2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 下三流HIT大狗小純IG扮人 HIT昆9內訌全包宴 IG已被封 ...
go

[消息情報] 下三流HIT大狗小純IG扮人 HIT昆9內訌全包宴 IG已被封   [複製鏈接]

正所謂人要面樹要皮 柒到水母狗要拎人相唱人真係陰公 仲要唱埋個女仔 男人都不如 狗公一件
其實點估都唔會估係你先 勢估唔到你淪落成咁 又要比人踢爆你 呢次你又點兜?
IG要搵凶手 當然要有D睇唔過眼既人 比個電話你 去SET低 就好似咁

之後呢 你就係IG個聯絡人等更新 就會見到呢個電話開以上既IG出黎 水母 你想7到幾時?
基本上你乜都做得出 冇人爆你都仲好D 比人爆你做埋呢D下三流野 你點見人? 你估我地唔知你咩撚樣咩沙皮狗
咁既撚樣就好心你唔好笑人啦 返去食你既烏冬啦 警我地就未報既 睇下你要玩到幾盡先 好唔好?
睇下你做既行為大獲D定係我地比人笑大獲D  (監就唔會坐既 係7D姐 大狗)
依家淆底整埋私人冇乜用嫁 男人都不如既垃圾水母

HIT昆狗族 黑料大全 全包足料放送 (小純/水母昆自己族人)
HIT 昆狗族就唔係第1日既事 依家連自己友都頂唔順要爆大獲
大家睇清d昆狗hit幾多理由啦 昆人明正言順 仲可以扮冇事
就公諸於世啦  小純仲要問 hit昆過乜野人 連自己友都呃呃哄哄將d貴野呃到手 真係窮得可憐

睇下小純仲幾凶狠話借ac比人玩都未收錢呀 笑唔笑大人個口

水母流精最正 正就正在比人知左套裝之後發左雞癲 開wtsapp group 小9人
最後連自己友都笑9你 就好心你靜下啦 7到開行 你D6音 真係笑到我地收唔到聲呀 大狗哥

送埋你D對話比人聽啦 笑9死我地啦  草錢買面包啦大狗
一開波果個就係NB黎既 你為左裝圖可以去到幾盡 大狗

最正既係咩? 就係呃返黎既大男人 聲大大冇野賣叫我1P1 最後炒左9:1
想知人95 96扮92 93? 呢到就幫到你啦 大炒完 影都冇埋放AC退夢
借NB張卡黎打 連NB都打埋 你呢D豬西咪正忠 反轉豬肚就係屎囉 真係狗改不了吃屎
http://www.2000fun.com/thread-5528861-1-1.html

就連自大開既水母 都比3M8 連炒
送埋比大家睇下啦 唔好自私打 又要比自己人拍埋片比返圖敵睇先得嫁
3M8 即黑幾值錢

HIT狗爆AC 第1日既事? 唔好玩啦 撐同志既野 就算係真爆 都要話係假啦

想當年7香連女仔AC都爆 撐左N咁多日 最後比我地踢爆埋 HIT族有咩做唔出?

水母流精成套裝:
水母流精:CN哥,粒武盾可唔可以幫我叫小飯留住先 我放緊野嫁啦! MANMAN出1X S呀! 又話920留左比我!
水母流精:CN哥,粒再生服盾可唔可以800蚊比左我? (仲要7到要用人仔 )
水母流精依家仲要用緊我把SL 傳95刀   ,件傳+10弓甲粒盾都係小飯放既
何來咁自豪呀,求人放盾仔  唔怪得咁唔想比人知你咩盾啦 原來
全部都係細細出品既盾

返去食烏冬啦 下三流沙皮狗

已有 2 人評分Good 收起 理由
極JJ + 3 你的文章對我很有用。謝謝!
醉曖金毛 + 3 精品文章

總評分:  Good + 6   查看全部評分

水母係唔會上水回應嫁 (自己笑下好啦)

Nc fai哥又要開whatsapp群審問條片邊個拍嫁
當時有咩人在場自己心知肚明啦
屈唔到係我地拍

留名吃花生
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 沒意義內容或回覆

總評分:  威望 -10   查看全部評分

又屈SKTT1牙
人地DARK 一直都冇諗過和你個傻仔呀= =
唔好成日對住人講大話又比人踢爆番得唔得

hit越來越有趣了喔

真係好睇既姐

小純唔好再以為自己係大佬 好得人敬重啦

個個自己友都係等反面爆你大獲個一刻炸

==勇誠bb....呢幾段對話真係好j 各種各樣既針鋒相對....
btw勇誠bb說好的一齊打silver-G呢....
我等左你做我戰友等左成年幾啦==
你話好想打好想打派晒定心丸俾我我先唔和架...
點解你要賣我...心好酸...好痛...

點解SKT!@#$%搵黎和 我係隊頻叫聲你做壽頭你都肯和我地果2-3日既?
因為無面而要面既你 仲會忍到架咩?
你黎求和之後幾日 你隻狗狗曖K已經密左我啦垃圾

個個輸都唔認嫁啦 五十步笑百步
cn狗比我收皮個時咪又賴人阻比人邀比人偷打

家下推自己上神台好似好犀利咁
可唔可以做你fans?

