2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 細細粒明目張膽bug野無王管
樓主: 你老尾11
go

[閒聊討論] 細細粒明目張膽bug野無王管

大`袋cn表示未死得 只係訓低

失世女子fb日日媾仔講自己做美容院
之但係呢每日即戰 埸埸打足
自己諗啦

回覆 的帖子

喂  你洗唔洗上網睇下法律?@@你一係就唔好del張相

回覆 joelfo258 的帖子

我po自拍得罪你?

純 發表於 16-7-13 04:30 PM

用條女電話 又要133 你要玩真人就咪又拎條女擋啦。上次比人報案叫條女幫你消案果個 ...

喂 你話我用133打比你?@@我就整係用過條女電話打比你姐 你繼續兜你無講啦 圖我地就有比哂人睇 你條淆底怪 慢慢係到兜啦 張相你都唔好del呀柒碌

回覆 的帖子

如果張自拍個樣係我黎既話 我諗人地都有腦既@@咁你唔好del啦柒碌==

回覆 皮收唔收;] 的帖子

你都幾先入為主 張圖原來係我手機cap架。唔想cap張4g打你臉

回覆 的帖子

下 我話撚緊你金融才子咩?話緊你係3G窮撚仔咩
你對邊個號黎入座
金融才子就自大西 3G窮撚仔就窮撚仔
你自己揀啦 暉哥

回覆 皮收唔收;] 的帖子

唔洗用激將法黎幫自己兜,我覺得自己係窮撚呀
打下臉先啦[img][/img]

原來係你黎架咩,我真係唔知,你唔想我del左佢啦
教我點del.唔識del

回覆 的帖子

嘩嘩嘩 惡撚到呢 岩岩我就係架巴士見到有條唔撚剃鬍既中坑係到叫隔黎個乘客借部手機黎上2000FUN爭論 係咪你黎架^^?
我就無撚賴黎既 同我鬥??

純 發表於 16-7-13 09:15 PM

我po自拍得罪你?

扮蜘蛛俠啦
沙皮狗樣水母

純 發表於 16-7-13 10:36 PM

係全頻口口聲聲話唔玩2000FUN

你宜家係到做緊乜鳩呀 7_7

係到咁撚多爹 隔離個POST又唔敢回

盲既都睇得出你比人正中紅心 完全無還擊之力啦

比埋條LINK你 夠薑入黎坐下?

http://www.2000fun.com/thread-5633961-1-1.html
已有 1 人評分Good 收起 理由
醉曖金毛 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

怪就怪你地淨係識洗錢唔識用腦啦

比你識BUG 你估你唔會BUG咩

不過你地咁低質 又難D識BUG喎

BUG完裝又解得返AC 賣野都賣左幾十K

除左係2000FUN同全頻眼紅發窮惡屌幾句之外 你地仲有咩做得到?

見到你班傻仔比細細粒屈機真係過癮

我唔會同你地講水母把弓粒9S20武盾 同埋96甲粒全抗火水抗盾係點整出黎 haha

icyin 發表於 16-7-13 11:25 PM
怪就怪你地淨係識洗錢唔識用腦啦

比你識BUG 你估你唔會BUG咩

水母琴日係全頻話自己唔用老鼠貨..

純 發表於 16-7-13 10:36 PM

收嗲啦7頭 假錶GG俠 成隻沙皮狗咁個樣
要型又型唔起要出黎又唔撚敢 除撚左係隻GAME 恰個女仔仲識乜7呀?

回覆 siuhei05 的帖子

唔好恰恰聲扮無辜啦!人地沖埋黎要話同我一齊過,我唯有令死心

純 發表於 16-7-13 04:27 PM
回覆 Treaty 的帖子

唔好講到自己救世主甘先得架!我唔玩開po就=我唔可以睇咩。比人屠幾晚就發曬癲甘灌po. ...

