2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 分享下本人對衝RANK GE諗法
樓主: 冷亦風
go

[閒聊] 分享下本人對衝RANK GE諗法   [複製鏈接]

twApocalypse 發表於 15-6-22 07:09 PM
好人好姐做乜討論下變左做罵戰架

上面2條傻HI 黎罵交搏關注 雖然真係冇人理佢地0.0
本人承認之前係有D衝動 冷靜落黎都冇再理
因為呢D人世上真係唔少 冇理由一直理佢地咁晒時間

冷亦風 發表於 15-6-23 10:16 AM
上面2條傻HI 黎罵交搏關注 雖然真係冇人理佢地0.0
本人承認之前係有D衝動 冷靜落黎都冇再理
...

睇睇下個POST,之後突然變左罵戰...sosad

twApocalypse 發表於 15-6-23 11:10 AM
睇睇下個POST,之後突然變左罵戰...sosad

本人果日無聊之作黎 講得好詳細:) 應該都冇咩問題
真係想衝RK GE睇左應該幫到佢地:)
罵戰? 其實本人真係冇咩興趣 不過係本人篇POST發爛炸冇理由冇反應
一開始議論冇問題 但係有條友吹到自己鑽石 我都講到明鑽石可以無視 條友又自己黎9吹
講左一大篇冇論點得D粗口 完全係爛仔廢青 我已經唔係幾想理
另一個仲低能 未玩過LOL 0LOL知識都黎吹 真係笑左
旁觀者清 D讀者應該好清楚

冷亦風 發表於 15-6-23 05:32 PM
本人果日無聊之作黎 講得好詳細:) 應該都冇咩問題
真係想衝RK GE睇左應該幫到佢地:)
罵戰? 其實本人真係 ...

lol 真係笑左出黎

請貼上韓服人權

有花生食

※呵呵※ 發表於 15-6-29 02:54 PM
請貼上韓服人權

韓服人觀?? 是什麼
0,0

咁都有得嘈==
做乜事

大家一人少句啦....咁都有得嘈

twApocalypse 發表於 15-6-30 11:02 AM
大家一人少句啦....咁都有得嘈

有人嘈咩0.0冇啊

冷亦風 發表於 15-6-30 10:33 AM
韓服人觀?? 是什麼
0,0

你話你韓服有鑽..想睇下高手D人權?

玩過星曲WEB

最鍾意睇人罵戰

※呵呵※ 發表於 15-7-2 09:07 AM
你話你韓服有鑽..想睇下高手D人權?

我唔明你個人權係咩意思0.0
人觀係百度知識黎睇
可以解對人整體知識
同用係社會學人類學領域
但好似都唔關事吧

人權, D台狗講既野, 姐係叫你貼你個召喚師資料果個介面出黎 包含你既名, LV 牌位, 專精 (要顯示到英雄呢個按鈕) 顯示唔到 = 你CAP人地圖

屌你地點解唔繼續罵戰, 我食花生食得好開心 :P
達瑞文係好撚勁前期ADC, 殺唔到人同廢柴冇分別, 同佢對線唔同佢打, 互農佢都吹你唔漲 (注意對面GK就搞掂)
維克特係超級強勢角, 傷害高到核爆
飛斯打得嬴科加斯 呢個我唔太清楚, 我唔玩中路

上期雷茲超強勢場場BAN 但我都玩到20場, 18勝2敗
今期雷茲廢左小小小小小 5場BAN 3場, 玩到12場 , E家就27勝5敗

銀牌上鑽石一星期搞掂啦, 一隻超級強勢角+一至兩隻AD 搞掂

P.S. 果個用夢之既柒頭真係好鬼小學雞, 但我想睇你同樓主繼續罵戰, 過兩日番黎睇下你地鬧成點

片桐 發表於 15-7-5 08:29 PM
屌你地點解唔繼續罵戰, 我食花生食得好開心 :P
達瑞文係好撚勁前期ADC, 殺唔到人同廢柴冇分別, 同佢對線唔 ...

果條友斷估都係銀牌水平
一D LOL知識都冇 完全錯9晒
話自己係鑽唔係代打就係9吹

相同水平GE飛斯對科加斯 絕對係科加斯贏
飛斯依家如果大技MISS 連秒脆皮都做唔到 唔好話秒坦到痴線GE科加斯
飛斯作為近戰 只要一上黎補兵就比科加斯 W POKE 生活根本不能自理 連補兵都成問題
第一次返屋企 壓20隻兵都唔係冇可能 出左件魔抗斗篷 飛斯成場都可以唔洗對線

講真 用版本強勢英黎上分都係大家公認上分方法 特別係卡區D人
我都係專FOR比呢D卡區上唔到GE人 實力超群GE 用正常英上分都得啦
而條友同我講話用觀念..指揮..地區觀上分0.0真係得淡笑

