2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1   [複製鏈接]

ann18191823 發表於 15-9-21 10:42 PM
米鳩縮la,你實牙實齒話我"放唔出"

"想"串我放成年放唔出嘛 ,先唔講你時間觀念有問題

由我回第一次post到宜家為止

你都係放唔出你隻廢ac

你要賭既係你將來放唔放得出

我串緊既係你到宜家都放唔出

你要賭既野同我屌你既野根本咩關係都無

不如你同我賭下我係唔係科大生呀

已有 4 人評分Good 收起 理由
hungsiuna + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
*流星// + 3 巧打E ><
醉曖金毛 + 3 感謝分享!
HeyHeiJar + 3 d字好靚

總評分:  Good + 11   查看全部評分

滅絕你係咪收撚左皮呀.

家下你又會點撐

放唔出Ac死懶唔岩價

知唔知你個鳩價到2046都冇人收

唔好仲自high係你垃圾Ac到啦 so sad

icyin 發表於 15-9-21 10:52 PM
由我回第一次post到宜家為止

你都係放唔出你隻廢ac

咁有心機upload張相上黎

但答我問題就鳩縮兜圈?

由你回第一次post到宜家為止

傻hihi, 放AC 點放係我決定.  

你有意見走黎響口話人隻AC "放唔出" , 但係用結果論既形式黎講廢話?

你去買馬買 "葉俊賢 19號" 呢隻雜種馬.   我買佢 "贏唔到",都係指之後 "贏唔到"啦 柒頭

拎個結論出黎 話我AC 未放 就叫 "放唔出" , 你老母都唔組織下 賣家係我 價錢接唔接受係我決定

由你回第一次post到宜家為止 我一直等緊你開賭

點解你鳩縮唔同我賭 但又要幻想半年前我已經冇玩夢之但重可以同你賭張學生證?

講咁撚多廢話做乜

快手比$4000人啦

到呢一刻都未放到個垃圾戰

ann18191823 發表於 15-9-21 11:10 PM
咁有心機upload張相上黎

但答我問題就鳩縮兜圈?

首先起錯底無人會怪你

買馬呢個比喻亦都係on9

我買佢呢場跑頭位 結果輸左

點知下一期佢中左頭位喎

你不如拎上一期張飛去拎錢?

我賭你係我回post後一分鐘之內放唔出ac

你係一分鐘之內放到一手交錢一手匯出ac既片

我比$4000你 一分鐘內唔得就你比$4000我

要玩9UP亂黎 邊個唔識?

我目的係笑鳩你放咁耐都係放唔出

你同我賭你會放得出 根本9唔搭8

你聽日放得出 同我笑鳩你到呢一刻仲係放唔出有咩衝突呀 7.7

你前幾版下下都話我偽大學生呀嘛

咁有自信又唔敢同我賭呀 369

我代華俊仔答你:Photoshop f3已經學喇
$4000可以走數

肥仔Joseph冬 發表於 15-9-21 11:23 PM
我代華俊仔答你:Photoshop f3已經學喇
$4000可以走數

咁咪科大圖書館見囉

次次打埋一大堆字係到尻up 又冇point又盛

叫人同你賭自己又淆又揾籍口

你呢d人有乜撚野用??

icyin 發表於 15-9-21 11:18 PM
首先起錯底無人會怪你

買馬呢個比喻亦都係on9

你想自hi 表現你自己科大生你就應該 唔洗用咁多紙仔姐住晒啦369

柒頭, hk有幾多個 尾字叫 yin 你係米雷ar?

大聲話人"放唔出"

d新商品 放左出黎1秒 都叫"放唔出"

d 賣一年既商品冇人問津既又叫"放唔出"

d 賣一年, 冇人買得起既一樣叫 "放唔出"

你d形容詞 比你選擇性去扭曲個意思都算

大聲話人"放唔出" 換來係話人 以前 "未賣得出"

你呢d 叫串? 串空氣?

鳩縮都搵個好d藉口 la 369

ann18191823 發表於 15-9-21 11:30 PM
你想自hi 表現你自己科大生你就應該 唔洗用咁多紙仔姐住晒啦369

柒頭, hk有幾多個 尾字叫 yin 你係米雷a ...

你係唔信就黎科大圖書館見

我驚都未撚驚過

帶夠錢先好黎

未成交未收錢比錢就係放唔出

唔好諗住講埋d無用例子就當反駁

呢個世界 買賣貨物 一係賣左 一係未賣

未賣姐係未賣得出 係個一刻就係賣唔出

件貨擺左係到 有人問價 無人比錢 叫賣出定賣唔出?

雖然我唔期望你有大學生既邏輯

但係唔該你都似返個正常人

BTW 頭先比左一分鐘你放ac 但係你放唔出喎

我係出上一個post個陣話你之後個一分鐘放唔出

符合晒你既要求啦

找數未 369

icyin 發表於 15-9-21 11:38 PM
你係唔信就黎科大圖書館見

我驚都未撚驚過

自話自說一分鐘?

收收皮la

同你自話自說 我賭你張學生證有咩分別

講到開賭條件定好晒 之後由你開時限咁

鳩up亂答你米最叻.

叫你出黎寫份協議 $4000 你玩得起?

一個正面答我 "賭" 都冇

比自己落台都唔好咁明顯la 369

ann18191823 發表於 15-9-21 11:50 PM
自話自說一分鐘?

