2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 致darkness諸位
go

[抱怨專區] 致darkness諸位

借完刀未?扮完蔡嘉輝未?
搞埋晒d小動作。明眼人都睇得出你係度扮。
你班darkness與其花咁多時間上2kf玩借刀,on 25 ac,倒不如花時間增值下自已,搵反份更好嘅工,再搵多d錢收反D匹敵ge ac玩大p, 老老實實,你地成日咁多時間玩nos, 係我地眼中只不過係廢青一堆(真心覺,不喜任插)台戰殺到d平民玩家好有滿足感?人地幾丁友放完工入p埸你地成家族人就光速龜反上台(大家心照), 每日都過住D過街老鼠嘅game內生活,一日到黑抹黑敵族,又話咩族咩族求和,又話乜人乜人求和?
To be frank, 我只係覺得你地無法扭轉局勢,但又要威又要型,先至係度自high & ff
咩叫做(玩game就咁,講唔埋就打)<~darkness某位人兄p場講過,唔差記得邊L個
你唔諗下自已乜L野撩人問題?十尻幾個敵族,可謂鄺古歷今,前所未有,可想言之你地根性如何。
本黎都幾欣賞你們嘅堅持,打下台戰,大家隱下射下殺下死下再camp下又安下,策略性咁夾攻我地,打發下放學放工之後嘅空閒時間,你話幾好。但你地搞埋晒D小動作,借刀抹黑,撩人口戰(好彩唔少族人,包括我都blacklist左佢地,耳根清淨),真係令好多人側目,睇你地吾起。

不過呢篇野都無用架啦,反正你地永遠只係活係自己腦海創造世界,妄想訓醒一on夢歷見到自己3傳9596(奇蹟傳盾)、卡+15包新翼配大天冰雞橫行P場。面皮萬尺厚核彈轟炸都毫髮無損,繼續搞新花筍去搞抹黑。Anyway, 你地繼續有你們嘅小動作,我地有我地P場放牧⋯⋯趕羊上台。(狗???羊???)永遠都改變吾到我地實力的差距

Ps:不喜歡迎在以下嘴炮,本人只會睇完得啖笑,毫無口戰之欲

shear感受都有罪??
你系邊個+s

2kf蔡嘉輝=星豬=心軟

By the way, 係share...呢位人你串錯字…
已有 1 人評分Good 收起 理由
ericfung91213 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

識得上泥2KF 出POST 鬧人 我又唔見得你有幾高尚...

怪我愚見,我只係覺得你玩隻GAME比人搞到嬲霸霸繼而吸收小小你族人既知識 走上泥打一大堆疑似深度實是低度抱怨文

我個人呢 就唔中意回啲無意義既爭論,你回我既時候不如比番小小學識,咱們都可以傾多幾轉既

你岩,我識開post對號入座唔見得高尚就更架啦,so?
我亦冇自覺自己好清高
Whatever
嬲係有D嬲。。。
不過唔係玩唔起個D嬲。。。
只係睇唔過眼佢地要cheap到要借刀,同抹黑
另外感謝你有一刻覺得我篇文有啲深度
不過深度呢家野。。。就見人見智
打呢篇廢文主要係對班darkness講真心話
呀仲有,我個人唔多喜歡比人要求吹水要論學識。。。
仿且我並沒有自覺自已有好多學識

人地玩得開心咪得 放鬆下啦
玩隻遊戲真係唔知點解會同現實生活連結
幻想埋人地學歷,工作,生活. 再幻想埋人地腦入面幻想既野...
不如用個喲時間做其他野?
好似HIT族咁上人屋企叫人重玩幫打敵族.
可以咁講 玩到咁認真打機都可以叫做一個優點黎既

回覆 我叫小梓堯 的帖子

有時候上下2kf見到咁多人搞小動作,真心有d唔高興
見到班友嘅所作所為,好難吾令人聯想起現實生活中佢地品性如何

利申:半工讀學生,平日忙到抽筋 ,唔好話打機,打丁都無乜時間

Ch乂呀B  頂你咪再篤串我去溫女alt+g  發表於 15-12-29 07:07 PM
aailkypsc753  最後果句有誇大的成份^o^  發表於 15-12-29 04:04 PM

岩呀 咁多精神搞少動作不如好好讀書啦  到時入唔到U 女又溝唔到 夢歷又唔夠人打真係SO9SAD
BTW 打機姐  樓主唔洗咁嬲 :(

最好不過 清清D25仔同25AC啦!唔係要我地寶寶娘娘教你地MA?

