2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星界神話 宇瞳..昆我星石..仲話檢舉我..
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Rewar333
go

[閒聊討論] 宇瞳..昆我星石..仲話檢舉我..   [複製鏈接]

lcfung12 發表於 15-8-29 04:07 AM
回覆 Rewar333 的帖子

既然踢完條友 件事已經同臥龍會無關係

下? 我由頭到尾 都只係交代件事過程 而且事實我都講哂出黎
我冇加冇減 我都冇特登放大你公會 你邊句見到我標籤=.=?
咁事實佢昆石果時 係臥龍會.. 昆完第2日 下午4點就已經唔再係
我都係一五一十講番出黎= =

音速影子 發表於 15-8-29 03:01 AM
傻西.....見人係臥龍會就信...問都唔問...可以怨邊個?你搵分身入人地團仲夠膽貼出黎?好無恥 ...

我而家先見到你個留言..
我搵分身- -? 我需要搵分身入? 你有證據係我分身?
如果我話係你公會既人自己影比我睇 你會點?

仲有 你果句..見人係臥龍會就信 << OK拉 我今次拎左個教訓. 咁多人都見到XXXXXX
我冇怨邊個.. 你見到我怨人? 你見到我叫你公會既人比番我? 我只係叫宇瞳比番我姐嘛..
我有怨人咩=.=? 點解你講野6句 有2句話人..另外4句 你又冇證據 又要話我@@ 你EQ都幾高

咁...你指踢左就可以當咩事都無唔關自己事:O?
咁你厄多啲人都得啦~_~
重點又唔係怪緊你地 而係你地有眼睇 見到樓主比人厄左 都仲係好似信哂佢咁
好當你地唔信~有冇做過咩行動黎幫下件事?
你話你地盡力姐Btw應該點樣補償下先定係你想件事不了了之:(?
即使本人唔追究都覺得無哂信任啦As人與人既關係需要信任
咁唔洗信你地啦 唔幫手追到盡就踢人出會話無事
即係搶完人野踢左佢就話無關係...咁你地玩哂啦

絕對空虛~ 發表於 15-8-29 04:33 AM
咁...你指踢左就可以當咩事都無唔關自己事:O?
咁你厄多啲人都得啦~_~
重點又唔係怪緊你地 而係你地有眼睇  ...

雖然我唔識你..但身為路人既你 都係咁諗..我相信當時玩緊GAME既人 見到件事既人
同埋知道件事既人 都會明白~ 而我都唔再多講 廢事人地話我又扯XXX入水~

完來踢左人就可以當咩事都無發生
其實佢會吾會系臥龍會裹面o既人D分身?

patty135 發表於 15-8-29 06:09 AM

施主, 咁你有更好既提議嗎?

其實..團員做D咩無人會管到
佢要偷要呃 整花個公會可以點
但係自己公會立場睇 點都會先幫自己人啦
時間已經比左佢 佢自己唔交反粒石出黎可以點?
除左踢左佢之外 我諗唔到仲有咩解決方法
想賠反粒比你?
呢類交易一定有風險架啦
如果要講分身既
我相信樓主PO出黎既對話應該都係分身CAP既

patty135 發表於 15-8-29 06:09 AM

同樣, 會唔會係其他團既人既分身?
人地都拎到我地團既對話圖啦,
拎到其他團既對話圖, 都唔出奇架啵
你既邏輯可唔可以好少少?
我個團已經唔夠位收人啦
擺分身係度做咩 ?

