2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 有無人知咩叫maybe people?
樓主: babii小憶
go

[閒聊討論] 有無人知咩叫maybe people?   [複製鏈接]

babii小憶 發表於 15-11-9 05:29 PM
原來你地齊人要等埋其他族...
仲話乜9搵外援..你地自己族都吾敢入泥打..
甘你地吾係等外援族??? ...

no喇 nb係sil櫻族主人黎架 等nb得閒入p場放狗

晒九氣啦你地
你地RE族咪又係收FEEDING同LV5果兩PAT屎
佢地兩個族都唔夠一個族打啦
如果夠打都唔洗走入re族避難啦
真係bs哥都躺著也中槍呀

想當年 nb仲同我講緊一齊打7月打sil...
依家 唉 都過去了 ....
btw 棄game者的忠告:重生者走得的都走

ˇ為妳喝采` 發表於 15-11-10 05:24 AM
想當年 nb仲同我講緊一齊打7月打sil...
依家 唉 都過去了 ....
btw 棄game者的忠告:重生者走得的都走 ...

nb專業賣隊友

maybe:也許/說不定/或許/恐怕/想必

people:人 /(萌<<好小人知)

佢想講佢好萌?

月村寶娘娘 發表於 15-11-9 10:22 AM
我只係知咩叫做water mother

我只係知咩叫做water mother +1
近期最hit!! 連7幾獲 死狗求和

Feed 同Lv5係唔係屎呢我就真係唔知
但係Silver一定就係水魚族/文盲族啦
原來自己唔識英文都可以串人我也是醉了
我叫bs哥咁你就一定係文盲仔啦
我地Feed梗係縮啦 見到Silver咁強既族
強到可以令族人變敵人我真係第一次見
同埋呢Revolution 你唔識英文唔該叫你個加拿大族長幫手教教你
文盲是冇罪的 但係睇見你連英文都唔識睇仲好理直氣壯咁自抽 我真係有小小唔好意思
你真係搵下你個所謂既加拿大人學下英文先

NB係咪New balance

美麗的我 發表於 15-11-10 08:00 PM
NB係咪New balance

你覺得自己好搞笑?

月村寶娘娘 發表於 15-11-10 08:02 PM
你覺得自己好搞笑?

你覺得自己好靚女?

BS哥
如果你唔知Feed 同Lv5係唔係屎,咁我話你知>係
起碼我唔洗去第2個族避難
至於你話我地水魚族或者文盲族呢,反而你BS哥先係真真正正的大水魚同文盲,就算真係水魚價,都貴得黎有用過你
見你咁耐呀
你個AC除左張炎咒值錢,其餘都冇野值錢的,收左都要換盾
我唔知係你用法的問題呀定套裝問題啦,如果係套裝冇問題的,希望你玩好D,唔好比人覺得你係水魚啦
不過題外話,唔好再提水魚哩兩隻字啦,你個chocolate岩岩出左水魚價比人用低價搶左,我怕你再提佢會小器嬲左你
另外呀,我唔明你話我文盲係咩意思,我就唔知咩叫BS啦,但係你話就BS=BULLSHIT嘛,
我查字典,都查唔到咩叫BS
如果哩個美國方言的,我聽同睇咁多英文都聽過對話係用"BS! Don’t believe him."咁罵人
不過我就知咩係BULLSHIT啦,係解廢話,哩個字典查到,有根有據的
去得外國讀書就多講英文,唔好剩係上夢,未學曉就教人,人地笑緊你都唔知呀,仲係到笑番人文盲

