2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 全城留言+Like 強烈要求GC封玩bug人士正ac 唔係封人仔 ...
樓主: kwokchihos6
go

[閒聊討論] 全城留言+Like 強烈要求GC封玩bug人士正ac 唔係封人仔  

回覆 心願與你 的帖子

佢話人地唔清楚 咁佢應該最清楚啦 叫佢答下大家問題就岩@@ 答下大家點解佢d好朋友玩bug都唔洗封正ac啦 可能佢一陣去google copy and paste 答你-.-

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

kwokchihos6 發表於 16-5-10 07:13 PM
回覆 心願與你 的帖子

佢話人地唔清楚 咁佢應該最清楚啦 叫佢答下大家問題就岩@@ 答下大家點解佢d好朋友玩 ...

可唔可以比傳戰弓同埋15翼我玩先

錢就冇咩點放入去 但呢隻GAME 真係有回憶既;
比人搞到 日日都會彈SER 都真係幾5想 ;
GC 真係要封既就真係封正身啦 ;
求求奇奇封D人仔AC 你只會比人覺得你 做緊戲比其他玩家睇

其實你地班細細狗幾時先放手 收皮啦好冇哥哥 8點先開返 好悶

十週年勳章(賀詞)

回覆 kwokchihos6 的帖子

答到我又冇所謂。
我更好奇,GC 都寫到明,根據 IP 封晒啲 bug 狗重可以有啲乜法律問題?

咁都可以突破到盲腸嘅話,相信 babylucky 一定係法律系畢業㗎喇。
堂堂專業人士喎,大家一定要虛心聽喇。

◆ 附註說明
以上管理規則依 GC 會員帳號累積違規次數,不以遊戲人物角色累積違規次數,並適用於 GC 各網站與各遊戲;懲處方式可能視情節大小調整。例如發言內容構成重大違規將可能處以終止其 GC 會員之使用權。

若為重大違規事項,例如:散佈或使用外掛、現金交換遊戲幣及虛寶、盜用帳號等行為,將依情況追及本尊與「共犯」帳號永久停權「終止合約」,遊戲幣或寶物若經移轉亦將一併追查處份,收受非法物品者將視情節大小進行帳號停權、電磁紀錄回收等處份。

請遵守遊戲懲處規定,若玩家違反上述規則,本公司得視情節輕重永久或暫時中止會員之全部或部份網路服務使用權,使用者必須自行承擔遊戲帳號連帶之所有損失、損害與責任,以及一切 GC 點數或遊戲點數或遊戲道具使用時限等資料或財務或其他損失,本公司將不負任何賠償及退還相關費用或法律責任。

用者於 GC 網站或遊戲中發生任何違反法令之行為及任何侵害他人智慧財產權之情事發生,本公司在接獲公務機關及檢調單位和司法機關或其他政府機關之命令之後,得可不經使用者同意即提供使用者之會員註冊資料及其上線時間及遊戲歷程紀錄交予相關之單位做為佐證 ( 包括物品流向、上線 IP 、上線時間等等 ) 配合調查,若前述單位要求將指名之帳號『暫時停止遊戲所有功能』,本公司有權不經使用者同意,全力配合前述單位來函之要求。

對於以上條例我們持有最終解釋權,日後若有變動之需要,依實際情況再行修改,並於官方網站內頁進行修正,不另外個別通知玩家。如使用者不同意修改後之內容,請勿繼續使用本網路遊戲服務,如果使用者繼續使用,本公司將視為使用者同意並接受規章異動部分之內容

babylucky 發表於 16-5-10 06:59 PM
前年2000FUN活動加好友抽獎 你唔係唔知啊壽頭
魔鬼皇都係我FD 喂我同2KF個版主係老襟關係啊?fac ...

