2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 唉...有冇人覺得中國選手廢左三星雙雄
go

[閒聊] 唉...有冇人覺得中國選手廢左三星雙雄   [複製鏈接]

S4 三星雙雄十名天才選手全部比中國隊買晒
但得EDG GE中國選手廠長 KORO MEIKO係拍得上佢地水平..真係囧
睇下LGD...好明顯睇到中國選手係雷 中路JG全場夢遊 SUP又冇理由咁去送頭...睇LOL新聞仲吹到話咩世界第一李星 中國第一中路 中國第一SUP 出到黎..得啖笑  完全冇作為 IMP 一神帶4雷...上路A哥只能說中規中矩 但中野雷到咁 點肥..?
IG 下路 真係冇眼睇 比人屌打 未見過下路係跟得上對面水平 上路英雄池根本跟唔上版本 KAKAO ROOKIE應該想喊...
其他出唔到S5世界賽果D仲慘..
VG
DANDY被迫轉左去打上路..真係囧
MATA 仲慘 SUP拎MVP 結果 冇一個中國選手ADC係跟得上MATA 死亡宣告得個串字 對上一流ADC 永遠輸兵輸頭 最近好似換左個叫PANG 但2-3流 冇技術可言
M3
LOOPER一直完美發揮 歐拉夫大熱都好似係佢帶動
DADE 壯態一直都有 比人話係阿珍明顯係JG同下路一直崩..
WE
spirit 1神帶4坑 但都帶領4雷拎過IEM亞軍 無奈隊友太廢 1個JG點CARRY?
UP
HEART 最慘應該係佢 雖然年紀算大 但意識 眼位 操作全部有 但跌左入LSPL次級聯賽

中國選手自從S4之後 已經再冇勁人 依家中國選手仲比歐美標明係雷0.0 雷左三星雙雄 唉
已有 1 人評分Good 收起 理由
twApocalypse + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

中國好多選手都配合唔到韓國選手個打法...所以今年全部輸晒= =

twApocalypse 發表於 15-10-12 02:10 PM
中國好多選手都配合唔到韓國選手個打法...所以今年全部輸晒= =

D中國選手依家越黎越廢..冇晒人才??
OMG全華最強 上路GOGOING壯態極速下降 跟唔上版本
中路COOL串過頭 真係好黑人憎
JG LOVELING壯態又係嚴重下降
得ADC UZI算係仲有世界級水平 得可惜出唔到線

依家中國拎得出手真係得廠長 KORO(呢個依家真係唔清楚了)而已

冷亦風 發表於 15-10-13 10:42 PM
D中國選手依家越黎越廢..冇晒人才??
OMG全華最強 上路GOGOING壯態極速下降 跟唔上版本
中路COOL串過頭 真 ...

只能夠講, 今年中國D隊伍成員係好勁, 但係放埋一齊黎用既時侯, 互相配合同發揮差天共地, Synergy太低引致敗局
感覺上中國隊只係強行將一堆勁人放埋一齊黎用, 買一堆韓國samsung隊員返黎, 但係發揮唔到作用

twApocalypse 發表於 15-10-13 11:17 PM
只能夠講, 今年中國D隊伍成員係好勁, 但係放埋一齊黎用既時侯, 互相配合同發揮差天共地, Synergy太低引致 ...

先唔講其他 就睇世界賽LGD 中野輔
根本出到黎就係2-3流選手
中國解說娃娃講得好岩 輸1次係未適應 輸2-3次係壯態唔好 輸第4次...仲可以講咩?

