2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 話說就泥龍力新年+新相問題
go

[抱怨專區] 話說就泥龍力新年+新相問題 [複製鏈接]

我想問瑕旗nostable會5會有雙培經驗直提升活動物比我同我族人+好朋友蔡嘉輝提升等級+s甘樣垃圾darkmess就5夠我地打了 例外我健2大家5好在去抽個個新相(候年舂箭竇合) 因為我同蔡嘉輝一起獎上年用淨個100蚊夾$$買左600點+s我同佢一開始仲因為大家爭奪處寶既是 所以鬧交+zz其實我個心真係好5鋸 因為我好難德 一年先買一次點數 佢竟然要同我爭 之後都算啦 我知道完來佢都係一年先買得一張 仲要同我一樣係搵人夾錢先買到 所以我讓左比佢 其實 一個甘既處寶 中一個頭髮顏色姐 都5明輝爭泥做咩 最後吊你老味真係中了藍色髮臘+A都未算過份 之後曲於點數入在係佢gc個到 我同佢講不如買晒8個相 一人一半分泥抽 咁佢一開始都話好la 因為600點除以89點 可以買到8個相 甘樣我地每人都可以分到5個抽+s 到買完之後 我地好開心咁抽la 輝首先就抽在手護夫便的祝願3次 中等卡片放暴護膚同靿特爾(80%的新光精靈)之後輝好5開心打黎話 我又中5到座奇 冰晶夜雞 大夫 都5重要 典解要比隻靿特爾我 我明明是(戰土&無之神)卡片的便用者 這兩張卡片我都有飛常多的右頭 花了很多機心打遠精團 沒有直$$的野我5緊要 但係典解5比火水精 係都要比隻光精我 就係甘呢件事搞到佢好5開心 話聽日開始5再返學校同玩nostable 佢老婆(siu夜)到e+都味聯略到佢 我希望大家如果係nostable/街上面看到佢請快的叫佢番學/報警 我地成族人都好膽心佢+Z最後到我開我個5個相 中了同胖X卡重置圈II 福水晶球 新年利星x2 和三木尾巴套焋 吊你老味真係伏燃到....甘大個仔13年都味嬲個......十個相都沒有一隻奇/寵物 所以我同輝都乎籲名位 干其5好在抽新相 真係好燃伏...吊你老味ganecyber

笑傲無雙 忍影世界

唔會

回覆 ★熊貓;D 的帖子

你到底有無睇人地篇文。。。。。

笑傲無雙 忍影世界

ˇ為妳喝采` 發表於 16-2-1 03:29 AM

你到底有無睇人地篇文。。。。。

我睇左頭幾句...

你地扮夠哂我未?成日開po係到扮係我
仲要扮到我係讀寫障外咁樣 係咁打錯字
dar狗 你真係好無聊
pvp場唔夠打 就玩2000fun 開假ac 新ac扮我 我朋友
係唔係好好玩姐?我真係睇唔過眼!
dar無賴狗!

我一入post 注意力就去晒你到 頭都痕埋 r下先

唔通呢個就係你朋友菜加輝
利申 我乖乖豬睇晒成篇文

無圖無真相
起馬都cap中左d咩野圖先

福水晶球咩呢架
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 09:48 PM , Processed in 0.030176 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存