2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 論更新前一日出公告
go

[抱怨專區] 論更新前一日出公告

真係咁難咩?
全部都已經plan好曬更新啲咩嫁喇!
代理得隻game,好心學番國服會起更新前一日出公告。
定其實冇玩家care已經?

唔好問點解起度屌,我係搵共嗚。

花音淺 發表於 15-11-18 05:25 PM
真係咁難咩?
全部都已經plan好曬更新啲咩嫁喇!
代理得隻game,好心學番國服會起更新前一日出公告。

乜有更新咩

依輪公告都冇鳩埋。。。

回覆 花音淺 的帖子

佢個官網封面話六月直升五內係講緊上年六月開始左定下年六月?冇公告回流既人根本唔知佢係咩更新= =

花音淺 發表於 15-12-8 02:56 PM
依輪公告都冇鳩埋。。。

公咩告丫
咪姐係咩野咩野特價

wongsword 發表於 15-12-9 10:44 AM
回覆 花音淺 的帖子

佢個官網封面話六月直升五內係講緊上年六月開始左定下年六月?冇公告回流既人根本唔知 ...

今年六月開始左,而加唔知仲有冇。
佢直升五內既概念係,有名俊接任,送頭幾層同鎮派比你姐。

尋人勿探組 發表於 15-12-9 02:50 PM
公咩告丫
咪姐係咩野咩野特價

垃圾代理咪就係依啲

回覆 花音淺 的帖子

垃圾代理你又玩,係我嘅快趣刪嘅號退game啦,甘垃圾嘅代理你又要玩又要話垃圾,真犯賤,佢係垃圾代理,你有玩佢代理嘅唔通你係垃圾玩家咩,唔洗講,見仁見智。邊個叫人地有本事買個代理番黎啊,你有無甘嘅本事咪自己買囉,先自問下啦,人地係買個代理都有錢啊,你只係個比人蝦毛都唔知係未 嘅貨色,你估你係代理嘅大客啊。無就坐低繼續乖乖甘玩你隻game安份守己。順你意改版你估你好似上邊果種土豪甘高端啊,錢又唔捨得洗又要有享受上等嘅質素,你真係見識少到甘,咪又係果種又要孤寒又要好享受嘅鄉下人。果班有錢少少嘅裙腳仔都未出聲嘈改版,天文果啲都未嘈,唔通你以為你玩緊國服華服啊。

上面個位講得岩啦

最好就一世唔好更啦,最好就將D人手專注手遊啦
你睇隔黎華服?成個哈拉區都比班九陰手遊霸住
港服算係咁架啦 聽講華服有幾星期極度lag

成段野可以套用返入去藍絲叫黃絲移民

天文果啲都未嘈 <-

天文無玩啦. 好似係因為我地比邪教打輸左所以成班去左玩天刀
其實玩天刀學識一樣野. 玩大陸大型ONLINE GAME 一定都係揀國服
港服就好似二乂奶女咁  WFC

紙圓 發表於 15-12-9 07:58 PM
天文果啲都未嘈

但係香港人去到國服唔埋堆好難生存

應該咁講句,唔係玩原廠直接代理既全部都係2奶,一句唔續約就可以執

九陰神龍王 發表於 15-12-9 07:12 PM
回覆 花音淺 的帖子

垃圾代理你又玩,係我嘅快趣刪嘅號退game啦,甘垃圾嘅代理你又要玩又要話垃圾,真犯賤 ...

同好多玩家一樣,我地享受玩遊戲,享受遊戲帶俾我地既樂趣。
九陰真經的確係好遊戲,所以先會打入到香港市場,縱觀主打武俠既天刀/笑傲/劍網3/刀劍2... 即使有既都要同台灣同ser。
作為香港人,我地玩港服係無可厚非。
可是gameone買咗代理權,冇盡到代理既責任:唔接近原廠更新。
我地相信未必要高端土豪先有資格出聲--眾所周知香港漸被赤化,最基本既民主睇來都係維持唔到。我地唔知點解要安份守己,更何況我地團隊都係捨得洗錢既一族,點解我地唔可以有不同的意見?
我地唔否認你依種「世界仔」既觀點,因為人性本善,奈何閣下經歲月洗禮後披上一身銅臭味及喜歡托大腳,實屬可悲!
我地團隊一致認為玩遊戲係權利,出聲係義務。如果閣下都同意代理係垃圾、玩既係垃圾玩家,你係度出現做咩呢?唔通你都係一舊垃圾?