睇下A哥同IMP 就算跟唔上TEAM 都冇話雷成咁 打到自己應該做GE野
呢D真係差距

回覆 冷亦風 的帖子

利申:LGD粉
一直睇開LPL啲比賽都知個TOP同JG都好垃圾
A哥打上 通常輸線 JG神遊 送人頭
通常中下CARRY
韋神今次世界賽雷左姐
但拎lpl 冠軍 有一半靠HE
冇韋神同IMP 世界賽?
打都打唔到啦 傻仔
sup都垃圾?
你有冇睇開LPL比賽既?無就收嗲啦你
世界賽雷=垃圾?
我覺得關ban/pick事,係咁放魔豆,又無克制方法
後二場咪打返實力囉on9仔
A哥 就算跟唔上TEAM 都冇話雷成咁??
你睇HE玩石頭人就知啦垃圾到死
唔雷?= = 唔雷就唔洗換人打啦,用腦未?

kit2209448 發表於 15-10-15 03:42 PM
回覆 冷亦風 的帖子

利申:LGD粉

唔好意思
一直睇開LPL
都有關注LGD 但事實就係如此 LGD中國選手世界賽真係雷
TOP垃圾? 前3星雙雄 一直穩定發揮GE穩定點 傳送用得出名GETOP選手之一 係國內一直被受好評 D人先叫佢A哥
係今個版本GE改動太急 但A哥算係LPL區第一個拎FIONA出黎 廢? 咪講笑啦 睇下JG點樣帶節奏:)

JG廢我一直都同意 JG唔係中國選手? 你以為韓國GA? 仲要改個名叫咩CHINA BEST JG?屌 被評為世界賽最廢JG  有名你叫逃跑犬

GODV? 你好意思提佢勁:)? 知唔知依家外國D人點知佢 GOLD V啊傻仔
反向Q 各種被單殺 各種迷茫 團戰水平低落 犯晒低級錯誤
內戰猛如虎 外戰廢如狗 有用?:)
拎LPL冠軍又點 係世界賽出到黎笑柄咋 掉晒中國人GE架 同大家對佢GE期望

SUP唔垃圾? 睇下國外點評佢啦 跟住中路送頭咋 下路一睇就知係IMP一個打晒
我知佢LPL係有亮眼表現 出到黎啦? 返屋企訓教啦 咁GE水準

睇LOL新聞多 人地吹晒全部世界第一你又真係信? 睇下世界賽LGD打成點啦
0:4啊 狗上狗都得啦 咁都唔廢? 點先叫勁呢請問
世界賽雷唔係垃圾? 你訓Q醒未啊 S3-S4 中國戰隊皇族同OMG證明比我地睇歐美係廢物 S5 LGD IG用左短短3日 將皇族同OMG 打出黎GE野全部送返返去 LPL已經被喻為2流賽區:) 咁都叫唔廢WO 好Q野

BAN/PICK 你都好意思講 LPL夏季賽結束後 LGD戰隊用300M請左個垃圾QG韓國教練 而帶領LGD打贏LPL夏季冠軍拎種子隊門票係白色月牙 但佢年薪得10幾M 而LGD D人不突止冇幫中國教練 反而狂插佢 特別就係果個PYL:)結果 人地離隊 咪成盤散沙咯 呢D係自己囉黎OK? 唔好係到怪人

傻HI 講到自己LPL好關注 完全睇唔到WO 傻仔:) 睇多D國內國外評論先啦:) 你覺得佢勁試下係各大國內國外論壇講啦 比人插到你傻咋 一D知識都冇 勁WO 邊忽勁啊 講我聽啊 掉晒中國GE架

回覆 冷亦風 的帖子

哇A哥打上好勁窩
第一場玩石頭人 輸線 空大 有咩用
勁會比人換?
我米話關BAN/PICK事咯傻系
換個傻仔教練
一直放魔豆被人叼打
睇LOL新聞多? 你慢慢睇啦垃圾 我唔睇的~

係既,世界上真係多輸打贏要既人既
輸左一定廢。五可以人地勁?有腦?
世界賽?
第一場
A哥石頭人輸線 前期輸一倍CS 後期空大
唔雷?唔垃圾?
第2場
輸韋神反向Q
失誤得唔得阿 你沒失誤既
你沒失誤,你上菁英第一未?
第3、4場
放魔豆比人食龍推塔
BAN/PICK都五識呀又關實力事啦
魔豆系世界賽100%win阿
KT都有實力架 不過我覺得LGD其實贏到KT咯= =
後二場咪打返實力囉on9仔

岩既。你可以講最後咪又係入五到八強
但人地做選手五為左比你地班輸打贏要既人嘴炮架
選手都係人。你五加油就算。踏低人又有用咩?
你咁勁自己上去打啦垃圾仔,實力勁過佢地先再嘴啦
韋神反向Q一次
你地放大再放大地嘴有咩用?
長他人志氣 滅自己威風?
睇多D國內國外評論?
果啲咪又係三千加.只會馬後炮和嘴炮
咁叻你地上去打比賽
咪做鍵盤戰士啦
又要用口又沒實力?~
淨係識打字咪你呢啲人囉
你踏到中國選手係屎咁
五通LGD又會贏囉可?

