 的帖子

我睇到嘉煒跳樓嘅新聞都幾震驚

你都幾撚ON9 貼埋份新聞網址比你你都唔撚肯禁咁懶?
真心ON99
幫埋你啦KAI子 等你死得眼閉
18歲青年陳嘉煒上周疑誤墮網幣平台騙局失3萬元,鬱鬱不歡跳樓亡。雖然牽涉的交易平台已關閉,但《蘋果》偵查揭發受害者不止一人,發生墮樓悲劇前已有玩家在同一平台,遇到假扮網幣賣家的騙徒,並遭對方以「層層叠」騙術騙走達6.7萬元。有無助受害網民不滿三度向警方舉報,但警方拒視作刑事案件調查,大律師亦批評警方處理手法有問題。
記者:張珮琪 梁瑞帆

剛踏入社會工作的19歲阿晨(化名),最近藉玩線上遊戲《夢之歷險》減壓,但遊戲幣不足,他其後以Skype聯絡一名自稱姓陳的淘幣網絡交易平台財務經理,提出以800元購買20億遊戲幣,並於7月23日匯款至指定戶口。但匯款後,該經理指摘阿晨違反網站付款說明,即是匯款尾數須與定單尾數號碼相同的規定。

真係玩親夢之歷險都咁Q多騙案 入到去D POST全部都係被騙:) 可想而知玩夢之D人D素質係點啦 唉玩夢之滖回夢之啦 扮乜Q野 我只係傾LOL 唔想傾小學雞GAME唔該
睇你幾撚時死LU~~~比人呃千奇唔好走去跳樓啊

冇圖? 自己CHECK名啦傻HI  冷亦風 發得帖我緊係有料到先發啦:) 唔似D人 拎D FD圖當正自己

回覆 冷亦風 的帖子

18歲青年陳嘉煒上周疑誤墮網幣平台騙局失3萬元,鬱鬱不歡跳樓亡。
呢條友係玩幻想架
你係咪個腦生左係屎忽呀死廢系
無圖你就死去含撚啦
係到死頂
剛踏入社會工作的19歲阿晨(化名),最近藉玩線上遊戲《夢之歷險》
你係咪分唔清呢2個人呀
佢跳左樓就唔會上夢啦
屌你老母死柒頭

回覆 冷亦風 的帖子

屌你收皮啦,你查都未撚查過同我講睇到FD既勝場敗
你叫返我查?傻撚左咩你
你自己查撚左先講啦,未撚查過叫人查,仲以為自己岩,on99咁
篇野唔係我既你弱智完未
另外你係咪無聊開分身個D,我真係無你咁撚得閒,諗都無諗過
點解你會有D咁ON9既諗法?-___-
另外你真係好撚矛盾
矛盾又唔撚認唔知你做乜尻
岩岩睇完,你玩達瑞文,你唔好話我知呢隻熱門英
你試下對住克黎思坦,艾希
你覺得你會唔會輸???
你自己話既,玩左幾百場既冷門英唔會夠強勢英打!~絕對唔會啵!~

冷血乂南 發表於 15-6-20 01:52 PM
回覆 冷亦風 的帖子

屌你收皮啦,你查都未撚查過同我講睇到FD既勝場敗

傻hi得個講字?
我好撚清楚果條友5撚係你姐、1。傻hi話維克托係冷門。2。fizz打贏科加斯。食屎啦新手9up。咁撚樣有咩資格係鑽水平
冇話係你、人地個個都踩廢文而你講到好q勁證明你有問題啦傻hi
5好咁多爹啦、開名啦7頭、我都開撚左你5係5撚敢開吖7頭
我玩達瑞文純粹娛樂、關你乜7事?、同埋呢只英可玩性大、點解打5贏艾希、克尼?你食撚完屎未吖、識玩都知達瑞文前期adc最撚強、你收下皮啦、同你真係好撚有代溝。
一句講晒開名、咪撚比我睇死你、名都5撚敢開就收皮啦

a853139157 發表於 15-6-20 10:26 AM
回覆 冷亦風 的帖子

18歲青年陳嘉煒上周疑誤墮網幣平台騙局失3萬元,鬱鬱不歡跳樓亡。

傻hi睇返啦、根本冇撚講過佢玩咩game、但係佢用返另一個例就係夢之、點解人地會用?就係因為相同性質咯on9仔吖。
講真、我對小學雞game真係冇撚興趣、要駁ge就有返d料、一係就有論點一係就有實力、5好9up一堆5該、因為我真係冇乜撚野興趣同條小學雞9up 仲撚要係條毒撚男黎