我打機就係為左打下狗嫁咋,乜你打機想做救世主呀? 點做嫁?
比人屠定我屠人就唔知啦 211殺0死 長毛又係7D既 比人睇曬你玩海弓自HIGH 反比海弓殺返你咁多次
仲有呀 都叫你守多D P埸嫁啦 你睇下水母連死2獲 P埸都走9埋啦 唔好笑9死我地先得嫁

你D裝同盾呀 又要我講清楚你點收呀? 好啦 契弟 你咁想7 我梗係要話比人知既
當初玩夢之 你玩勁耐都玩唔到勁 當見到小飯放粒盾 你就9沖用曬D人情牌 契弟咁款叫我幫你拖收
唔緊要 真係當可憐你 7左咁耐咁多年夢之 都仲係廢J一件 就幫下你個7頭拖  920收盾 人地MANMAN 1XS都唔理
你忘恩負義都唔緊要 仲要走去屌返小飯轉頭 你呢D人連黑兒都不如

好啦 到粒再生盾 我地已經係敵族左 你點收? 咪開人仔又叫我CN哥 800蚊放比你得唔得囉
你估你用正身 我會放比你個契弟咩 唔好玩啦 8000都唔比你啦 擦鞋仔 等比門徒笑9你啦

最好笑既你 95弓扮92 仲好笑既係 不停收敵族既野 (即係我地既野 刀又係 抗甲又係) 你點教你D細嫁?
唔係敵族野唔要好正義嫁咩? 你睇下你自己啦 照下塊鏡你腫成點啦

大炒我 我就真係咩都唔知啦 我只係知有片有真相呀 你地不嬲都係靠吹既
大炒? 大男人就比我炒左9:1啦 當初聲大大 打完收曬嗲 就好心你靜D咪算
你唔出聲 我都廢事笑9你 就好似天G 隻猛戰咁 不停唱自己連輸3埸比我一樣
知唔知D人點解唔同你玩? 係因為冇理由同你個7頭玩 排9你 仲好玩 睇見你7下7下日日拎埋D老鼠貨係到扮大佬
仲要收門徒 呢下真係笑左  勁唔勁 自己知人知就夠啦 好似你咁? 7到令人收唔到聲(係人地D笑聲呀)

最後連自己友都笑9你 就好心你靜下啦 7到開行 你D6音 真係笑到我地收唔到聲呀 大狗哥

講忘因點夠你做幫我地d敵扮轉手入自己族
做戲做好d wechat icon又唔轉比冰雪踢爆
同埋你收好風果陣飯粒盾比水母收既時候係邊個先啦!真係笑大個口
細細開hit波你係咪覺得我唔應該幫自己族?_?你當我係你隻忘恩狗咩。傻豬仔,定你覺得打多隻水母好辛苦先
果d圖反得面就預左有人擺 無咩所謂!最諷刺係幫恰你恰到上心口見到都要避既nb抱不平,技窮呀?我唔似你隻大6狗話人大6狗拼音小王子cun xi?
點似你cn哥無曬族人同我講人呀

純 發表於 16-7-14 12:04 AM

講忘因點夠你做幫我地d敵扮轉手入自己族

哎也 ,好彩我打咁大段野比人睇姐
有腦D 都知你講野兜黎兜去
好心你啦 盾就係你手 又話第2個幫你收
我地係唔係要理下你係到扮忍者呀? 分身術? 將個波推黎推去
但粒盾就合左落水母隻人到 又係用水母隻人收
好心你就唔好7啦  你唔收  唔通人地送比你合咩
黑料大師 遲下整個正POST 比你慢慢回啦 唔好啞9就得啦
不過 都預左你啞嫁啦 因為你 有D POST 連回都唔敢回呀 兜兜大師

成套裝 都係我地D野 你睇下你幾好笑呀 唔收敵族野 仲要敵緊用人仔求人放盾比你個契弟
真係估唔到呢個世界有呢D咁既人 真係大開眼界

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:17 PM , Processed in 0.033203 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存