2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 垃圾rain族傳弓夜幕 7轉弓挑viko暗弓 慘敗12:5 ...
樓主: kwokchihos6
go

[疑難雜症] 垃圾rain族傳弓夜幕 7轉弓挑viko暗弓 慘敗12:5  

kwokchihos6 發表於 16-4-16 10:54 PM
回覆 siuhei05 的帖子

咁你有咩證據證明我d證據係假 我就有實物 你得把撚口? 照鏡啦死毒撚^^ ...

我只係講 可以做出黎 唔難 冇話你d一定係流-.- 你唔洗咁緊張 手震震肥仔^^ 出去面交 一定係你? 我剩你知你個肥仔唔識cap圖 影d野放ac 見到你個肥仔樣^3^

kwokchihos6 發表於 16-4-16 10:57 PM
死毒撚^^ 原來ac又冇 得把口咬人^^ 警察要證明你做偽證都要搵證據去推番啦 你? 得把撚口^^ 講野又冇point^ ...

冇point到 兩次都唔敢正面 回應 nat 做埋d 冇腦兼低能野 第2個ser 開人名 以為冇人知7.7?

比你地嘈嬴左又點
就算你地嬴左 又會夠大佬豬型咩?

人地打機打到渣波屌西真人pvp 你地得唔得啊?
唔得既話就唔該你地 同我繼續嘈

rain族黎既咩係我眼有問題定係你眼殘,中英文字都吾識分

照番你套logic 你話我交收可以唔係本人 咁影交易圖果條友一定係我?^^

kwokchihos6 發表於 16-4-17 12:09 PM

照番你套logic 你話我交收可以唔係本人 咁影交易圖果條友一定係我?^^ ...

係唔係得你自己先知姐 由一開始都係質疑 NAT昆狗族D 所謂證明 我有話過一定係? 你唔係連咁簡單既中文都未識睇 係到扮大學生?
有眼睇既人都知 你個毒撚要扮到高高在上 扮高大 扮大學生 點點點 WHO CARES?
大家就睇到你只係一個 放野唔識CAP圖 仲影埋個肥仔樣上去#1
又要威又要帶頭盔 拍片都嚇到手震 隻揪打到食強水 出P場 你型 你威嫁嘛
呀偽大學生 又話冇POINT 你第3次都未敢回應 自己族做埋D冇腦既事比人踢爆?
自己ON9姐 以為其他玩家同你一樣咁蠢??

siuhei05 發表於 16-4-17 12:30 PM
係唔係得你自己先知姐 由一開始都係質疑 NAT昆狗族D 所謂證明 我有話過一定係? 你唔係連咁簡單既中文都未 ...

大學生?

viko好似=melody細弟

大個個dse細個個中3

kwokchihos6 發表於 16-4-17 12:09 PM

照番你套logic 你話我交收可以唔係本人 咁影交易圖果條友一定係我?^^ ...

死肥仔
nos冇人理 走上黎刷存在感?

kwokchihos6 發表於 16-4-16 10:57 PM
死毒撚^^ 原來ac又冇 得把口咬人^^ 警察要證明你做偽證都要搵證據去推番啦 你? 得把撚口^^ 講野又冇point^ ...

傳說中嘅Ben哥講到自己唔係毒撚咁
得啖笑.

咁你講咁撚多野做乜 你自己都話你所有理據都係建基於質疑 姐係冇實證啦叼 此討論已完 on9仔同人嘈唔係拎證據 係得把口^^

kwokchihos6 發表於 16-4-17 05:02 PM

咁你講咁撚多野做乜 你自己都話你所有理據都係建基於質疑 姐係冇實證啦叼 此討論已 ...

嘈你條柒咩 死肥仔
由上面已經 唔係我第一個質疑你個毒撚昆狗既真假 你唔識字?
陰公豬 睇下你自己 就係最冇POINT果個一個 >0<
(月影晴把刀好唔好用)?

