2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 我真係唔想出聲 唉 垃圾ser
樓主: 而家ser
go

[閒聊討論] 我真係唔想出聲 唉 垃圾ser [複製鏈接]

可能我係電腦/搞online game既白痴啦
想當年nos多十幾倍人個陣個SER都係乜撚野事都無既
你話係DATA累積太多問題
我又想問下咁小雲之前哂左咁撚多時間日日維護話搞新SER清data咁姐係做左D乜撚野?
錢又扔左時間又哂左,結果係點撚樣呢,大家都知
跟住無啦啦個主兇就指左去細細粒度,好啦封撚埋啦
咁個SER呢?個SER呢?個SER呢??????

咪撚玩啦屌你老母,屌又屌撚完,做又做得唔撚夠盡
仲係度保留追究權利,得啖笑,加陣夢之仲有大撚把外掛/程式既漏洞係度(仲有咩人用緊我就唔知啦)
我都唔撚知原來外國既外掛直到呢個時候都仲可以係夢之用到
唔該GC你落重本請番個IT高手/勁些少既人番黎好無?或者回報下韓國叫佢搵人黎查啦好嗎?
之前個個月交千幾幾千點比你做月費唔係要黎比你打飛機買埋D垃圾短炒game既代理權架

利申:搵到既部份外掛本人從未用過,我亦都唔知有無封過
但係我短消息埋比小雲佢搞唔搞/有無回復呢D野唔該睇番佢頭
野草燒不盡,春風吹又生,繼續唔好理唔好告唔好認真查
反正個SER一開始係咁卡個陣已經無課金落去,除非拉人封鋪搞番好個SER

回覆 走過的小孩 的帖子

你叫人地3只傳9596開左名先好唔好

走過的小孩 發表於 16-7-24 04:29 AM
我又真係想睇下邊到有10隻9899 講lv定裝

其實我覺得隻game都冇乜細路架啦
原來仲有-.-

而家最好死地唔好洗S啦,洗S等於唔洗打

sck123 發表於 16-7-24 07:43 AM
可能我係電腦/搞online game既白痴啦
想當年nos多十幾倍人個陣個SER都係乜撚野事都無既
你話係DATA累積太多 ...

其實所有online game都係夕陽行業
gc諗住吸埋最後一水睇下涯得幾耐姐
個ser就一定唔搞架啦

在商言商而加仲玩既都係得老手
屌完個ser廢咪又要死死氣玩
搞返好個ser咪又比人屌其他野屌冇活動冇剩,又洗大筆錢
搞好個ser又冇新血加入
家下仲玩個堆,個ser再廢都係玩架

所以其實好睇自己
ser廢不如唔好玩最實際
到冇人玩,屌下屌下
人地寧願停代理都唔想換新s

利申非打手

心願與你 發表於 16-7-23 11:03 PM
印象中小雲講話隻 game 儲咗勁多 data 搞到個 server 好慢。
搞到而家都未搞掂,叫班 IT 人辭鬼咗份工佢去 ...

舊game data多極咪幾千個account data 同game少少野有幾gb野姐
人地唔係未搞
而根本唔會去搞

睇完樓豬既留言 我根本得淡笑
講真既 我挽果陣就岩岩開左星河Ser 我自己都特登去挽新Ser
雖然少人 講左一個Ser七咒師 真係好搶手(離題中)
挽緊果陣一村係改左版 出左5轉未出6轉既時候 果陣個Ser完全冇問題 我係星河Ser開到佢合Ser汁左
個Ser都完全冇問題 你唔好話比我食撚鳩住你 卡足八年依點就打撚殘你
5好話你挽左幾年先啦 隻GAME開左大約9年 你屌人地8年
我挽星河果一年都一定係入邊 合左上海Ser之後都仲挽左幾個月
你屌果8年屌撚左去邊 你係5係屌人地開GAME到依家既其中2922日黎屌,8年化做日黎屌姐
ON9小陣啦

aailkypsc753 發表於 16-7-25 10:04 AM
睇完樓豬既留言 我根本得淡笑
講真既 我挽果陣就岩岩開左星河Ser 我自己都特登去挽新Ser
雖然少人 講左一個 ...

我玩左9年-.-

我睇樓豬既言行真係好細個
明明玩得一陣走去扮玩左八年
個時我係大地玩到08年我玩大地都好似冇人
新手玩唔洗洗ser
打死地都唔引全場

個SER成日都係咁,,,,LAGLAGLAG

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:24 PM , Processed in 0.028508 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存