就姐係咁,宇瞳昆你粒石好明顯係佢問題,點解要拉埋成個臥龍會落水呢?
樓上果句"會唔會係臥龍會裹面o既人D分身"你會唔會認為你講野有D問題呢?
另外,佢做唔岩臥龍會踢左佢係臥龍會既一個交代,亦都係唔希望有一個咁既人留係會入面,咩叫"當咩事都冇發生過"?
請問佢有問題關臥龍會全部人咩事? 踢左佢已經係一個交代啦,唔通你認為需要全會既人夾錢賠比事主?
正常人既做法比人昆左去交易頻OR開世頻嘈一輪,之後提醒下其他人呢個人係昆狗唔好信佢,但係我就真係未聽過話原來係關成個旅團事咁囉。
KEEP住有人入會之前又冇聽過有前科,我地可以點樣去了解得哂清楚佢既為人再去收佢呢?
另外仲有人話我地信哂佢咁,話我地冇行動幫下件事,其實交易既只有兩個人,我地唔會清楚你地之間做過D咩講過D咩,亦從頭到尾都冇話偏幫邊個,雞Wing去事主小屋果陣唔係就係嘗試去幫下件事?
請問邊到見到我地有信哂宇瞳呢? 雞Wing一直都係叫宇瞳去搵事主傾下嫁wo。

咁早阿@@ 首先點解我有圖 我相信雞WING已經知道~
第2 我開個POST係針對宇瞳 佢所做既行為 另外放臥龍會公會既對話
我放出黎係因為佢有句講 [ 我而家認真爆左都未必比佢 睇佢咩態度 ]
PS. 我10問佢9唔應 所以冇乜同佢既對話 我亦都冇專登去CAP佢圖 只係人地SD比我 我見到有證據 就放埋上黎
表明左佢係有拎到既 而且係未還既.  同埋你地公會既事 我表明左立場.
我冇講過你地咁做岩定唔岩.我冇權去理 而我都係去接受你地既做法
當雞WING密完我講完果3句野之後 我都冇作出任何回應 亦都冇講過半句說話

同時我都將對話放左上黎~ 只係同大家交代番個過程 同埋佢同人講話已經比番我 都係假話黎~
我只係想唔好再有人 比宇瞳 或者其他人呃野 最後你地所做既岩定唔岩 就由得其他人黎定奪
重申1次: 我開POST 只係想澄清番我冇收到任何信件 同埋 講番成個過程出黎 免得人地話我吹水作大~

lcfung12 發表於 15-8-29 06:51 AM
其實..團員做D咩無人會管到
佢要偷要呃 整花個公會可以點
但係自己公會立場睇 點都會先幫自己人啦

拿. 我由頭到尾都冇要求過你地公會賠 同埋冇講過>賠< 依個字眼 !! 唔好亂講說話
另外我由頭到尾 亦都冇講過 >分身 < 依兩隻字眼
至於點解我會有圖 你問雞WING就知道
同埋你信相樓主PO出黎既對話係分身CAP圖既< 依句
證據? 睇黎你都係未搞清楚就先發文果類..
我自已就得1個AC 冇任何分身 你有證明我有分身既 咁你就拎出黎~

拿~分身果句呢我就唔係覆你既
唔好咁快坐低住
我有講過你有分身咩-,-
只係就事論事
賠只係打個比喻
我地係呢件事上面要做既野已經做哂
亦諗唔到有咩辦法幫到你
只不過我係覺得句句都臥龍會會長 臥龍會前 臥龍會後好篤眼篤鼻姐:-)

哦..原來打個比喻..我仲意為你有證據 證明到我叫你地公會賠..
力求事實..都係有證明好D..咁樣好易產生誤會!!
同埋臥龍會會長 只係個稱呼姐 篤眼篤鼻我又唔係好覺
我就同佢唔熟既 咁樣叫可能會比較尊重D喎..
呀..唔係唔熟 係唔識

件事已經比左個交代你:(
何必仲要開埋公會名呢
貓星人既K先生

其實就咁既,本來交易既野就只係你兩個人既事,究竟真正邊個講真講個講假你覺得除左你兩個有邊個可以肯定?
咁當然啦我都唔認為你會咁無聊無啦啦要走黎屈佢,我都比較相信係佢呃人既。

但係其實你個post不斷標籤住"臥龍會個會長"會唔會覺得有D問題,你想證清你想提醒冇問題,但重點會唔會錯左呢?
你重點點解會擺係事後追討而唔係擺係事情經過呢?
注意返我唔係話你冇講事情經過,我只係講返你focus左係事後追討到姐。