咁又有得嘈....做乜事

笑傲無雙 忍影世界

吹捧多於操作
中國隊問題

kit2209448 發表於 15-10-16 02:30 AM
回覆 冷亦風 的帖子

哇A哥打上好勁窩

輸線空大係問題
但未大過中路JG 中野聯動帶崩節奏咯:)
你有冇睇過場比賽呢請問
石頭人廢極都有坦有控
你打RANK識用呢D坦控英就唔洗輸咁撚多啦:)

BAN/PICK我咪講撚左由來係關中國選手事咯 屌你睇唔睇字GA
我發覺依家D噴子呢 唔單止智商低 眼都係殘GA WO

真係幾撚好笑依家D人 睇新聞=垃圾 冇睇新聞=勁? 唔怪得9UP咁撚勁啦

哇 睇返落去你講野真係好撚好笑 一開頭吹GOD V好撚勁
依家又話人地反Q失誤
吹到咁勁唔會失誤啦:)

A哥係輸 但唔係負責任果個OK? 0:4係邊個責任邊個都知啦 傻HI 真係智障都冇腦

我一直講緊中國選手點樣雷法 之後你條傻仔一開始反駁我 OK? 有POINT可以
我屌..之後後尾又自己駁返自己 又講返中國選手點樣雷 我真係笑撚左出黎 依家D噴子講野真係成個小學雞咁
請問我可以點覆?:)

BenL2418 發表於 15-10-16 11:27 AM
吹捧多於操作
中國隊問題

事實 比人吹幾下就好似上天
明顯今次世界賽 特別LGD 係中國選手問題...我可以好肯定 IG 同EDG都係.

回覆 冷亦風 的帖子

OK
咁我淨講一樣野
你地有講咩資格人廢?
咁撚勁你去打阿 小狗仔,鍵盤戰士哥
我都五明選手玩得廢 一定要比你嘴既?

你打RANK識用呢D坦控英就唔洗輸咁撚多啦:)???
哇你真係無腦定係on9阿
你又冇同我玩過你又知我輸好撚多
先知?
不如睇下醫生先啦

用下腦好冇?中國選手有雷我咪認.咁韓國選手又無雷咩?
我重點係韓國選手自已本身都有失誤但你係怪囇中國選手到咯
好似韓國選手一點失誤都沒咯可?

石頭人廢極都有坦有控
你真心定假膠呀 小學雞
空大都有控 ?自已睇返果場啦 一係比人秒左一係死剩佢
第一場一定輸佢咯
輸線空大都唔洗負責任
咁點先要負責任?

真係學到野
我話我五睇姐
你就話我話 睇新聞=垃圾 冇睇新聞=勁?
你真係9UP王窩

kit2209448 發表於 15-10-17 10:23 AM
回覆 冷亦風 的帖子

OK

傻HI 我話LGD玩得廢有問題?
請問邊度錯呢..?
中國LPL只有3個名額 LGD初賽就0;4啦 DELAY NO MORE
浪費左成個位 廢就要認 咪撚望以前啦好嘛 LPL勁又點撚樣呢請問 出到黎成條狗咁 出5條狗去打都好過出D傻仔去打 畢竟0:4 狗上狗都得
最睇撚唔起就係打世界賽前係撚咁吹自己 事實就係廢 你都要強行吹到LGD勁一勁 OK冇問題WO
你話LPL勁 打入種子隊 我咪駁返你種子隊出到黎比人0:4咯 屌你老母 之後你UP乜呢請問
世界賽廢唔=廢? 你知唔撚知世界賽全基本全LOL所有召喚師都會睇 你LPL勁最撚多只係中國人睇
睇下人地外國評論啦 LPL比人話係次級聯賽咋 呢D咪就係剩係靠吹GE所謂中國最強選手所導致咯
S3-S4 中國戰隊皇族同OMG證明比我地睇歐美係廢物 S5 LGD IG用左短短3日 將皇族同OMG 打出黎GE野全部送返返去 LPL已經被喻為2流賽區:)
睇字啦好嘛 掉晒中國人GE架 仲要強行幫LGD吹? 你冇撚野啊嘛

