2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰真經真係要沒落?
go

[港服] 九陰真經真係要沒落?  

想當年新手時侯一班老友一齊玩既開心情境,但時到今日身邊既老友走得一個得一個!
九陰既所有野都變晒由兩大戰線主導,感覺上好似好多野都要睇兩邊戰線頭咁
所謂既中立幫每個其實都各自為政,或者又人會覺得怕比人打走晒D人,只希望成班依家一齊係度玩既開開心心打下禁地。
但係唔通你地覺得真係每日掛奇遇,打下禁地就滿足咩?
你地唔諗下自己曾經比某D人某D幫會似強凌弱。
你地身邊惜日既老友有冇因為比某D人OR幫會欺壓而搞到退GAME收場。
你地又有冇諗下自己有冇再三容忍一D事件好多次,但你依然盲目咁妥協好多次。
但情況不得以改善,仲變本加厲架?
中立幫們你地可唔可以醒下,比D能力出黎呀!
如果你地認為依家咁既境況係滿足,寧願日日要睇人頭過日晨既,咁我冇野講
九陰之大,你地係唔係每樣都玩過?比人打講和就要處於劣勢,要避要縮?
咁點解唔勇敢D企出黎團結成班中立幫一齊反抗呢?拜託大家唔再各自為政啦!
中立幫們應該係有自己既實力去玩九陰入邊既活動同權利,而唔係要受人氣架!
如果係咁落去,中立幫永遠比人睇死,永遠都唔會有出頭既一日直到九陰沒落為止
各位應該要面對,勇敢D啦!向你地既敵人反抗挑戰佢地
每日咁掛奇遘,一身好武功比你升到上反璞都冇用啦!
放左咁多錢落去,你地甘心用古譜打禁地,吞聲忍氣,順來逆受咩?

你地諗下啦!我講係咁多啦!大家再係咁落去得既係死路一條,G1就賺錢賺到KAKA笑
本人希望可以成立到第3條戰線,如果你地唔想比人塞你食死貓,盲目妥協既!
請幫忙團結所有中立幫出黎啦!謝~

多D人退GAME更好,班傻仔比咁多$落九陰,遲下冇人挽睇下會點?吾使諗咁多喇,退GAME la

Delete ...

支持樓主呼籲各大中立幫玩家團結 對抗恃強凌弱既人

d大幫最叻叫人退幫保平安 但退完幫一樣唔平安呢下搞笑
「一朝得志,語無論次」 都幾岩形容佢地

忍者亂太郎  岩啊  發表於 16-7-18 09:23 AM

lovepay 發表於 16-7-8 04:15 PM
想當年新手時侯一班老友一齊玩既開心情境,但時到今日身邊既老友走得一個得一個!
九陰既所有野都變晒由兩大 ...

講咁多
你一定會知 邊d中立幫 有咩玩家 有戰力 有古譜
要第3戰線 你就要集中到e批人 入一同個幫
要搵咩人 你心入面一定有個list
搵個d人傾下囉

笑傲無雙

港服死左好耐 散哂仲好

隻game由condom玉入主邪教, 收ac俾人挽,派神行,派魔刀開始已經變質。。。

依家condom玉眼見勢色唔對, 打極都係輸, 就扮劉天文帶大隊退game, 搞到邪高豪局住 廢物分類三合一, 真係可悲又可笑, 就咁樣就收皮

邪高豪已名存實亡, 所以最好有第三條戰線, 平衡港服各方形勢

笑傲無雙

弱智 緊係退game啦 國服九陰都好多賣ac 等d傻仔掉d錢去隻game度自己打飛機

笑傲無雙

九陰玩家人數得咁多 成立第3條線代表會多人玩返? ?
隻game開係港服都預左1-2年人數會大減  同其他online game一樣 呢個好常態化
只係幫戰原因加速左隻game末落

某程度上 九陰所謂自由練功,無等級特色 已經很難吸引新人玩
人地老手玩差唔多玩3年, 新人第3年先來玩已經錯晒.....

同埋港服得1個,有好多野都冇得玩, 距服戰場,門派戰,  什至戰場16州,凌霄城都冇人排隊
已家$20=1錠 全世界最平..你就知港服其實係笑話...
就連上次官方gameone舉辦比賽都冇人去玩.

tigeruuu  $20=1錠未係全世界最平,陸服舊ser有$10=1錠  發表於 16-8-15 02:15 PM

官方管理不善才是重點。
當初開二服就不應該合服。
如今想繼續營運的話,看來只有開新伺服器,加大強度宣傳(當成新遊戲一樣),而且承諾永不合服。

大家加油啦
古譜唔一定打禁地既 可以打下擂 殺下幫友 閃閃下果D外掛人士
都叫打下"玩家"丫

世王去幫下輸出都幾好丫 又幫到人 又幫到自己 唔使淨係掛機望住個MOON咁悶

你今日道左歉未

高登 一三喜本一 字

1+1+1永遠都係= 3
擺中立幫上枱=加速滅亡
而家係慢性死亡

霍男  岩牙 愛玩玩 不愛滾  發表於 16-7-17 04:51 PM

尋人勿探組 發表於 16-7-17 03:45 PM
1+1+1永遠都係= 3
擺中立幫上枱=加速滅亡
而家係慢性死亡

自邪高豪打到無定時上水應戰既時候
已經擺左中立上台啦

武既魅惑成員 同 分身幫 天之刃 同 一個打十個
開始有人打會出黎蘇州玩既中立幫

成員有 一家澄一,無法一無天,北野小熊,一冷無悔一,玄琛,玄琛畢等等

攻擊人士既門艦最少有深藏,
一般中立空前成員難以招架。

被無差別攻擊既幫有
星月居,血色等等台面上有地既幫會

被仇視攻擊既幫會有
絮花樓

聽聞被攻擊既幫會有
隨緣、皇朝

各位真係要好好增值自己,
E家已經唔係有地定無地既問題,
佢地想趕你地出game

拿我唔覺得咁做會打到d人玩返/入線

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:29 PM , Processed in 0.038527 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存