(咪又一班朋友圍威喂) 同學你冇事啊 隻benxd最好不過架bo 我敵族黎架gorgor 點樣一班朋友啊 如果好似你咁講 姐係你班細細垃圾狗玩bug過份到連一向係game敵既人都一齊打擊你地啊 反省下啦柒頭 拎唔起錢打機要玩bug 本來都唔撚理你 搞唔到我 叼你老母你搞到個ser日日彈彈彈 lag lag lag 唔屌9你我都唔係女人啦

回覆 心願與你 的帖子

佢深潛左去死海啦-- 做死狗@@

babylucky  你估個個一定要on call 望定你幾時覆架=,= 你比錢我我收你人工咪on cal囉傻系  發表於 16-5-10 08:01 PM

GC我想問下 警察打擊黑社會係捉大佬重要定捉d兵仔重要

細細同佢班垃圾友族係夢玩bug 你就封佢d垃圾1lv人仔 作用係邊? 嚇到邊個? bug既野又放哂出去唔同地方 你可以點做? 如果係咁 你同班低效率警狗有咩分別? 啊sor我錯 人地份糧應該多過你地 咁樣話你地算稱贊了

回覆 心願與你 的帖子

自己都識拎埋夢之規則出泥
無足夠證據點樣封晒玩家ac 同ip
唔夠料 香港係無罪推定 疑點利益歸於被告 咁緊係唔可以強行封人ac
更何況ac只係屬於封鎖以作調查
同龜塔你番去 48小時有咩分別先

我就無咩興趣幫細細定點  我留個言+1-1 你收我賣 都要比人話係細細
  nat做咁多法律漏洞既詐騙行為就無人記得 呵呵 好彩我一早退夢姐

唔夠料 香港係無罪推定 疑點利益歸於被告
法律系畢業 講埋哂d你老母係女人既野

心願與你  佢當咗 GC 係執法機關,封人 ac 即係定罪人 +r  發表於 16-5-10 09:46 PM

快D封哂D BUG裝狗啦

十週年勳章(賀詞)

回覆 babylucky 的帖子
自己都識拎埋夢之規則出泥
唔夠料 香港係無罪推定 疑點利益歸於被告 咁緊係唔可以強行封人ac
更何況ac只係屬於封鎖以作調查
同龜塔你番去 48小時有咩分別先

你係咪睇 TVB 啲膠劇睇上腦,FF 緊自己真係法律系畢業?

回覆 心願與你 的帖子

你可以唔信我架 我讀咩就屬於我私隱 唔需要透露你聽

十週年勳章(賀詞)

回覆 babylucky 的帖子

啊冇,咁如果你真係法律系畢業嘅專業人士,你口中嘅大道理當然就可信啲啦。
否則喇喎,大家上嚟 2000fun 都係吹水嘅啫。邊個有笑話講,大家笑下咪算。

回覆 心願與你 的帖子

係囉 施主 大家食兩斤花生咪算 何必狙擊我

心願與你  你啱 +r  發表於 16-5-10 09:53 PM

(支持)
唔封ac的,我即退玩

真心想問一下
其實大家不停咁吹點解封AC
但到依家GC咩都冇講咁....
大家會唔會係自己諗多左呢?
叫人封AC果D要人咁又要人咁......
其實知唔知你地所講既方法有幾多問題會出現呢??
如果有好方法當然最好....唔好睇得多TBB就估可以做先到先得嫁
現實做人要承擔後果唔係講完/做左就算唷

簽名被屏蔽

細細粒正A一定要封 不過呢家都封左2隻 幾時封埋其他A_A

回覆 心願與你 的帖子

法咩律 又話去個到告去個到告
你申請ac個陣禁得同意
有好多野都冇得你反駁

你老尾l  唔係話你 但知個d會明我講咩[369]  發表於 16-5-10 11:50 PM
心願與你  我唔知你有冇誤會啦,我冇講乜法律唔法律。唔係我提出嚟嘅。  發表於 16-5-10 11:48 PM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:18 PM , Processed in 0.033066 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存