2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 致darkness諸位
樓主: Ch乂呀B
go

[抱怨專區] 致darkness諸位 [複製鏈接]

ann18191823 發表於 15-12-31 01:56 AM
回覆 天然腹黑 的帖子

76成講野就緊係1舊舊,就係咁樣冇人冇物米唯有20蚊接大佬金仔船都肯去做

接船收20$,你都幾有經驗,你到底邊到黎既消息?
回想起當年可憐到你日日係rc刷鞋博借防..又金仔呀我無錢收傳劍玩唔到落去..我都即刻熄咪偷笑,你呢d地底泥垃圾咪鬼走番出黎比我笑啦

你話我又乜乜岳飛成--你繼續啦,我又無乜所謂,你係狗種華俊應該全天ser都知..(華俊仔比dark全頻爆全名後打上gc投訴,要圖自己wts我,要我wts可以搵最好不過比)
至於英文名..講到毒我真係唔及你隻大鼻仔毒既--我叫lincoln,你叫juno唔通又好貼切咩--人地浚龍叫juno你又走去學人改,搞到呢個夢歷版而家對juno呢個名幾咁厭惡,你係不回頭既,就行埋個步跳落去啦,你呢d中文水平比人笑死啦,廢up一堆精忠報國,完全符合你平時所講既ff

回覆 ann18191823 的帖子

呀juno 李華俊仔
你成日自爆自己啲野上泥做乜q姐
我唔想知你點樣餵食呂小姐餵到連學費都無撚埋= =

你真係獲獲新鮮呀 次次悶悶地上泥2kf都有野比我花生
唔好將自己做完既野套用落人地到啦

比學識你比得起咩=.= 泥紅磚搵我未姐
你講泥講去都係係到尻吹無極限 我真係比你吹尻漲啦  垃圾難得籌到學費出年就好好讀書啦撚樣<- 溫馨提示下你唔好做社會上既蛀蟲姐唔洗駁我啦

你識抄人名都幾叻既.. 不過真係要照下塊鏡先囉... 浚龍叫juno 你以為你個撚樣又叫juno就可以唱下羅生門扮痴,情漢氹女仔咩=.=
贈你一篇文章啦 我幾同意佢講既野架毒青
http://www.vjmedia.com.hk/articles/2015/12/21/122940/

最後啦 上網唔係咁上架傻西 退完夢仲上泥夢之版為乜姐 唔係要我講到咁白呀下話 架係自己掉架咋
成廿歲人 仲係到夢歷前夢歷後  come on juno
成熟啲啦 爬下啲實用文囉廢柴

講埋晒啲幻想先會幻想到既野出泥扮一手資料
我諗真係傻既先會信你講野啦

a23451928111 發表於 15-12-29 03:03 AM
岩呀 咁多精神搞少動作不如好好讀書啦  到時入唔到U 女又溝唔到 夢歷又唔夠人打真係SO9SAD
BTW 打機姐  樓 ...

屌你入左U,識女啦

babylucky 發表於 15-12-31 02:12 PM

呀juno 李華俊仔

仲哄乜撚--比子婷飛左啦條毒撚
係game比人圍插 笑兩句就打去叫gc幫手調停,出黎面交又帶埋老豆老母幫口講價,
我屌佢老母死港孩

ann18191823  95年出世既黃濕鳩,毛都未出齊話人港孩0.0?! Dee Dee, 你柒夠la. 作故仔d質素好參差... 我怕你成為第二個袁杰倫, 係張床喊撚住心口就唔好啦  發表於 15-12-31 07:26 PM

babylucky 發表於 15-12-31 02:12 PM

呀juno 李華俊仔

你呢架米係到丟緊架

好心你條柒頭做下research先la

Lincoln同Juno邊個出名d

Btw, 我真係覺得 Juno, Tom,Tony,Anson 呢d名好普通,

但我諗拎 美國總統個名 黎做英文名 應該已經唔同級數既"自大狂妄"

蟲家豪ar, 你d柒事比人賣晒出黎la, 價值比黃濕鳩重冇用

摺埋搵多舊錢去睇下邊件豬西肯收你下1張15翼S卡實際d

老實講, 你冇學識就要叫人去搵你比學識. 你乜撚野logic 要人去搵你呢條"蟲"?

