2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 致darkness諸位
樓主: Ch乂呀B
go

[抱怨專區] 致darkness諸位 [複製鏈接]

Ch乂呀B 發表於 15-12-29 07:24 PM
回覆 我叫小梓堯 的帖子

但當你俾人公開左個電話(darkness杰作)

打機打到公開人地電話..仲三更半夜打去問候人--
你最後個句 其實係咪話緊你自己..
另外講多句啦,你地d電話,全dark都知--人地唔公開,你就當自己係贏家,活係自己創造既世界..係咪又係話緊你自己..

→成← 發表於 15-12-29 06:40 PM
唔緊要啦==睇見你名都唔敢報 我都只能學滅絕話你一句井底之蛙
冷酷契弟..比我隻mo爺屠到日日掛商放ac,仲 ...

哎..我又有新的身份了?

我到底係滅絕定係冷酷呢?

另外你話你幾時放AC又幾時放晒D野你講出黎有咩用?

你講出黎就會改變到你係P場用傳甲落去立即比人秒既事實

天然腹黑 發表於 15-12-29 08:42 PM
哎..我又有新的身份了?

我到底係滅絕定係冷酷呢?

你洗唔洗句句尾都加個表情符號去掩飾你既不安呀
冷酷皇帝玩到厭,又唔夠打,咪收隻9596滅絕囉,咩新身份--你唔洗係到兜圈啦
事實上我海戰唔點能,都無比人秒過,你幾時見到我比人秒,又話我唔敢落台..你收左滅絕,又有幾可敢落台,日日比另一個族轟炸又無人幫,而家係到發洩,又真係抵你既

表示中立
你知甘多野 睇你都用左好多時間留意係呢個game
你同你所講既>>(你地成日咁多時間玩nos, 係我地眼中只不過係廢青一堆) 冇咩分別

回覆 -`kaka 的帖子

重玩左4個月左右,每星期on幾日點都知唔少啦。
次次入親p場例排台戰自high,一唱一和,我blacklist當睇唔到
其實已經一早想開post 好耐,佢地花咁多精神上搞大龍鳳搞小動作又唔係第一日ge事
只係最近佢地玩過火先屎忽痕上水開下post。
其實你又唔洗表明自己中立嘅,想反駁我咪直接插囉,都話到明不喜任插
反正我又唔識你,直接話我同佢地一尻樣咪算囉⋯⋯洗乜比面我
仲有,知到咁多野難道一定要花好時間上game同上2kf嗎?

→成← 發表於 15-12-29 09:42 PM
你洗唔洗句句尾都加個表情符號去掩飾你既不安呀
冷酷皇帝玩到厭,又唔夠打,咪收隻9596滅絕囉,咩新身份- ...

點解你地咁喜歡老屈人地係邊個邊個?

我諗我會愈黎愈多身份

識我既人睇到呢個post真係笑到gagag聲~見到幾條傻hi係咁老屈我係滅絕/冷酷

另外你隔住個電腦Mon都見到我不安 咁神奇??   我好不安阿

回覆 →成← 的帖子

你算啦你啦 你MO爺係我豪仔面前只係一只狗渣

天然腹黑 發表於 15-12-30 10:18 AM
點解你地咁喜歡老屈人地係邊個邊個?

我諗我會愈黎愈多身份

點解你仲要係個唔適當既位置落墨呢,你係咩身份重要咩--?
重要既係你已經逃避左收左9596AC都一樣唔敢落台呢個話題啦..話人之前都要檢討一下你自己
再黎啦,你都可以隔住個MON話人係廢青,點解我隔住個MON唔可以話你不安姐--
加上你話咩識你既人都笑到GAPGAP聲,我想知既係,識你既人有幾多個..係咪又係最好不過個班傻仔(又幫我收卡又幫我收裝,抵你地型既,用我既野黎清我..)