傻HI 人地玩坦玩控 都要比人屌9話雷
但人地玩中路刺客 JG節奏流 玩得廢到ON9 唔撚話佢仲要讚佢WO
一睇就知你RANK乜階啦 傻HI

哇..你又真係好撚ON9 你失憶啊 我發覺依家D噴子記憶力都好撚有問題 一開頭吹到咩GOD V PYL勁到仆街 入到世界賽都係佢地打出黎 結果依家又話中國選手係雷 我真係好撚想DELAY NO MORE
可唔可以睇返自己講過D咩?

石頭人上路廢
定中路JG廢慘呢請問 自己睇下中路JG點樣帶上路節奏啦好嘛 你有冇撚睇過你最撚中意最撚想吹GE LGD D比賽?

冇撚睇新聞資訊 你有乜撚野可以9UP啊傻HI
你連野都UP唔撚到上黎啊

另外 求可以駁我論點GE回覆唔該 我已分晒段:) 駁唔到請收皮 唔好係到9UP 我最撚憎人乜撚野都唔撚識剩係得個9UP 上次有條ON9 又係咁 你又係咁樣 同一個人? 駁人最起碼都有個論點論據啦好嘛 中文堂你學過D乜? 咪撚浪費晒納稅人D錢供你呢D垃圾

回覆 冷亦風 的帖子

你有講咩資格人廢?
咁撚勁你去打阿 小狗仔
我都五明選手玩得廢 一定要比你嘴既?
回答未?
最撚憎啲狗仔淨係識用口,又無實力
你係勁上場打.淨打字好威咩
網上兇狠現實碌撚?
真係窩  咪撚浪費晒我D錢供你呢D垃圾啦
你老母生狗屎都有用過你阿
我都一睇就知你銅牌啦

世界賽16隊全部PLAYER都勁過樓主

回覆 kit2209448 的帖子

你既邏輯就係 我要上到去打世界賽先可以批評佢

神邏輯

極度懷疑教練 點教 (佢地都冇打世界賽 教打世界賽既人打

kit2209448 發表於 15-10-19 01:13 AM
回覆 冷亦風 的帖子

你有講咩資格人廢?

人地勁我的確冇咩資格話人廢
但班中國選手 玩批鬥 玩針對 (睇下LGD GE中國教練) 吹到自己上晒天 世界第一咁樣 仲要係直播嘴炮人
結果呢 出到黎 比人屌打 0:4 各種世界第1 仲要係打算係2流水平戰隊
點解我冇資格嘴人廢? 玩得廢就係事實 LGD腦殘粉唔抵得比人鬧?
當日S3-S4 皇族2次亞軍 S4 OMG屌打歐韓 結果又咪係比人嘴
LGD出黎0:4 唔通要可憐佢地啊?
A哥係世界賽前有冇吹到自己世界第1? 又咪係比你呢D ON9話佢冇用
咁GOLD V 逃跑犬 吹到自己世界第一 話勁過廠長 出到黎比人屌打 我屌9佢又話我唔岩?:) 笑料

收皮啦小學雞 你養人? 一睇就知你係條毒撚啦 屌你男人老狗用張J圖做ICON 真係毒到冇得再毒
真係DELAY NO MORE

唔好意思 未試過落銅牌:) 呢D野留返比你吧

hixo001 發表於 15-10-19 02:14 PM
世界賽16隊全部PLAYER都勁過樓主

然後?
玩得廢唔比講? 係咪要我可憐佢地呀..?

EDG輸deft 同 廠長
LGD輸JG
IG 主要輸下路 KAKAO狀態差
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 03:10 PM , Processed in 0.076864 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存