另外,我地冇話你有要求過臥龍會"賠",佢話"想賠返粒比你?" 同 "唔通你認為需要全會既人夾錢賠比事主?",呢啲都只係算係反問手法姐。
同埋證據呢家野好死,你覺得我有咩方法可以證明到你有冇分身呢?
如果真係講證據你果D CAP圖都唔等於D咩證據,冇收到任何信件求其CAP都有。
" 我而家認真爆左都未必比返佢 睇佢咩態度 " 呢句亦可以係悔氣說話,等同" 我係佢我死左去啦 ",並唔代表我=佢。
有時有D野唔係下下都要講證據既,呢到又唔係法庭,都係每個人自己去判斷嫁姐。
如果你話未搞清楚先發文既話,我諗除左你兩位事主有邊個可以真係搞清楚呢? 我亦唔認為一啲個人睇法就等於未搞清楚既。

利申: 我係相信樓主係受害者既,上面講既只係個人睇法同議事論事姐。

lcfung12 發表於 15-8-29 08:08 AM
件事已經比左個交代你:(
何必仲要開埋公會名呢
貓星人既K先生

下? 你係米睇唔到我講咩阿...
我都話左 將件事由頭到尾 講番出黎個過程
難道個過程你地公會會長完全唔係到?  姐係而家要我將個過程修改左佢?
改左做由頭到尾都只係宇瞳 1個人同我對話?
同埋你地個交代 我都必定要接受左佢 但都要比人知道你地交代左嫁..

打句某公會唔得咩-,-...
係都要臥龍前臥龍後

EricFan216 發表於 15-8-29 08:12 AM
其實就咁既,本來交易既野就只係你兩個人既事,究竟真正邊個講真講個講假你覺得除左你兩個有邊個可以肯定?
...

咁我就密臥龍會個會長講番件事
當時佢同臥龍會個會長 都係我小屋 大家當面傾. 仲有KIMMY乂TANG 同埋 觀察者 在場
臥龍會個會長就密我話4:00前未還比我 就踢佢出公會. 之後叫我自已追

我用臥龍會會長 依幾隻字既字眼 用得唔恰當?..
事後追討..我放PO出黎 講哂個過程 但點解會變左事後追討..?

我由琴日等到今日 都冇收過粒石 冇收過佢既信 佢之後仲話有圖 好拉我叫佢比張圖我睇
佢放張9吾答8既圖出黎 叫證據? 之後仲話檢舉左我? 我比人昆石 仲檢舉我阿- -? 你點做到嫁?
我冇乜點CAP圖 佢自已承認左拎左~ 有幾張圖 我諗必定要放上黎大家睇..
另外 佢自稱既證據 比左個網比我FD 我比大家見識下^^

依D算唔算係過程?.. 重點黎嫁喎..最緊要係 有圖 但你話未必係證據 咁人證得拉掛??
當時有4個人係小屋 計埋我5個 (包括某公會會長) 都見到佢認左..
咁我想問你 你點樣去理解依句..[我而家認真爆左都未必比返佢 睇佢咩態度] 你覺得>佢< 依個字眼唔係講緊我?
咁..>睇佢咩態度< 係睇會長咩態度?.. 定係睇我咩態度..睇哂3張公會對話既人..都會覺到 當中既>佢< 係指邊個.
如果你硬係要 將 果句說話 代入你所講既 等同" 我係佢我死左去啦 ",並唔代表我=佢 既話..我覺得唔多合理@@
2句說話 只係都係有可能係悔氣說話 但並唔代表佢講果句 1定係悔氣說話
同埋我1個人 回覆唔到咁快..你地3個人..總之就係 真唔真 信唔信 就等你地自已去諗
我開個post 係比其他唔知情既人睇 你地要針對住我所講既 臥龍會會長 字眼上面. 我只可以對此深感抱歉
我都只係將 人物 地點 時間 過程講番出黎~ 冇加冇減~

lcfung12 發表於 15-8-29 08:15 AM
打句某公會唔得咩-,-...
係都要臥龍前臥龍後

某公會..咁姐係要我掩飾左事情既1部份?

唔係臥龍前臥龍後.. 係稱呼姐  

算啦 ON GAME上交易頻食下花生吧啦:S
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:02 PM , Processed in 0.036307 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存