喂 我家陣質疑你冇賓周又係男人 好多人都質疑你 但係我地冇證據 所以你都係冇賓周
(冇賓周既男人咩感覺?^^)

kwokchihos6 發表於 16-4-17 08:47 PM

喂 我家陣質疑你冇賓周又係男人 好多人都質疑你 但係我地冇證據 所以你都係冇賓周

呀偽大學毒撚肥仔 你個POINT係邊到? 點解D人針你個毒撚昆狗 唔係其他人?
一直逃避就有用?
你連我係邊個 男人定女人 都未知 你可以憑咩去"質疑"????
係你個柒頭 擺D所謂既圖上黎 比人質疑 明個分別?
乜依家D偽大學生個腦真係咁...鈍?
(月影晴把廢刀好唔好用VIKO?)

咁果日我同條垃圾消果陣你在場? 唔在場你做乜質疑? 係你自己話要質疑人 你拋個波出去 俾我質疑番你所謂既質疑唔成立? 我知你條撚樣會話當日在場 咁證據呢?? hi 仲有你唔好咁低能仔啦屌 咩咁多人針我 全部都係我d敵族更係針我 你都on99-'.-

仲有做乜不斷重複我口水尾 point前point後 詞窮? 同埋回應人唔好選擇性回應 同你嘈左咁耐 你最有力既論點就係(虛無飄渺既質疑) 照番你套垃圾logic 姐係你講任何野 都會俾人質疑 e樣冇錯 咁你同話你母親係女人d人有咩分別?^^

仲有你中文垃圾就番去組織下先啦 咩撚野叫(偽大學毒撚肥仔) 邊樣偽 邊樣真啊柒頭皮

其實你有料咪推番佢d相 你又冇就番去訓啦  其實你有料咪拎隻ac出去同佢消場 你又冇就番去訓啦 其實你話人死肥仔有圖咪你贏 你又冇就番去訓啦 其實你話人唔係大學生都要有證據 冇你就番去訓啦 家陣唔係人地要證明自己  係你要推翻佢既論據 一路話人逃避問題 你有設過問題? 當你有 d問題建設於你d質疑之上 你當你自己邊個?
其實你得把口

得把口 做網英好撚型

prosky 發表於 16-4-17 10:36 PM

其實你有料咪推番佢d相 你又冇就番去訓啦  其實你有料咪拎隻ac出去同佢消場 你又冇 ...

收聲啦你
同你呢種人要講證據?
洗唔洗我寄塊鏡比你???

kwokchihos6 發表於 16-4-17 10:20 PM

咁果日我同條垃圾消果陣你在場? 唔在場你做乜質疑? 係你自己話要質疑人 你拋個波 ...

咩撚野叫(偽大學毒撚肥仔) 邊樣偽 邊樣真啊柒頭皮

中三仔話自己hku唔係偽係咩
求指教

回覆 HeyHeiJar 的帖子

其實用法有問題 修飾字同超過1個賓語重疊
你會唔會話 美麗女人香蕉傻仔?

kwokchihos6 發表於 16-4-17 10:20 PM

咁果日我同條垃圾消果陣你在場? 唔在場你做乜質疑? 係你自己話要質疑人 你拋個波 ...

話你你係偽大學 死肥仔毒撚 睇得明冇?
唔通nat班昆狗冇腦到去第2個ser 開假名對話我又要係果個ser 先可以企出黎踢爆你呀???
你可唔可以用下個狗腦?
你提出point 就係跟你? 詞窮? 你扮大學生姐你唔係想扮埋發明家呀???
針你就=敵族? 乜你企係每一個針你既人背後?? 你好清楚佢係地係點????

prosky 發表於 16-4-17 10:36 PM

其實你有料咪推番佢d相 你又冇就番去訓啦  其實你有料咪拎隻ac出去同佢消場 你又冇 ...

nat 做網英 咪最撚型囉 7.7
消? 睇住佢揮手出p場?
消?睇住佢食強水?
消?打到開另一隻人黎偷襲?
你唔係仲以為有人相信同nat狗會消到呀??
成班傻仔nat一年前全頻係到扮大學生 又邊間邊間
全頻比人挑機放學生證 即刻 收晒皮 你係咪失憶???
叫佢慢慢考好個dse啦 7頭皮

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:06 PM , Processed in 0.033394 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存