2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [集中討論][30/7晏就3點左右已更新在第30頁]NAT黑材料連 ...
go

[消息情報] [集中討論][30/7晏就3點左右已更新在第30頁]NAT黑材料連續大踢爆 未加番大結局 準備緊懶人包word檔 [複製鏈接]

無陰公呀NAT
自己族人都昆 今次有哂圖有哂人證
又話自己有15S防 仆你個街連1S防都昆9族人
拿拿 今次唔好再話作圖啦 今次影埋家族等級10lv架
海洋同大地都無一個族叫nat又係10lv
好心無錢就番下m記搵下錢啦
又無錢又要充大頭鬼
同d大陸人性格1樣

唔還防不單只 仲要踢埋人出族
人性呀!!!!!!!!!!!!!!!!

下次好洗走族d紀錄啦傻豬豬

We are watching you

HI 又係我~
經過琴日個POST之後相信大家反應都唔錯
所以我決定未來3日會一日一POST同大家追擊昆狗

眾所尻知 NAT係昆狗之外仲係一個無品族
相信大家都知道NAT有一個親密既作戰隊友HIT 姐係依加既月之村

圖係之前影落既 點解唔即時放出黎 我相信大家都知因為要獲取更加多既信息先會一次過放出黎
但點估都估唔到原來大家都係口和心不和
大P唔夠打就怪哂其他人唔幫你 SOSAD 咁惡... 唔多講 去圖~

你當人兄弟 人當你契弟
打左咁耐 娃娃個心都累了

好自為之

pls remind ...

下集預告 NAT族頻討論爆____ AC 詳情聽晚23:30再見

大家好又係我
歡迎收睇1點半左右NAT新聞報導
依兩日帶大家睇過NAT大大小小既仆街野
例如: POST 1:[閒聊討論] 斷正,證據確鑿 NAT昆人紀錄
POST2 :[閒聊討論] 一日爆一單 是日精選NAT之黑暗對話

相信大家都對NAT既所作所為有小小認識
接住落黎今日既重點係分享NAT爆AC既情況
去圖~~~~

已更新圖
娃娃親自教授笨影點樣爆人AC

最估唔到係你教完人點爆AC 竟然就直接/有意圖咁爆人AC

人性呀娃娃 爆完人AC仲要想同族人平分責任 不得了

真係好有道德呀~~~~

另外 相信大家都唔彩虹王子昆左唔小野
都知道佢持住自己係澳門人就不停昆香港人錢
因為香港同澳門之間係無引渡條例 SOSAD
但係我搵緊佢證據個陣 唔小心發現佢原來全澳門數學第一

我諗如果你地唔識數學既話可以去新華到問彩虹王子請教下學術心得
當然 唔好用其他方法去追討比佢昆左既野 身為良好市民當然要用番正常方法去拎番啦

最後 昆狗LUFFY最近收左隻天梵。順
都好順利咁玩臭左隻AC個名 但收左幾日佢又想賣番出去換弓AC了

所以我係到提下大家 收NAT之前要三思三思
因為佢地最鍾意用假既入數紙去昆人AC (過多幾日會有詳惰)
提外話:岩岩收到情報得知
天梵。順隻AC比LUFFY用水魚價收左
95劍粒盾廢到無得再廢 96甲竟然唔齊迴
竟然都收左$HKD11,000 大家要小心唷

下期預告:NAT收唔到生之迷

大家好 又係時間黎到12點半左右夜間新聞報到
見到標題就知又係我同大家報導NAT醜聞既時間啦

出左成日街有小小攰 以後關於所以NAT既野會係依個POST到更新
更新完我會係標題打番更新日期 方便大家追文:smilie_:D
:

由於第3個POST講完爆AC之後 有部份人覺得NAT想爆隻笨影AC條友好大可疑
所以原定聽日節目:NAT收生之迷會有所調動
聽日節目會改由:NAT密謀攻打Feed頂替
不便之處  敬請原諒

4-7-2015 01:04更新
話說上回講到nat同族人討論緊點樣爆笨影love ac
好多人都問點樣爆 爆左未
由於我唔係當事人 都睇唔到佢地密頻點樣交易
所以成唔成功 點樣爆我就真係唔清楚啦
不過係族頻討論得ed野 就算唔係真事
依個族既品行大家都略知一二啦

至於佢地族同feed族既關係真係估唔到.....
事緣係nat覺得點解nat一直收唔到新血
一直維持係小型安全族既規模呢?
娃娃同當時玩期待既人就咁睇既

sosad
21狗應該正常就係講緊feed族既家長啦
既然你話人廢物族 點解你自己無本事收人番黎呢
再者 收唔到人都唔好發火罵族人啦
仲要用職權兇人
估唔到班友收唔到人不單止 仲要咁惡對人
郁d就打打殺殺 真係好粗魯囉 同d黑警一樣
仲小器過方仗

另外隻晴當時係時任nat副家
點知為左唔想再比nat既敵族打
轉投月之村 事後
佢地又咁睇

你以為係p埸作戰好熱血好兄弟
轉個頭就係族頻咁講你
星期日預告:NAT為左令HIT/月之村打CH 可以去到幾盡?