Ch乂呀B 發表於 15-12-30 02:58 AM

過火係咪姐係代表你嬲 為左呢班垃圾開POST你都幾得閒
專登為佢地開POST你都放左吾小時間去睇佢地D假POST係咪代表你都係廢青

→成← 發表於 15-12-30 01:59 PM
重要既係你已經逃避左收左9596AC都一樣唔敢落台 ...

雖然係你講既~但我呢d小人物係咩身份的確唔重要既

重要既係你已經逃避左收左9596AC都一樣唔敢落台呢個話題啦..話人之前都要檢討一下你自己

嗯...?又話我咩身份唔重要,但係點解又以我係滅絕為前題黎叫我檢討??我既身份唔係唔重要咩?

再黎啦,你都可以隔住個MON話人係廢青,點解我隔住個MON唔可以話你不安姐--

我真係唔記得幾時有話過你地係廢青..我邊度講過記得比條link或相提提我  廢青可以由行動上黎估得出佢係唔係廢青,但係不唔不安就真係唔知點樣可以隔住個mon黎睇得到,或者你有特別睇人地有冇不安的既方法

加上你話咩識你既人都笑到GAPGAP聲,我想知既係,識你既人有幾多個..係咪又係最好不過個班傻仔(又幫我收卡又幫我收裝,抵你地型既,用我既野黎清我..)

你連我係邊個都未知阿,又點會知我識咩人阿 傻豬豬

潛水啦你~係度攞黎柒

天然腹黑 發表於 15-12-30 07:39 PM

雖然係你講既~但我呢d小人物係咩身份的確唔重要 ...

身份呢個話題呢就你自己提出黎先既--,不過我見你都知自己係小人物我就唔追擊你啦..

第2樣,落唔到台呢--就係隻人物落唔到台既,關身份咩事..定係你想講你呢個人玩乜野AC都落唔到台呢--我又唔會阻你認柒既

跟住就到廢青說--你同我講由行動上睇得出廢青是否,你講得具體D啦,你咁樣我一樣可以講成由行動睇得出你係咪不安架啵,你係到空口說白話點樣說服人地先..

識咩人啊..我緊係唔知啦--你係咪見唔到我最後都問左你一條問題--你又逃避我問題,我就更加多問號啦,你到底係咪冇朋友架

事實上你答我既野真係無厘頭,
你唔好同我講咩身份,你認定唔認先--?
你答我點解啦
加上你話咩識你既人都笑到GAPGAP聲,我想知既係,識你既人有幾多個..係咪又係最好不過個班傻仔你答左我係咪先得架..?

加埋你最後個句--潛水啦你←點解你咁有自信--自己係到兜圈,之後話人地柒..
順帶一提,希望你唔好再帶觀眾遊花園,堂堂正正咁答我啦--我諗附上你所謂既真正身份會更加好,始終你講到冷酷契弟同滅絕都唔係你,我諗好多人都唔知你係到留言既動機同原因,
如果仲係到同我玩捉字既-.-我諗有排都唔會有結果,始終你能力有限

→成← 發表於 15-12-30 08:13 PM
身份呢個話題呢就你自己提出黎先既--,不過我見你都知自己係小人物我就唔追擊你啦..

第2樣,落唔到台呢-- ...

柒左就認啦,身份話題係我帶起? 你睇左精神科未?  係你地幾個老屈我係滅絕

原來比人老屈果個就係引起身份話題<我學到野了

你估唔到我正身係邊個就要我話比你知,咁你下次冇錢係唔係又要我比你?

你都估唔到我正身係邊個,而且我有義務要同你講我識咩朋友?你係我邊位:~

其他我就唔明你講咩野啦,講到一舊舊 ,等你組織好先啦<3

天然腹黑 發表於 15-12-30 10:24 PM
柒左就認啦,身份話題係我帶起? 你睇左精神科未?  係你地幾個老屈我係滅絕

原來比人老屈果個就係引起 ...