你d 言行已經令人好認同你係廢青,你想死頂 wfc?

之前都講過,我提供既資料,信與不信。睇人既姐

拎Darkness 黎 同我比誠信, 定比品格的話.  屌, 諗起就覺得侮辱我自己

天水圍詠儿  dark的狗公 最成功是伍卓鈞  發表於 16-1-1 01:07 PM

你這個粗人對本小姐無禮 我轉發給金金 叫金金不出糧給你

班垃圾dark狗又收哂皮拿?繼續老屈我係滅絕啦啦啦

回覆 25號 的帖子

冇時間阿  又要上莊 又要爆GPA 邊有咁多時間wo
btw 多數都係D女溝我 :o

ann18191823 發表於 15-12-31 07:19 PM
你呢架米係到丟緊架

好心你條柒頭做下research先la

對住你呢啲答非所問我真係搖晒旗啦
都唔知你係到廢up啲乜撚野  你咪繼續ff我係乜鬼野蟲家豪囉 我又唔介意既

你連比都唔敢比 只係識搵藉口推諉 成碌柒咁

你咪繼續活係自己中心攬實個2000fun囉 廢青李華俊

babylucky 發表於 16-1-1 11:46 PM
對住你呢啲答非所問我真係搖晒旗啦
都唔知你係到廢up啲乜撚野  你咪繼續ff我係乜鬼野蟲家豪 ...

地底蟲比人光速收皮 就話人答非所問

冇學識,冇Point,又要唔認輸. 死兜爛兜答埋d野 1999

話緊你廢青垃圾讀唔成書, 冇必要去同你比

重要叫人去"搵"你比? 呢架你以為你係等緊比人挑戰既學霸 ?

你只係拎埋你老母既床底既做雞$ 走去買15翼S卡叫雞既廢青炸

憑甚麼叫人走入去你所講既"紅磚" 到搵你,我係市區人,對於山長水遠去搵個on9仔真係冇乜興趣

你已經柒撚左好多次, 想我幫你舊事回溫好容易。

我怕你又要係床到喊番幾10晚訓唔著想潛陣水沖淡番你d柒事

上次葉俊賢個口戰既時候,你條hihi 夠話我又冇fd又冇人收ac啦
我個時已經好明確講過
咁想知我有冇fd 約面交 米順便應付下你條hihi
到時你帶d fd黎 我帶d fd黎,有乜所謂?
擺撚到明笑鳩你冇fd又垃圾,網英又唔面對現實,成碌柴咁既款手指尾都卒死你啦
結果?你瞬間變做納米撚...即刻潛水 so 9 sad
呢回就扮主場約人去"紅磚"搵你?
咁想比學識帶埋你張DSE成績表出黎求人同你比
MTR 綠色線是但一個站啦, 廢事話就我唔就你

主次都未識分, 學人講學識
你以為你係等緊比人挑戰? 實質你係條蟲 口戰完就就鳩縮炸
你比人睇見你d言行係廢青, 你唔撚承認就得架啦?
你可以自hi自己係學霸, 但冇人認同就另一回事 蟲家豪

佢所講嘅紅磚係唔係poly?
利申:個邊學生

回覆 Ch乂呀B 的帖子

仿且我並沒有自覺自有好多學識

事先聲明中立  
雖然你講到明自己冇學識
不過都唔洗自暴其短  
短短一句可以錯2個字

回覆 night325 的帖子

你唔講我真係忽視左
謝指正,(仿)且應該係況且先岩,唔覺意寫錯
個己字眼大睇過龍,寫完點字點錯鳥
Anyway, thank you

回覆 Ch乂呀B 的帖子

聽都未聽過 有咁既名

蟲家豪想扮主場叫人去"搵"佢

鳩up d 地方名出黎大鳩人, 認真你就輸了

btw, 作為市區人,自問去過既地方都唔少...

條地底蟲如果係敢見人就一早黎面交見左我

是但叫你去"某"個地方黎"搵"佢比學識... 好比689既官威
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:31 AM , Processed in 0.039730 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存