2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1   [複製鏈接]

好好笑 華俊仔今次點拆

救命呀 軟飯王滅絕 街外D人都排住隊黎@#$%^&*(你 你撐夠未姐? 洗唔洗叫你條女幫下你呀

icyin 發表於 15-9-22 07:50 AM
所以話你邏輯錯晒真係無錯

你件貨賣$1有人買咁又點呀

你知唔知自己up緊乜

人地賣個gucci袋皮幾野無人買?

定係你食開贍養,買唔起就覺得冇人買

虧你重敢呢個例子出黎

呢個世界有人買得起 gucci袋 自然有人買唔起

買唔起就去吠 gucci袋 "賣唔出" !? 你咁樣叫串緊 gucci  ar?

gucci袋 永遠有貨係個倉到 ar 柒頭 咁米成世都要比你自hihi

BTW  呢個Post 數黎數去 有幾多人插我 我又真係10隻手指數得晒

我都冇玩差唔多1年 你d昆狗,敵族,傻hi  多又如何?

多又代表d咩? 我玩game 一樣屌柒你 2000fun 一樣口戰恥笑你

就好似呢個Post咁, 米又係 一個柒頭因為自己洗人評分 比人洗番轉頭發爛炸

so wt?

ann18191823  補充多句: 個d siuhei05, 肥仔Joseph冬 之類la N耐之前口戰Post都已經知係d 傻hi 特登開多隻ac出黎做打生 想制造多人插我的話 都起碼用d 超過5年以上既帳號la  發表於 15-9-22 08:15 PM

ann18191823 發表於 15-9-22 08:12 PM
你知唔知自己up緊乜

人地賣個gucci袋皮幾野無人買?

Gucci袋又真係有人肯出高價買

點解你個ac無人肯出高價買?

因為你個廢ac唔值囉

宜家笑鳩緊你個廢ac唔值咁多錢又要放高價

所以放成年都放唔出呀

如果你個ac真係值咁多錢

晨撚早有人收左啦

放左咁撚耐都放唔出 其他人都忍唔住恥笑你

前幾頁D人話你連件負效93甲都要放5S防爆

我屌你老母唔怪得放成年都放唔出啦

1件無盾93甲1S防都有找 香水錢都貴撚過件甲

你粒負效盾值5S呀?

訓撚醒未呀

講夠Gucci就返返黎現實望住你個放唔出既ac啦

你標個膠價出黎無人肯買咪姐係賣唔出囉

賣得出又點會仲賣緊呀?

Gucci就話大把倉底貨姐 你個ac都有倉底貨呀?

BTW 連其他人對你既指控都唔夠膽回

淨係一句話人地ac開唔夠5年就唔回

成個淆狗樣出撚晒黎啦 369

連回post都唔敢回 抵你老母比人屌到成地精呀 7.7

宜家笑鳩緊你個廢ac唔值咁多錢又要放高價

屌你 又話人開d 新ac 黎 你咪玩啦軟飯王 係咪想安慰下自己 街外人都插9你?

icyin 發表於 15-9-21 06:13 PM
好似係5x攻防雙A-SL

好似連基攻同爆傷都無

5x攻防同2個SL一定好撚稀有啦
70攻防表示真係日了狗了
呢啲咪稀世囉

雖然冇基攻

25號 發表於 15-9-22 09:58 PM
5x攻防同2個SL一定好撚稀有啦
70攻防表示真係日了狗了
呢啲咪稀世囉

你呢個井底之蛙 收皮啦

icyin 發表於 15-9-22 10:15 PM
你呢個井底之蛙 收皮啦

我係無知既廢青

icyin 發表於 15-9-22 08:41 PM
Gucci袋又真係有人肯出高價買

點解你個ac無人肯出高價買?

咁Gucci袋 斷貨未ar 柒頭?

文盲定扮傻? Gucci袋  永遠都賣唔晒

係米叫"放唔出" ar 窮撚

有人肯出高價買? 係米掃到 Gucci袋斷貨先叫"賣得出" ar 369

屌你老母生你個傻hi出黎鳩up "放唔出" ,  Gucci 鋪頭永遠都有貨放係店到ar

你搵日比我睇下  Gucci袋 "放得出" 係邊一日ar on9仔

講野都唔撚用腦已經救晒命

同人爭論個樣 "放唔放得出" ,賭起上黎就要碌番去半年前黎講

笑大人個口咩, 你想話我件裝廢/放唔出 其實好容易姐

唔洗做咁多傻hi野,

打贏我米話我廢lo;同我開賭睇下放唔放到,我輸米姐係放唔出lo

講咁多廢話 你唔撚敢賭就想帶頭盔

陰公豬,賭唔起又要吠

你話我唔回其他人,我睇完得啖笑

鳩up 屈我話放93甲5S防 然後你自hi 得閒守住個2kfun 黎拋波仔

我有冇必要去逐個回應你d弱智問題? 你有贍養費姐,我冇架嘛,你估呢d機會個個有架?

食住份贍養費黎守2kfun,我就真係冇你咁得閒。

再講, 我chr 撚住你條傻系,我擺明笑鳩你縮沙,

我呢架不知幾希望你同我開賭 ar先回你炸

成撚日係到講 "成年" "成年" 查實我何來 "成年"?
就算我放"成年" 又點?你唔撚鋸我有得放 你隻AC就只可以做公廁?
有信心口出狂言話人"放唔出" , 但就冇信心承接住自己妄言同人賭個AC "放唔出"
矛盾之極,另人有笑你用張紙仔擋住人地張學生證扮自己 完全有迹可尋
米話我唔點醒你條傻hihi  係想表現自己
就應該Post 埋張身份証+學生証la 2張冇野擋住先(可信)d架嘛

回覆 ann18191823 的帖子

喂我呢隻ac開左5年有突wo 又唔見你黎回我? 唔通我又係人仔ac?