認自己柒左可能冇咁柒
施主回頭是岸

神鎗 發表於 15-11-10 09:32 PM
BS哥
如果你唔知Feed 同Lv5係唔係屎,咁我話你知>係
起碼我唔洗去第2個族避難

咁我問你喇 小夜套裝收左幾多錢?你答我喇

文盲仔呀文盲仔
我岩岩先知文盲係用聽同睇
咁又答返黎
講用Bullshit呢個係岩 BS呢就係用黎打字用 咁我又真係唔會同人講野會講BS!Don't believe him黎鬧人 不過我會打 Don't believe him, that was BS. OK?
問左加拿大人未 睇你都未架啦 真係 唔該 諗清諗楚先講
關於水魚呢人人就唔同價既 但係我呢收完野個價就唔會即刻跌 但係我就知有人8s收完大天可以一,兩星期即刻跌價
仲要有人有錢到比人汁飾品 問心我就真係冇能力做到咁 我都唔會掉我D所謂既廢裝比人汁
其實水魚咪算lor 點解要水人呢 月影晴 Siumkit 呢兩個人我睇都唔洗多講啦 Whatever你地水唔水到 你地都係猛既
今時今日我都未有能力出高價比人 之後如果人地唔收 就踢+清 如果對比起Chocolate我都想知邊個小氣d
反之你地就~~~~ 一樣野可以記成世 我都好欣賞你永遠記住過我講d咩
Anyway啦下, 我就一開始都冇笑你地 唔明我咪解lor 打字到用BS=Bullshit, 解完仲要自抽呢下好高招, 姐係呢我如果唔明一條英文題 人地答左我呢我都唔會係到笑人"英文哥"
仲有呀你唔好用咩OMG呀 WTF呀 IKR呀 IDC呀果D
一陣你變左什麼OMG哥 WTF哥 等等等什麼哥就唔好啦
記住 千其唔好用, 同埋你對上邊既英文"簡寫"唔明的話就請問下"加拿大人"點解就得 知識小就要問多D
最多我copy埋比你 就算離題 但係為左你既腦袋 比人扣分都worth "值得"呀 Bullshit "In all usages, the term can be shortened to "bull" or "BS"."
都話唔好去中文網查架啦 會變成你咁架

21guns~ 發表於 15-11-10 10:06 PM
文盲仔呀文盲仔
我岩岩先知文盲係用聽同睇
咁又答返黎

after 林峰 兩公婆真係...
一個中三畢業..打錯英文死兜
一個掉飾比人汁左 仲話有飾用..點知得39防收吾返

babii小憶 發表於 15-11-10 10:23 PM
after 林峰 兩公婆真係...
一個中三畢業..打錯英文死兜
一個掉飾比人汁左 仲話有飾用..點知得39防收吾返 ...

原來sil小姣婆係中三畢業

你唔好九唔塔八
我明bullshit點解,唔明你D所謂BS係D咩正統字
OMG呀,WTF呀,IKR呀,IDC呀,我會諗到的OH MY GOD,WHAT THE FUCK呀,果D我明白的
google translate都查到OMG WTF的meaning,我就剩係查到BS係解Bachelor of Science.
你頭先上網查維基百科
佢都講BULLSHIT is a common English expletive which may be shortened to the euphemism bull or the initialism BS
姐係BULLSHIT哩個term先係常用,BS哩個字只係可能會用呀,咁唔係代表我文盲,係代表你懶
不過你試下問下普通人咩叫BS WO
D人問我係咪解Battle Spirits呀,我以為你好中意玩CARD GAME
哩D係被稱之為火星文、腦殘文,你係咪想話自己腦殘呀
不能正常讀寫呀,好地地bullshit都比你叫BS,你就係叫半文盲啦
至於siumkit哩個人,唔係我地水佢,而佢話收人地海戰,果陣時有人出海戰更高價,我地族人特登留比佢,但係佢講都唔講就走去收人地果張,之後仲問多幾次都唔應機,我老友先打佢姐,如果你覺得咁都唔嬲的話,可以睇得出你做人咁幾冇交帶
不過你份人吊吊fing咁,連bullshit都懶打到BS,可能唔覺得係咩事的
you should not be lazy to cause any misunderstanding
最後,我諗你想講,我英文係值得比人扣分,句子應該係your marks should be deducted
你講一句your marks are worth being deducted都覺得有問題啦
你咁的態度我同你講多句都怕左你,廢事你D咁懶惰傳染比人

美麗的我 發表於 15-11-10 08:05 PM
你覺得自己好靚女?

幾架...........

回覆 月村寶娘娘 的帖子

冇圖冇真相

神鎗 發表於 15-11-10 11:11 PM
你唔好九唔塔八
我明bullshit點解,唔明你D所謂BS係D咩正統字
OMG呀,WTF呀,IKR呀,IDC呀,我會諗到的OH MY GOD ...

喂你係咪四眼毒撚肥龜  果隻垃圾戰
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:06 AM , Processed in 0.040292 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存