HeyHeiJar 發表於 16-7-19 01:34 PM
個個輸都唔認嫁啦 五十步笑百步
cn狗比我收皮個時咪又賴人阻比人邀比人偷打

其實你仲敢老作都幾得意 你依家幾歲 仲未識大?
你仲以為有人信你先好笑

活係自己世界冇用嫁,小心變到水母流精咁

水母快手入黎擺炒cn既片,
如果唔係又比人話呢到搞小圈子圍威喂架啦
順帶一提sktt1係唔識打個和字
已有 1 人評分Good 收起 理由
joelfo258 + 3 精品文章

總評分:  Good + 3   查看全部評分

回覆 Treaty 的帖子

回應你一次甘大把啦!可能我真係帶假錶架!不如甘樣啦一齊上錶行驗,如果係假既我買隻地通比你。係真你買隻黑圈比我夠啦。假我賠13萬幾,真係賠5-6萬姐。認真抵玩架。長毛就無話我假既,唔似你又想串又驚我係真錶甘。唔似d人cap wtsapp對話都唔敢show個聯絡人出黎 慌死比人知係自造
海弓高能換高(攻)。你真係搞笑高攻會由80鑲換返沖到100鑲得3字頭攻。cn哥既角度應該係98石換80石要貼返錢比人甘話啦
劍盾果part仲搞笑 如果係你可能真係會on9到爆傷基攻s攻盾味收錢就易比人既。收既方法都打錯。我e+先知原來粒盾唔係hkd面交收,係用防收既
果陣60鑲海弓打100鑲愛恨我係輸架!不過輸都好啦!果陣都係60鑲大炒你既 同埋100鑲果陣愛恨都放曬裝,就算同裝卡隻人出返黎同我p都好。贏輸都唔會係幫緊cn哥你啦
同埋果陣味敵既你都幾多事下 我無當過你係兄弟過就算果陣都係 你果陣成日問我咩裝咩盾 我唔通同個自己當契弟既人一一匯報咩 我把92已經放埋啦 收風收好d唔好拎黎7
咩個ig原來係我開架 d野原來都係我po架? 點解我唔知既?pw好似有人比過我既。你係想睇咪求下我
果陣又話等人拉我 e+又要連警都味報 咪自打 啦 傻豬仔 你要求我share裝盾比全天下睇係你既事 我就唔似你甘8婆一定要知人地咩裝咩盾啦 慢慢係2kf老吹啦! 夢之比人恰到隻狗甘!
如果要報警拉人 應該gc大條道理拉細細入面果幾件bug 9啦,包括你呀cn哥90裝出果陣bug金key抽傳裝 果陣一件無盾傳90都6千幾hkd架 其實你比gc告既話唔知要賠幾多呢
最搞笑係隻寶寶同個之前話佢係雞佢既厹一齊左。無錯係你呀絕對哥,你自己都知咩事啦。點解你條女會走去問影有無話過佢係雞既?
最諷刺係cn要搵之前恰你恰到上心口串賣ck底褲既nb幫手

其實cn你咁得閒係到作野 不如你扔多d hkd 叫人玩番 幫你大p啦 hit真係冇咁得閒日日係到同你2kf=_,=

一炮回應曬你成個帖啦 誤導觀眾既上任bug9

純 發表於 16-7-19 02:23 PM

回應你一次甘大把啦!可能我真係帶假錶架!不如甘樣啦一齊上錶行驗,如果係假既我買隻 ...

一句都玩完你啦 睇真D條片 有埋你電話6個字
作到出黎? 好心你啦 7下7下拎人D相係到扮傻仔咁款拎黎7?
IG 洗鬼求你比咩 封9埋你啦 夠彊開多個 睇下到時邊個型D

你D野點收 套裝我知你知大家都知之外 你昆人D野 係比你呃果D人講既 而唔係我地作既
誤導人? 人地有眼睇啦 你當人冇腦好似你咁嫁咩? 大狗
打機打到你忽左上腦 做左可以話冇做 不過睇你個賊仔樣都睇得出既
咁撚薯仲識笑人 洗唔洗去整整先呀你

咁大個POST 你當D人唔識睇咩 大狗

路過~ 食花生...
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -20 沒意義內容或回覆

總評分:  威望 -20   查看全部評分

純 發表於 16-7-19 02:23 PM

回應你一次甘大把啦!可能我真係帶假錶架!不如甘樣啦一齊上錶行驗,如果係假既我買隻 ...

真係一次咁大把?
你回我地都唔止一次
你自己可以當睇唔到
其他人有眼睇嫁

回覆 的帖子

喂 傻系 你係2kf唔夠我炮就死返去潛水啦 你d圖我地就一早cap定哂啦 你繼續話無講過影話佢
傻系 我1玩返你條柒頭就同dark求和 我連敵我條女既機會都冇呀 仲係到話雞唔雞
我條女去問影佢係咪雞呢 就係你要求既 你叫我條女問影呀嘛
跟住問完拍完片 柒到離曬地又繼續搵藉口
放劍盾比你果條友係我親戚呀傻系 realm我係王子02 你仲可以點撐--
你同蛋蛋3m8愛恨交錯打既時候 你已經昆撚左人地張卡啦 成83石 話60石 你真係怕唔怕笑大人個口
你真係好撚柒呀 柒頭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 10:19 PM , Processed in 0.048139 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存