好心你就反省下點會咁多人屌你啦 學樓上咁講 見到你係咁撐又撐唔到真係好心酸

再講你條7頭唔敢賭就未撚學人賭兇人啦

人地約你科大等你又係到推三推四 都唔撚知你係未男人黎

ann18191823 發表於 15-9-23 01:59 AM
咁Gucci袋 斷貨未ar 柒頭?

文盲定扮傻? Gucci袋  永遠都賣唔晒

我都唔知你膳養費前膳養費後做乜野

你係咪覺得亂咁屈人呢樣個樣叫串到人?

你件廢甲5set防我睇其他人講架炸

點知其他人屌你 你又唔敢回應囉 我咪當係真架囉 ^_^

你個個都唔回 淨係回我 我係咪好開心先岩?

成村人屌柒你都唔敢回 你話你係咪男人呀

你憑咩野叫我貼身份證+學生證唔遮名姐

兜口兜面比張證你慢慢J你都淆底啦

點解要我做咁多野 放晒個人資料上網咁大風險黎滿足你?

數你就走撚硬架啦

有本事就來科大搵我^^

如果張學生證真係借返黎

要借埋身份證有咩難度呀 7.7

用下腦啦 一味靠兇 全世界都知你無料到呀 369

46895 發表於 15-9-23 03:03 AM

喂我呢隻ac開左5年有突wo 又唔見你黎回我? 唔通我又係人仔ac?

根本咩野5年唔5年係佢自己淆低既借口姐

成村人圍住佢黎屌 係佢自己唔願面對

不如我試下唔回post 睇下條廢西敢唔敢回其他人

連我都唔夠串 點會敢辣其他火頭

icyin 發表於 15-9-23 08:59 AM
我都唔知你膳養費前膳養費後做乜野

你係咪覺得亂咁屈人呢樣個樣叫串到人?

on9仔 係你自hi 想Post相
我點醒你條傻hihi 話比你咁簡單既小動作
搵弱智先會信你 咁就係科大生

叫你Post 埋身份証增加可信性係滿足你條hihi

比你可以自hi 炸,由頭到尾我對你咩身份都冇興趣

又何來滿足我?

你想走數淆底米出聲,唔洗轉話題叫我去應其他人既

再講:眼殘就去睇醫生la

答完你又再扮睇唔到, 你估咁樣行得通架?

幾個on9仔帶住d 2000fun 打手專用帳號黎 1人扮演多重角色

個個回復都係大量鳩up + 少量汁你口水 + 拋波仔FF hi,

就好似5S防93甲咁, 我唔回就=事實? 你腦裝屎架

乜野login黎  我唔回就事實,

有人留言話你尋晚強姦個阿伯,我唔回復就係米事實ar

比人踢爆係到自hi 拋波仔, 鳩up 無極限點解重咁厚面皮問番我唔回個d 廢文

重諗住冠以 "唔敢回" 先好笑

你日日camp住 2000fun 姐

我每日抽30分鐘回1回post update下post 我有必要好似24小時客服咁去滿足你d 自hi文?

46895 發表於 15-9-23 03:03 AM

收收皮la ,想學人吠ar

約我係科大圖書館. 我就要去?

我約佢出黎開賭寫協議去撚左邊ar?

定係葉俊賢鳩縮你黎 代佢賭?.?

睇Post 淨係睇人鳩up 就汁鳩人d口水 黎copy 多1次

我見你話多過5年既ac 米回下你 so?

結果有咩討論價值?  柒頭

你講既野, 葉俊賢都up過晒la

我答都答過晒,問題不斷loop  比d質素 ok?

你質疑我係唔係男人姐係你都質疑緊葉俊賢係米男人la

重有一樣野: 我從來都冇對條傻hihi 咩身份有過興趣去賭

冇人同佢賭又何來推三推四,不如搵你老母教下你 睇文先實際d

ann18191823 發表於 15-9-23 08:46 PM
on9仔 係你自hi 想Post相
我點醒你條傻hihi 話比你咁簡單既小動作
搵弱智先會信你 咁就係科大生:smilie_: ...

你咪成篇自HI文囉低能仔 接受現實啦 7頭

留名留名 支持葉俊賢

我都識個舊朋友叫葉俊賢 唔知係咪有打信長架呢 pmpmpm!!!

你係未連自己講過d乜都唔記得呀7頭

睇返你之前講過d野啦 大大隻紅字話叫人信係大學生就出黎拎張學生證睇

我屌你老母而家人地好喇約你出黎科大等喇 你條仆街就縮沙

輸打贏要你係未男人黎?

真係頂你條飛機仔唔順

傻婆琪 發表於 15-9-24 03:10 AM
留名留名 支持葉俊賢

我都識個舊朋友叫葉俊賢 唔知係咪有打信長架呢 pmpmpm!!!  ...

底都起錯仲要講到真既咁 真係頂佢唔順

原本諗住叫條傻西賭埋真名

不過佢連學生證條數都未找 仲賭乜鳩

46895 發表於 15-9-24 11:00 AM

你係未連自己講過d乜都唔記得呀7頭

屌你老母,讀得書少唔識字就米學人吠啦

紅字叫佢Post相?

我話比柒頭葉俊賢知 單單1張相 可以比人話P圖

"提醒"佢 想增加可信性就 Post 埋身份證

邊撚到見到我對佢身份有興趣 又或者 我同意賭佢科大生ar 柒頭

好心你米撚成日推你老母出黎la 契弟

你最好係下個回復 大大張圖cap 1張比望下 我何來應承 賭佢科大生

如果唔係米話我唔機會你 369

笑你條on9仔 笑撚到2046
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:26 AM , Processed in 0.036971 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存