回覆 冷亦風 的帖子

屌你個傻系咪矛盾囉,又話達瑞文打得贏
咁你又話玩幾百場冷門英都打唔贏強勢英?
你唔撚好話我知達瑞文係熱門英唔係冷門英,我真係笑柒你
如果你真係咁講你乜撚都唔係冷門英啦下話?
隻隻英都有其獨特之處,你話達瑞文前期最勁又點
又有幾多人用...咁都唔叫冷門既話你真係收皮啦你
啫係前期最勁就會變左唔係冷門英,咁乜撚野先叫冷門
小人用唔叫冷門,咁係咪多人用先叫冷門
加埋你話鑽石屌打金牌,我飛斯打贏科加斯有乜咁撚出奇
呀矛盾撚你矛盾完未,矛盾完又唔認先好笑
你弱智就返屋企食屎唔好係到搞笑
同埋你講野又有乜野論點呢?全部尻UP當秘笈
全無事實根據得個講字,你連論證都做唔撚到就尻作論點唔該你唔好笑死人啦
仲係咁講論點論點
自己錯撚左就無視,真係愈黎愈好笑
同你講睇FD查唔到勝場敗場,你話睇到...比我話完仲可以屌返轉頭
屈柒人開2個AC黎同你講野,屈撚完又話好清楚個條友唔撚係我
唔該你個腦轉下先同我講野
開名?ID:冷血乂南
另外代打好威威?保你上金??可收錢???笑撚死人,買分
又真係幾輕鬆既,有錢咪得囉

回覆 冷亦風 的帖子

一時就話人地跳樓
一時又扯開話題
我屌你老母啦
知唔知點解用夢之呀?
因為比人昆既數目大阿
柒頭

冷血乂南 發表於 15-6-21 05:36 AM
回覆 冷亦風 的帖子

屌你個傻系咪矛盾囉,又話達瑞文打得贏

屌...真係 你連銀都冇GA? 傻HI
我真係未見過D人可以咁撚廢又冇撚料到又扮撚晒野
我已經講左本文推薦從來唔會推薦ADC上分? 點解 因為SOLO RANK 打下路主睇ADC SUP配合 好易發生唔協調合作 E.G人激進你保守 或反之 明?7頭皮
同埋我冇推薦過達瑞文 唔撚好意思 達瑞文我係極度唔推薦比新手玩:)我玩達瑞文純屬因為佢可玩性高?你有冇睇字GA 7頭皮? 屌 同你講野真係好撚ON9 字都唔撚睇就覆 同另外一條7頭完全冇分別 達瑞文主要係因為操作難度難 所以係你地呢D低階係見唔到:) SOR
白金以上 特別係國服 已經有唔少人專精達瑞文 至少我玩都見得唔少 多過你所講GE艾希 克尼斯坦:) 同埋艾希叫熱門英 你食完屎未呢請問 訓撚醒啦 今季出場係LPL只有1次 係得IMP因為春季已經定晒排行而派膠玩:)  請留意多DLOLGE時事先啦OK? 另外國服聞名第一達瑞文都掀起唔少達瑞文GE熱潮 唔好剩係睇搞笑片 屠銀牌片 留意多D高手片啦唔該:)

我冇論點?你睇撚清楚啦 傻仔 你一句都駁唔到 其實你d論點係乜我都唔撚7知
我po埋網 其他台灣brother 點樣評你所讚同果篇文章啦傻hi 全篇直接比人話廢文 真係可憐 而你又讚同..唉 係咪你就黎就唔撚知 但係你讚同人地踩 好明顯你自己一定有問題:)

WOW 吹撚到依家話自己鑽石打黃金 ok當你係鑽石  你有冇羞恥ga其實? 係咪要話你犀利wo 食撚完屎未啊 依家rk就算雙排都唔可以同多過自己一區ge人排 鑽石排到金機會係極之低:) 屌你 真係好撚唔想同d新手講野 我呢篇文章已經開頭講左 專for白金以下 上得鑽可以無視 你話你自己係鑽石ok真係當你係啦麻撚煩 咁你插乜7嘴?

下面睇下時間啦:)已經係我一年前:) 一年前我仲係新手 新手不嬲都想上金 有金框加上有skin 所以我依家有實力 知道點樣衝金 幫助下d依家新手想上金ge brother點樣衝金明?? 依家我技術已跳左唔小:)唔係點由國服電1上鑽 韓國都上埋鑽啊傻仔
1年前ge文章你都搵得出黎 好撚野wo:) 咁撚想串贏我? 拎d main point出黎啦傻hi