<九陰真經的確係好遊戲, 所以先會打入到香港市場> 依句好好笑~ 香港有咩 Games 係本土出  (古龍群俠傳).? 大多數都係其他地方流入香港啦~
另外 <唔接近原廠更新> 唔代表冇盡到代理既責任, 一間代理公司有佢自己營銷方法, 你冇權去叫人幾時更新就幾時 WO~
舉個列子: 以前一大班上型族每月都有洗成幾千蚊落九陰啦~ 但時間關係佢地只享打禁地, 得星期六先可以奪書 (返工關係)... 最後一大班人又係慢慢流走, 佢地唔係土豪, 但當時都有人出聲: "話企起城無幫無仇都俾人殺~ 奪書本來俾啲原本門派人殺返都冇野講~ 點知又俾一啲大幫圍住黑書 (人地得個星期六奪書咋.!)~" 等等問題出現~ 但九陰好多人都話: "正常啦~ 唔想死龜百草LO~ 黑書好平常姐~ 你唔想玩就快啲 DEL GAMES 啦~" 我記得果時係冇人會理會黑書果啲問題~ 只會理自己友~
你依家更新問題同一道理姐~ 一間公司做得好唔好就見人見智啦~ 你覺得佢係垃圾就唔好玩LO~ 一就去台服 OR 國服~ 講真 GAMEONE 依家出果啲 GAMES 我都冇玩~ 點解.? 因為依啲就係玩家 <自由權>, 我冇權叫你做任何野~ 但我有權唔玩~ 我認同 九陰神龍王 所講: "甘垃圾嘅代理你又要玩又要話垃圾." 但唔認為依家玩緊果班玩家係 犯賤, 有好多玩家俾個心去玩~ 用左咁多時間&精神~ 想佢更新都係人知常情~
總括啲來講 九陰 最後都會關閉~ (時間問題) 如果你覺得佢真係咁垃圾~ 可以試下 PS4, 手機, 其他 ONLINEGAMES, 我而家玩緊 LOL, 佢都會出現搶路問題~ 但過多一排出 S6, 建設一套選路模式, 依啲肯改善 GMAES 問題 GA 生產商先會留得住玩家~ 都另到我放棄 九陰 重玩 LOL

我反醒完,先發覺唔更新 其實係對我地好
唔洗追6內,唔洗追十幾層古譜/99

BTW 呻下都唔得 不如執左個抱怨專區佢

宮本千御 發表於 15-12-11 10:08 AM
依句好好笑~ 香港有咩 Games 係本土出  (古龍群俠傳).? 大多數都係其他地方流入香港啦~
另外   ...

同意,以前邪教就係成日黑人書,搞到神僧鬼厭先比人踢出聯盟

回覆 花音淺 的帖子

啊花中音淺毒撚,唔好成日諗住好多人贊同你甘講先得架,乜野我地我地,講到好似成九陰都順你意甘,你可以代表成個九陰2千fun代表其他甘多人咩,都知你份人鍾意扮代表但又唔識睇番自己係乜料,就知你個毒撚以為自己講野岩哂甘啦,仲自我感覺良好果隻,仲有囉,由始至終係你自己話人垃圾代理,我無講過架,係你話人垃圾代理但自己又要玩落去仲唔代表話比人知你係垃圾玩家咩,唔好將你自己講嘅野嫁禍比 其他人,係你自己講人垃圾唔代表我本人嘅立場,仲有囉我玩緊係2千fun囉,唔係九陰囉,我無話人垃圾代理,反而我好享受隻game。小毒撚你沉迷太耐啦,睇你講野就知你個世界觀剩係局限係九陰度,仲自我陶醉甘,不過我見到都唔會阻你嘅,反而我鍾意多啲你依類人仲好,可以比人當係反面教材。你以為你吹下吹下又會聽你點改版啊,訓醒未,話事權係邊個度諗下啦,面對現實啦。你唯一控制到係你自己囉。仲有囉唔好成日諗住搵有大班人撐下你真係以為先係真理啦,入世未深係到扮代表,我自問個個人都有缺陷囉,之前成班人搶鹽,人汁錢你又汁唔通又岩啊,保持理性分析啦,同埋囉有錢果班邊會好似你甘成日嘈人改版,改唔改版佢地一直都照享受甘玩,多數嘈都係唔點洗錢果理大陸所講嘅刁吊絲玩家平民啊。隻game比你唔係哂全日時間玩囉,你自己唔識間中玩下架,係要甘心急甘快玩到無哂情趣阻你唔到㗎,識玩果種更係慢慢享受囉,所以咪話左你沉迷囉,人地嘈廿三條,你就嘈改版,睇你真係得閒到無所事事甘嘅人,生活充實嘅人唔會甘多怨氣都同搞屎棍囉。你甘多時間打爆隻機肯定你無時間做正經野啦。仲有乜野團隊啊,我聽左都笑左出黎,工作室啊,哈哈,你講野真係有啲笑料,小童群益會定兒童合唱團啊,有冇工聯會甘多人啊,難怪未成熟嘅細佬仔永遠係其他人眼中都係有啲有啲傻氣,我冇興趣回你啦,我覺得你個人幾可愛,keep住甘落去啦,為左九陰,你要活下去。

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 10:16 PM , Processed in 0.035494 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存