本人原意都係想交流 有錯指出可以 但果2條友真係全篇得D粗口 真係唔知點覆囧RZ

樓主 唔洗理a853139157呢個傻閪喎

我覺得你講得無錯

a853139157 呢個出名小學生黎..係夢之歷險版比人屌到無地自容就黎Lol版柒

http://www.2000fun.com/thread-5530573-1-1.html
睇上面條link就知條友戇鳩鳩咁啦 買910有攻擊力加成真係比佢吹脹

同埋唔好睇佢講野好似有文有路咁 佢係有料就唔洗打千二場rank 都仲係垃圾銀牌仔狗屎一堆啦
S4仲撚好笑..打成2000場 仲係銀5仔

有時真係鄧D小學生可憐 打機又廢 講野又膠 樣又柒 真係好撚慘

回覆 冷亦風 的帖子

有錯可以指出黎?你柒完未
乜野全篇得D粗口?覆唔到?
頭2篇我都無任何一句粗口...
係你個堆懶係無粗口既底線_ _ _出哂黎我先開始屌9你
柒小陣唔該

相同水平?幾撚時有講過相同水平?
例如削成狗咁GE中路小魚人 已經比人遺棄 去打依家強勢GE科加斯 試下邊個贏?
我只係指出會贏到,幾時有講過相同水平,你低能完未

由頭到尾我都係帶返出個信息,你練好你基本實力,補兵 走位 意識
你唔洗拎D強勢英出黎都可以上到去,單靠強勢英,邊隻強就玩邊隻
你遲早降返落黎
你叫個20分鐘50CS既人
走位差到行出去狂食技
之後對面全部人係下路你得下路同JG個陣CALL龍既人
玩一隻強勢英黎睇下,睇下佢可以勁到邊個地步

另外我頭一篇已經指得好清楚,我係對你篇野認同既,除左一句
你個句玩強勢英可以勁過人地熟練幾百場GE冷門/遺棄英
我當計返計返相同水平我都係唔認同既,其他我有講過我認同
係你自己ON99博屌咁撚樣,痴撚線

有錯可以指出黎,你份人真係無論幾時做D乜都可以咁矛盾
自己開底線粗口先,屈人全篇得D粗口
你講得出黎既野十句有九句都係尻吹出黎
我由頭同尾都無話過你廢/無料到你都可以話有人話你無料到
仲可以靠屈人尻吹同代打,我就真係完全唔知你除左靠屈仲可以講到D乜啦

即係你自己鐘意比錢人代打唔好屈人代打OK?
我講既野全部都有事實根據,唔似你乜都可以作出黎屈出黎囉

交流?真係得啖笑,你自己睇清楚我自己第一篇講緊D乜先好出聲啦你
再睇下你回覆既態度,交流?算吧啦你

冷血乂南 發表於 15-7-11 01:11 AM
回覆 冷亦風 的帖子

有錯可以指出黎?你柒完未

飛斯打得贏科加斯? 用腦諗下啦
你睇唔睇字GA 我已經講左好Q多次個對抗方法 你係咁拎出黎講做乜7?

笑左 基本實力 補兵 你幾時講過 犀利 無中生有都出埋黎 勁啊

強勢英GE優勢在於咩你都唔知啊?唔係掛 就係強在太過強勢 版本寵兒 自然有所勁之處 你睇下樓上用版本強勢英GE勝率啦 我用勝率亦高達8成
唔係點解叫強勢英 點解官方要削? 好笑

強勢英可以勁過人地熟練幾百場GE冷門/遺棄英
呢個就係事實 你咪拎你隻飛斯同我科加斯打場咯 教你做人

你事實就係全篇粗口 依家都係:)你講GE POINT我已經覆過 唔該唔好要我係咁重複OK 我已經作左好多補充 睇字啦唔該
你所講GE野 的確唔會達到鑽石水平GE人講:) 睇下樓上D人點睇你先啦唔該

你都幾好笑 回饋同搵人代打係2回事 我都知你從來都係人地請你 你冇請過人 呢D自私GE人咪睇下你現實生活有幾多朋友咯:) 你自己慘唔關我事啊 做人道理都唔識笑
你冇野駁到我拎年幾前GE人講? 我唔怕WO唔好意思 做人素質就係要有
你有鑽水平 訓下教先啦智障 係呢度吹你得 自己打 死LU

我唔想同D智障交流唔好意思 睇下樓上D人兄點樣駁你啦 終於明白銅牌教菁英係咩回事:)

ζ×笨siu鵬v_v 發表於 15-7-7 08:08 PM
樓主 唔洗理a853139157呢個傻閪喎

我覺得你講得無錯

多謝你先:)
哇 買910有攻擊加成 奇聞啊  真係笑左 玩RPG GAME玩上腦以為有錢大晒 真係得啖笑

千2場RANK都得銀牌唔係掛
我LOL玩NG玩到300勝場去SOLA RANK 十幾二十場已經上到金牌0.0

一係佢冇天份 一係就智障

唉 服左D小學雞 廢都係自己囉黎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 01:43 AM , Processed in 0.036605 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存