2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 垃圾組隊系統
go

[抱怨專區] 垃圾組隊系統

一輸就一直輸 過幾日打都係輸......
CARRY又輸,雷又輸......輸撚到刷敗場咁
白金都係一堆廢物,基本既食冰能力都做唔到......
我自問無鑽石,菁英實力,但絕對勁撚過班假白金
------------------------------------------------------------------
岩岩挽左場飛斯開場比塔龍殺爆,殺到疊刀20層,我打AD打條春咩
20分鐘 飛斯CS:60
唔係整係得呢場,場場都差唔多有一兩個咁既撚樣......
連敗組跟本無得番身,一直見到班白金5 0分守護神

超多代打...你上到鑽4都係一樣..放心 ,有排卡關

我係白金4 BO3卡左好耐啦 一上到去BO3就比堆垃圾隊友我搶9我中路
我連贏上去都係因為我玩中路 我排係P2,3
但係一到BO3 就排P 4 5  屌佢斑ON9仔 以為自己P1好撚勁 搶親中都輸 好撚燥  不停卡係BO3到

玩過星曲WEB

cyruscyrus30 發表於 15-10-6 02:14 AM
我係白金4 BO3卡左好耐啦 一上到去BO3就比堆垃圾隊友我搶9我中路
我連贏上去都係因為我玩中路 我排係P2,3
...

同係白金4地獄區.小佢媽媽.打RANK掛機送頭.我真係睇唔透.到底D白金係點上.所以就係至憎D死人雙排撚.CARRY到上黎.雷撚死我地

有贏就有輸0.0
咁順下下比你咁易上 下下比你神隊友咩..
咁我諗真係個個菁英了
抱怨真係冇咩用 技術呢家野係無止境GE 好好再練吧:)

玩過星曲WEB

冷亦風 發表於 15-10-6 05:05 PM
有贏就有輸0.0
咁順下下比你咁易上 下下比你神隊友咩..
咁我諗真係個個菁英了

屌兩屌.條氣會順D@@

忍影世界

我都係...有時輸一場之後繼續打點打都係輸,仲要係輸得好離譜果隻,所以還是放棄積分吧,LOL只係得閒果陣同朋友玩幾場NG

呢隻GAME有連勝組同連敗組, 基本上我係隔日轉
今日連勝十場, 聽日就輸番五六場
就算你幾神都好, 分左你落連敗組, 你就一定會輸
就算你幾廢都好, 分左你落連勝組, 你廢極都有隊友CARRY你嬴

回覆 冷亦風 的帖子

我都知自己唔夠CARRY,但係隊友送到對面打電腦咁都要怪自己?

好似話你個場打完贏左第二次會排你去D打輸左既人個隊到 所謂菁英唔知係咪就係可以帶D打輸既人打贏而上

十週年勳章(賀詞)

If you lose two games in a row, stop playing Solo Queue for the day. You're done. As much as you want to deny it, you ARE tilted.

而家白金場=之前既銀牌金牌 嘴砲超多 一係有技術冇觀念 一係有觀念又冇技術 兩樣都冇既人更加多

仲有呢隻GAME講運氣多 我連續十場可以每場崩二路 個個0/6  係必定輸  

就算打到有優勢都冇用 而家既白金場一大堆金框廢白金 只係想殺人 係零推塔觀念  見人一打五又見過 三打五又見過  

已經冇救嫁啦LOL台服 一堆垃圾金銀框都可以升白金 (好肯定實力冇變一樣咁廢)

hixo001 發表於 15-10-7 12:47 AM
回覆 冷亦風 的帖子

我都知自己唔夠CARRY,但係隊友送到對面打電腦咁都要怪自己?  ...

我只係覺得你與其埋怨隊友廢:)
不如增強下自己D操作
怪隊友有咩用? 可以唔洗輸?
真係我覺得出PO埋怨隊友係非常無謂GE事 唔會幫自己提升技術 反而令到自己心態就一直係到埋怨隊友 而唔諗下自己可以做D咩 幫助到自己贏
已有 1 人評分Good 收起 理由
twApocalypse + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

冷亦風 發表於 15-10-8 08:15 PM
我只係覺得你與其埋怨隊友廢:)
不如增強下自己D操作
怪隊友有咩用? 可以唔洗輸?

講得無錯.....因為隊友廢係你控制唔到既, 唯有控制到既就係自己既實力...

twApocalypse 發表於 15-10-12 02:17 PM
講得無錯.....因為隊友廢係你控制唔到既, 唯有控制到既就係自己既實力...

LOL好反映現實..剩係識賴人 話人雷
現實一定係有咩事就搵人咩鍋..唔會諗下自己有冇問題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:39 AM , Processed in 0.036018 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存