又黎到夜晚1點
由於小妹聽日要出去同朋友食飯
所以提早出文 之後要等到星期日先再有文唷

話說上回講到nat同族人討論緊點樣爆笨影love ac
好多人都問點樣爆 爆左未
由於我唔係當事人 都睇唔到佢地密頻點樣交易
所以成唔成功 點樣爆我就真係唔清楚啦
不過係族頻討論得ed野 就算唔係真事
依個族既品行大家都略知一二啦

至於佢地族同feed族既關係真係估唔到.....
事緣係nat覺得點解nat一直收唔到新血
一直維持係小型安全族既規模呢?
娃娃同當時玩期待既人就咁睇既

sosad 既然你話人廢物族 點解你自己無本事收人番黎呢

估唔到班友收唔到人不單止 仲要咁惡對人
郁d就打打殺殺 真係好粗魯囉 同d黑警一樣
仲小器過方仗

另外隻晴當時係時任nat副家
點知為左唔想再比nat既敵族打
轉投月之村 事後
佢地又咁睇

你以為係p埸作戰好熱血好兄弟
轉個頭就係族頻咁講你
haha

下集預告:NAT為左令HIT/月之村打CH 可以去到幾盡?

咁多位幾好嗎? 連續第3日同大家見面啦
真係要數既數既都數唔哂
話說今日本來想上夢之宣傳下依到個POST
點知一ON就見到天梵。順 又諗住放AC遺禍人間

咁我就緊係要出頻諗住啦叫人唔好收佢AC啦 (唔好比昆狗有飽飯食)
點知佢竟然講講下間接自爆自己族頻有討論過爆笨影AC同FEED一樣
廢話唔多講啦~ 我地去圖!!!!!!!!!!!!!!

睇黎細細粒族真係好黑NAT憎 應該點查都查唔到真正既我 HAHA

小反思:其實夢之既正ac定義係咩呢?? 係咪要去用個正ac去註冊先可以出全頻 個正ac跟一世?
咁天梵。順 既正ac係咩? luffy? 個隻垃圾joker? 定係viko?? 小鬼?
嗚呀 我看唔透

證明佢唔係我既忠實fans 大家留名睇佢準備del ac啦 haha

WTF~  大家留意下個句:就算有又點? 你係咪要咬我呀??? 嘩嘩嘩 係咪暗示左D野?
郁D就用隻岩岩收番黎既AC係咁開全頻叫人隻揪 唔當你輸定羸啦 你覺得咁樣你會放到隻咁臭既AC出去?

OMG

不過經過連續幾打擊開始見小小成效 班友係族頻呻最近無乜錢洗
大家小心唷 無錢洗既狗會發窮惡 一陣落多幾錢力昆你錢
詳情今晚2點放圖

唔好意思 琴日比較HEA小小
今日我地既題目係:NAT為左打敵族可以去到幾盡

我諗大家都知NAT同一個叫CHERRSH既族係敵對關係
但當時NAT諗住敵CHERRSH個陣有咩陰謀呢??
等我為你送上~~~~

是咁的 隻BLASTER JOKER姐係大家好憎既luffy猛咒啦
由於nat族唔夠ch族多人既關係
竟然想用d咁下流既大話想叫水母個班人幫手

當然心水清既水母流星同hit當然唔會拿屎上身啦

竟然身為主力既luffy不獲娃娃菜既支援 想佢叫一個人打ch

唔受控制?!?!?!?!? 你當luffy真係你隻狗? :o?
Luffy 因為娃娃唔幫佢緊係嬲嬲豬呢
仲係到怪點解當初要和左destino 搞到chersh敢打nat wo
仆你個街呀 娃娃同d政府垃圾官一樣 一味係到推射責任.....
你自己個族自己話唔到事? 水母要求你就即和
不如真係合左個族算啦 (如果水母個班唔驚比你昆既話) haha

拿拿拿 真係敵左ch啦 自己聊多敵族
另一個敵族入左p埸打埋佢就話人吹雞...
以我情報所知,細細粒同ch無乜聯略

唔夠打都唔好屌自己族人啦
傷感情....