Ch乂呀B 發表於 15-12-29 02:20 AM
你岩,我識開post對號入座唔見得高尚就更架啦,so?
我亦冇自覺自己好清高
Whatever

同阿豬阿狗講學識都唔好同babylucky 講ar

點解? 等我提供d 參考資料比你la

比乞食父母改叫做 龍家豪, 但本人覺得叫蟲家豪合理d

中學時候毒L冇朋友,樣貌平平但口臭. 令班裡所有女仔對佢反感都係另一種才能

中學讀書失敗,就玩夢之做網英

隨著不停買點買防都唔夠人打,就只會恰d 新手

蟲家豪"曾"經最自豪係毒L都有"女朋友"

但可惜佢既"女朋友"係被佢每次扑野都需要上繳 1張 15翼S卡

睇落叫半私家雞都幾土豪feel , 難怪可以咁自豪

但最終都比人嫌棄。

(以上消息由佢真人fd 憎佢 而話我知 )

樓主你太中肯了 我豪仔佩服你

樓主~你唔知Dark族加隻幾乎個個都玩傳裝 都有差唔多成10隻,.但係佢地入p場加技隱身落去射3下已經成為日常
一群傳裝冇得落台,比人踩到上心口都唔敢入生存 不過就算入黎都係送死  顯然自尊已經感蕩然無存.

回覆 ann18191823 的帖子

乜我啲FD改左我個名咩

你啲消息都幾好笑
識我既都知我無玩好耐啦 放AC快過你啊 我唔洗1個月就放左啦 等你?

得閒上泥2000FUN睇下你班友仔有咩搞作就當正人毒撚
你自稱十年老手退夢不回頭 都仲上泥2000FUN
你唔好話我知你唔係毒撚啊

最後一點
學識就唔係憑幾隻字就比既 你要比咪泥 紅磚 搵我囉
你繼續FF啦華俊仔

放完AC夠錢找HD 錢未

鏡花水月你嬲嬲g--?

Ch乂呀B  醒目~  發表於 15-12-29 07:05 PM

其實--人地點玩關你咩事,你係darkness族老豆老母--?打隻game做乜都要管,有咩唔服你可以上gc反映。係到發脾氣無用架--至於係咪廢青..你用咩標準黎到睇得出game入面既人物係廢青

→成← 發表於 15-12-29 02:51 PM
其實--人地點玩關你咩事,你係darkness族老豆老母--?打隻game做乜都要管,有咩唔服你可以上gc反映。係到發 ...

喂~~上次你唔係好威威話我地比人屠殺既?

點解我見到你玩海戰用傳甲連台都唔敢落? (咪因為你一落台就比人秒囉 )

DARKNESS係班咩廢青 全個夢既人都知啦
傳10裝隱射 以為自己好威好勁
好同意樓主既見解

天然腹黑 發表於 15-12-29 05:18 PM
喂~~上次你唔係好威威話我地比人屠殺既?

點解我見到你玩海戰用傳甲連台都唔敢落? (咪因為你一落台就比人 ...

唔緊要啦==睇見你名都唔敢報 我都只能學滅絕話你一句井底之蛙
冷酷契弟..比我隻mo爺屠到日日掛商放ac,仲未夠柒咩你--
另外,我唔敢落台又何來比人秒殺一說..唔好話學識啦-.-你常識都冇啦,做契弟做到你傻左啦係咪..

再者,成爺我都放晒d野咁制,隻戰就傳70甲得火抗@@得閒同你磨下時間比你開心下我又覺得冇乜所謂,
你就繼續鼓吹你地班最好不過用晒你成個月份糧去收裝收卡黎制裁我呢隻準備甩身既玩家啦:PP

回覆 我叫小梓堯 的帖子

但當你俾人公開左個電話(darkness杰作)
三更半夜whatsapp加電話問候全家就唔同講法。。。
你想輕鬆都難
將game內不憤又無地方發洩ge情緒帶到現實去作人身攻擊,佢地真係俵俵者

回覆 babylucky 的帖子

唔玩夢之同唔上論壇我諗係兩回事黎既

你d on9將兩樣野當做同一樣,你柒埋係呢d位到

重敢同人講學識真係笑大人個口

精蟲上腦既你d裝卡都比晒"前女朋友"啦

1個空帳 放出去有何意思? 再講,Darkness 左手轉右手既招數見慣不怪

你話放左米放左lo, wfc?

唔通你自hi話個帳號有幾萬人出價個個都出價過億同你收,我就要信你咩

你連真人fd都憎你憎到過街老鼠,叫雞不成比女飛

同d 同類堆埋一齊係網絡上稱兄弟實在係合情合理

btw 我提供番d資訊關於"蟲家豪" 呢個人物 比樓主姐

我講出黎你唔洗咁嬲嬲豬咁緊張既, 你已經冇機會"出火"架啦

你大可以死口唔認,我又唔介意既

信與唔信,睇人既姐

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:19 PM , Processed in 0.037867 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存