我地幾個屈你係滅絕呀..?幾個係有邊幾個..?
我起初都淨係話你係冷酷契弟..跟住你好緊張咁話自己多身份--
我講野係一舊舊架啦..當你唔知點答我問題既時候...
你已經輸到得番身份論可以兜,你一直叫我潛水又叫我認柒,原因係咪你怕你兜唔到落去,其實你而家都仲可以落到台既,唔想柒落去,就好收聲啦。至於你既身份...我諗你都係怕..承認左自己係呢手滅絕引黎圍插姐..哥我唔會為難膽小怕事既老鼠,話晒都係你地幫我退夢...

Ch乂呀B 發表於 15-12-30 02:58 AM

一日到黑抹黑敵族 其實大把族米又係甘
借完刀未?
夠又人扮笨豪 扮呢樣扮果樣
係甘點解你唔話埋其他族 又唔見你開po話人 ?

對不起了我們darkness給了你們那麼多的麻煩

回覆 天然腹黑 的帖子

76成講野就緊係1舊舊,就係咁樣冇人冇物米唯有20蚊接大佬金仔船都肯去做

你估金仔傻架咩,養狗唔通養隻叻過自己架?

見係你,上回提供左"蟲家豪"

呢回提供下呢個hihi d資料比你啦

人地好把炮架, 叫 _德_ , 又或者叫做 黃_岳

最可憐我諗就應該係佢雙親啦,期望佢能夠有 "德" 同 似"岳飛"既品格? 精忠報國 ?

品格賤過地底蟲就已經係人都知,吹水作故仔屈人呢d 基本技能黎啦

AC廢到比人炒10:0,打到企台掛機都有面話打贏人,

回想係P場屠殺佢個陣,佢自hi打贏我, d中立既走黎密我話呢件垃圾瘋人瘋語

我真係諗起都笑到gap gap聲

至於報國未做到之前暫時跟住金仔都幾忠心既

老母希望佢報國,佢就走去報大佬

咁L失敗既人,重要去做狗公

呢個廢青冇線人講佢d中學醜事啦,不過online game狗公故事就好精彩

不停轉族r女r飯食咁款,人地家長(女)唔受呢d cheap精R就踢埋佢出黎

冇處可歸就唯有走去做接船仔

題外話: 做廢青做到咁L失敗好心你 唔好改自己英文名叫 Lincoln 啦 黃濕鳩

天水圍詠儿  為什麼沒有我的愛人環保超人伍卓鈞和我的忠狗李俊廷 和本小姐  發表於 15-12-31 04:02 AM
Ch乂呀B  你的文章對我很有用。謝謝!  發表於 15-12-31 02:13 AM

ann18191823 發表於 15-12-31 01:56 AM
回覆 天然腹黑 的帖子

76成講野就緊係1舊舊,就係咁樣冇人冇物米唯有20蚊接大佬金仔船都肯去做

原來係咁耐以前佢地已經係掛台落黎射幾下,比人屠殺N次之後終於殺返人地1次就當自己嬴左既HIHI仔黎

另外見76成生活咁困難,我比個機會你跟我啦 最多我出價高過金仔 金仔出20蚊我出夠21又點話? 很想要吧?

==============================================================================

回返76成先
陰公豬..你地D資料好多都已經暴光啦,傻傻地問點解個人資料會暴光既?

你話我比人老屈滅絕,我就好緊張咁係度兜...咁請問我兜左D咩?

原本老屈我係滅絕果1-2個都收左皮,依家得返你條HIHI仔係度死撐

題外話:垃圾Dark狗族本身入到p場都已經唔落台架啦...3面都係敵人 ...想入生存就更加冇可能,因為入得生存既玩家8成都係清Dark族  而且最近連佢地既最後一塊樂土2kf都失守埋..慘到比人圍插

最後致Dark族狗隻既諸位:點解你地可以柒到咁

原來..原來mo爺放左ac .... 又要賣星豬了

皮收唔收2000fun會員 正在潛水

回覆 天水圍詠儿 的帖子

收嗲啦屌你老母 食花生我又要加把咀?傻閪 我警告你咪撚比我見到你再出字 壽頭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:50 AM , Processed in 0.039052 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存