依個垃圾族真係乜都做得出
大家係收ac同入佢族之前要諗清楚唷

今日加埸~~~ nat之充大頭鬼
大家都知nat一向笑人窮收唔到ac 大學生有錢仔為自居
風光背後真相係點呢??
我地一齊東張西望下

200蚊一個月 仲小過當年既系系豬

....... 唔怪得最近佢地唔食強水啦
大家唔好再強人所難啦 唔食強水唔準笑人
家家有本難念的經唷

大男人奸笑 發表於 15-7-5 08:33 PM
意圖:指行為人致力於犯罪實現之終局目的。意圖所涉者與客觀構成要件無關,乃犯罪後之將來所可能發生事項 ...

唔該先
今晚又多一集
我今晚照常咁上夢之宣傳下個post
點知今日好似踩中左班狗條尾咁發哂惡

我一直以黎都無話NAT打過FEED 我只係話佢地係族頻討論意圖想打FEED
點知班友發哂惡今日
意圖含撚? 我看唔透係咩事
已有 19 人評分Good 收起 理由
死亡淍澪 + 3 感謝分享!
_hob' + 3 精品
誰誰`~` + 2 打發時間好料`~`
hungsiuna + 3 你的文章對我很有用。謝謝!
shinglove + 3 電童呃自己人是常識吧,踢爆左佢幾次,永久追.
◤嵐翎◢ + 3 精品文章
cheunh + 3 下星期
_呀K~ + 3 精品文章
danny2492 + 3 支持你!下次繼續^_^
卍肥白卍 + 3 內容觸犯版規

總評分:  Good + 54   查看全部評分

花生
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -20 沒意義內容

總評分:  威望 -20   查看全部評分

We are watching you
連族人都唔放過

we are watching you係正既
繼續打擊!

估唔到重有ON9仔比電童昆

留名花生睇電主童幾時比人捉

乂妹籽-3- 發表於 15-7-2 01:17 AM
Cherish都唔係好好 昆人5防

打擊昆狗你我有責
但點睇都昆1S防大獲D HAHA
已有 1 人評分Good 收起 理由
ˇ為妳喝采` + 2 五粒骨俾晒你啦

總評分:  Good + 2   查看全部評分

Nat 真系叻叻!
昆人昆到咁,連幫你既人都出賣!

乂妹籽-3- 發表於 15-7-2 01:17 AM
Cherish都唔係好好 昆人5防

拿拿拿 人地cheris指出好多證據證明唔係昆既 你咁講小心等陣出現打手

cheng12301  咁岩姐  發表於 15-7-6 09:22 AM

回覆 aailkypsc753 的帖子

人地native大族
又有其他理由架啦。。。

乂妹籽-3- 發表於 15-7-2 01:23 AM
細細都昆人

人妖黎?

_Cherish 發表於 15-7-2 09:46 AM
回覆 aailkypsc753 的帖子

人地native大族

我知點解佢比人昆
因為佢冇幫手大P
娃娃菜要報復

回覆 cheng12301 的帖子

人地native 族 Luffy 哥 (天梵信)

回覆 大男人奸笑 的帖子

咁都得
呢個其一
佢重有大把理由

例如:我有問你借咩咁樣?(電童扮失憶)

十週年勳章(賀詞)

陳吊峰 發表於 15-7-2 01:00 AM

咪就係
海s電童都唔識,佢係唔熟唔食
仲比佢呃到話咩借錢,比佢昆到果D
真係正宗抵死同on9

笑傲無雙

真係慘...唔怪得紫吻=晴  

要去月之村 4防帶死地LA

用NAT族名黎帶死地一定唔會有人入

唉真系慘,明明上星期見到受害人日日幫影月、娃娃、viko......加技,加到佢地士氣大增,又成日陪佢地扮掛機、安戰,心諗一定系功臣啦,點知又系俾佢地昆,唉so9sad

追擊NAT專員 發表於 15-7-2 01:22 AM
打擊昆狗你我有責
但點睇都昆1S防大獲D HAHA

打你老母咩?打完又咪比佢再昆?
一係你走去MC做低佢,一係打去佢學校玩
打去佢學校玩一定好過打比D差佬好既

nat日日全頻話cherish 昆
nat講既野 有信既必要?
大家有眼都知nat係咩人

陳吊峰 發表於 15-7-2 01:00 AM

天S唔少人比佢昆過啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:52 AM , Processed in 0.041749 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存