a853139157 發表於 15-6-21 08:51 AM
回覆 冷亦風 的帖子

一時就話人地跳樓

知唔知點解咁撚多人比人昆啊 因為呢隻game 大部份都係小學雞咯:)
唔止係年齡上 係心態都係:)
呢個版係傾lol 而你走去傾夢之 你係ok ge 小學雞

回覆 冷亦風 的帖子

屌同你講野都哂撚氣,叫人開名開撚埋比你又話當你係鑽石
傻撚左咁撚樣
由頭矛盾到落尾又到左依家都唔撚認唔知你做乜春
次撚回覆都回撚避哂你自己講既野矛盾到仆街呢個問題
屌你講一句我全部都有駁一句
我講一句你全部講撚哂去另一邊
屌尻你尻UP當論點,全部野作出黎
下一個回覆成件事無撚左
話尻你查唔撚到FD勝場敗場
下個回覆ON99咁屌完我
叫你查清楚咪撚好似個ON9自以為可以就係到亂屌人
再下個回覆又無撚左件事
屈柒人開2個AC同你罵交,我就真係唔知你係咪咁撚得閒啦
全撚部係到尻UP我真係唔撚知你邊忽有論點
一年前又點撚樣?可收錢就已經可以笑足你一世,on9仔
題外:屌你矛盾撚你真係乜撚都可以矛盾出黎架啵,你發現唔到先係重點...
開夢之個話題又係你,話人講夢之個個又係你,你贏撚左
叫人睇新聞自己理解能力又低到仆街
[有D廢青玩夢之被騙而走去跳樓]你講出黎架傻仔
最搞笑係份新聞自己你拎出黎
轉頭發現唔係又話性質相同,你死頂完未呢矛盾撚?

回覆 冷亦風 的帖子

喂勁喎屌你老母
自己打開夢之既話題撩我傾先
就話我黎傾夢之
你訓啦柒頭
我小學雞

你連雞都不如呀

wongsword  好混亂,係講緊樓主跳樓定你比人講跳樓@@? 利申我是花生的  發表於 15-6-30 09:49 AM

冷血乂南 發表於 15-6-21 03:52 PM
回覆 冷亦風 的帖子

屌同你講野都哂撚氣,叫人開名開撚埋比你又話當你係鑽石

你知唔知自己講緊乜??
你講緊D乜?? 你都幾好笑 我理得你係咪鑽石 關我咩事? 你話你係 本人已經聲明左本貼只針對白金以下 鑽石可無視 你有冇眼睇字? 再講台服鑽石好巴弊咩? 台服LOL認受性不高 你係台服拎鑽就以為自己好勁? 未免太過低能吧 井底之蛙
黎國服韓服打啦傻仔 呢個世上天外有天 唔好以為自己好勁
你所講GE對本篇文章GE問題我已經全部答晒:) 你自己死都唔信我都幫你唔到
因為對一篇萬人皆踩GE文章 竟然可以認同GE 呢D智商真係好有問題:-)
之後你所講GE 我真係一個POINT都搵唔到 請指出黎啊唔該
FD就查唔到戰敗戰勝場??你禁下好友 查看資料啦 講左幾多次 你係咪睇唔到?
你都幾好笑 笑足我一世? 我識你老鼠咩傻HIHI
果陣我實力只係係銀水平 比人CARRY 報答佢係正常:)做人基本素質都冇真係可以唔洗做人
講真我有錢關你事咩下? 一年前都要拎黎講 你冇晒野駁啦咩??呵呵

題外? 我笑條傻仔玩夢之低能GAME玩上腦姐 我一D都唔想傾夢之呢隻GAME唔好意思:)
性質相似其實你明唔明點解??小朋友 數學你都未讀過咩 可憐

另本人重申:) 與本貼無關GE一律不覆
因為我真係無時間同D小學雞晒咁多力氣教返佢 死都唔信我都幫唔到 咪由得你死LOR:)

回覆 冷亦風 的帖子

屌你個柒頭柒完未,屌你老母你查撚到咁撚勁唔該你查比我睇
查看好友可以查到勝場敗場,屌你老母叫撚左你去查又唔撚查
你真係屈人屈到傻撚左...仲可以話拎FD圖去PO,柒夠未呀你
係咁尻UP,查唔撚到硬格話查到你連做都未做過就係到講
仲可以講3次,就已經知道你份人乜撚野都唔撚知就可以講出黎
連最基本查證都未做就得個講字,乜撚野係你把口都真係可以講得出架啦
真係無人玩夢之玩到跳樓,你可以講到有人玩夢之玩到跳樓
仲可以拎份新聞出黎最後其實無人玩夢之玩到跳樓,之後你講完又當無講過
怪唔知得你會咁講野啦,睇黎你真係可以話自己跳落街飛得起個D黎
另外又數乜撚野學,扯撚到去數學你都幾撚搞笑,性質相似就數學
你知唔撚知咩叫數學...數學有性質相似但唔撚係性質相似就數學囉...
報乜撚野答,素乜撚野質,比錢CARRY...交易就交易啦,ON9
你落街買野食,你不如話有人比野我食,我要報答返佢,所以要比錢佢...呢D係基本素質
痴撚線~_~
真係ON9小陣啦你

好人好姐做乜討論下變左做罵戰架
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 11:03 AM , Processed in 0.044137 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存