收收皮la  

你夠實牙實齒話我扮大學生啦

點解唔敢賭?

相反 點解我要同你賭

我concern既係你放左成年都放唔出你個ac

我無話過你永遠都放唔出

只係話你放左咁耐都未放到

係到亂扣我帽子做咩姐你

淨係識話人唔敢賭

問題係你要人地同你賭既野 同人地串鳩你既野有咩衝突呀

如果我話你一世都放唔出 你要賭 我咪同你玩

宜家我話你放左咁耐都放唔出 你有咩可以賭? 賭你之前放左呀?

唔講道理既人見到人地唔賭就無限上鋼

講撚到人地一定要同你賭

知唔知我要你賭同你要我賭有咩分別呀

我要你賭既正正就係你串緊我既野 就係我係唔係大學生

而你要我賭既野同我串緊你既野無關係呀

懵撚 唔好諗住我唔賭同你唔賭性質係一樣啦

icyin 發表於 15-9-22 12:00 AM
你夠實牙實齒話我扮大學生啦

點解唔敢賭?

你係米on9架?
屌你老母 你自己主動走黎想Sell 你自己係科大生
冇人逼問你, 係你自hi要人賭你炸 柒頭

乜撚野相反? 我有主動叫你留意我放ac既內容 ?
你自己主動搭單走入呢個Post到留言話人 "放唔出"
on9 仔 主次未撚識分就出黎講比較

你2個case 性質上 都唔同都可以拎黎比較
米笑撚死我呢d叫大學生la  冇腦就諗住 打堆廢話 混淆視聽過關?

WFC 你張學生證?
但你條柒頭就一定好care 我個帳號"放唔出"
呢個Post 咁撚大個標題, 你走入黎 主動口響話人"放唔出"
問多2句 d藉口 就兜晒出黎
乜撚野  "我concern既係你放左成年都放唔出你個ac" "我無話過你永遠都放唔出"
講左幾百萬次個ac 點放係我決定
關你撚事咩, 但你又以為個ac 我唔接受人地出價就係"放唔出"
你有強逼症姐 , 你唔好扭曲 文字既意思先得架.
就如你條柒頭自打咀巴咁講一樣
我1蚊賣個ac 出去都可以叫 "放得出"
但我係唔會賣,個價我唔接受,就係咁簡單。
但呢個世界總有你呢類以為串緊人但又唔賭起既縮頭烏龜
講到底, 呢個"放唔出" 都係你係到自hi
一味同我講要d野賣左比人 先"放得出"

我1蚊收購起你間屋,你既資產 ?你係米制ar 柒頭
你唔制就代表你d 資產放唔出ar?  強詞奪理 on9 logic 笑死人

你重想loop 幾多次姐?

你覺得"放唔出"

我覺得"放得出"

係賭既出黎當面寫份協議 我真係驚系你咩

我唔明點解兜咁耐都唔敢答

死咁講番自己張(唔知真定假)既學生證
叫人賭你張卡,轉話題轉到出晒面 你咁樣都叫串緊人

我呢d兜口兜面笑你條柒頭賭$光速縮沙
想轉話題又轉唔到 嬲嬲豬就開始做埋d小學雞行為 (自話自說一分鐘 face_l_18:)

你不如番去開多兩張交易POST賣ac好過啦滅絕= =
睇見你一直係到撐 又要撐唔住= =我真係個心好撚痛
話完人p圖 出黎面交又話人縮..但係你自己既立場係=唔敢面對
再講你隻ac 係廢呀嘛 想賣高價 緊係要時間架啦 我知你好有耐性 負效甲賣5s就知你咩料啦
btw 你條女 做紅十字會 都做左幾年啦 草左咁奈錢 4000$ 我諗"你條女"比得起(而你我就真係冇信心講你比得起==)

TO: 滅絕
唔好以為比左錢玩隻GAME就回到本
四個字講完 :輸打嬴要

利申:
我就冇玩呢隻GAME既
純粹無聊 訓唔著上黎2000FUN逛下
見到呢個POST 入黎花生下

ann18191823 發表於 15-9-22 01:53 AM
你係米on9架?

所以話你邏輯錯晒真係無錯

你件貨賣$1有人買咁又點呀

你自己唔會放$1

而人地出完價之後你reject人

到你開價個陣無人so你

無人肯比你想放個個價錢

咁咪姐係放唔出囉

$1有人買有撚用咩

舉埋晒d on9例子

唔通人地賣個gucci袋皮幾野無人買

佢仲厚住個面皮咁話:我個袋放得出架 我放$1一定有人買 不過我唔放$1炸~~

BTW 點解除左我之外仲有咁撚多人圍住你老母排隊

點解除左你之外無人攻擊我

事實愈辯愈明 連唔識既人都要屌9你

好好反省下點解人地放野放咁快 你放咁耐都放唔出啦 7.7

ann18191823 發表於 15-9-22 01:53 AM
你係米on9架?

軟飯王 話人孤兒 話人廢青 扮大學生 依家又話人sell你 好心你面對現實啦

算吧啦傻仔 去交易區打千字文呃D人收你AC好過啦

賭又唔敢賭 你呢D人自己收皮算啦

我係另一個滅絕大鼻俊 黎啦黎啦炮我啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 12:00 PM , Processed in 0.037399 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存