2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 何謂最強? 有冇高手教下我,最強炎咒就係咁? ...
樓主: Treaty
go

[疑難雜症] 何謂最強? 有冇高手教下我,最強炎咒就係咁?   [複製鏈接]

HeyHeiJar 發表於 16-8-11 12:03 AM
又係d死雞理論
咩叫唔中意可以唔睇,無人逼你入黎?
post得2000fun遇比所有人睇啦

原來最強咒盾係我話
你同樓上某位文盲咁似既
洗唔洗拉返上去望下先呀
雖然我都知你一直都唔正常

我無話過盾廢呀 乜我有話過盾廢咩?
只係自稱最強就笑左咋
莫非你呢個傻9 連眼都唔正常?

太絕 發表於 16-8-11 12:12 AM
點夠你咁型 bug裝派比人拉一推人入完族
唔夠二星期玩完咁威水 十皮野就咁無哂
要賣幾多條女人胸圍低褲先 ...

乜你原來靠賣呢啲野過生活嫁?
係咪要自卑成咁 然後套落人地到
你個款似足果啲失心瘋 係咪太耐無睇醫生

Treaty 發表於 16-8-11 12:26 AM
原來最強咒盾係我話
你同樓上某位文盲咁似既
洗唔洗拉返上去望下先呀

你真係柒過關家姐
比我屌爆左你公器私用又拉開話題討論''盾廢''同''唔係最強''

你話:但係原來最強只不過係D咁既盾..真係笑左出黎

如果你唔係暗示呢舊垃圾憑乜話最強.咁你想講咩?
你係咪人格分裂?
算啦屌
咁我係到介定我指既盾廢係等於你所指既''最強只不過係D咁既盾''

否則你真係會痴線

HeyHeiJar 發表於 16-8-11 12:45 AM
你真係柒過關家姐
比我屌爆左你公器私用又拉開話題討論''盾廢''同''唔係最強''

你呢D咁既青山友 除左猛將自己果套套落人地度
自己非黑即白既固執自我世界仔  智商完完全全同個小學雞冇分別
你要精神分裂 自己同自己玩啦 反正2000FUN你一早都已經出曬名KAI子
你將自己諗到既野 =我講出黎 你仲勁過畢加索
勸你早日及醫 唔洗係到表演精神病患既病徵比人睇

Treaty 發表於 16-8-11 01:35 AM
你呢D咁既青山友 除左猛將自己果套套落人地度
自己非黑即白既固執自我世界仔  智商完完全全同個小學雞冇 ...

我有邊套套左去你到
大家講道理姐
乜我係kai子咩 -.-
如果講嬴你就叫kai子咁我認囉

屌解我留言就叫做show
你出post叫正常
我退左夢又冇族冇朋友做咩show姐
你要既我咪用短消息屌醒你囉

HeyHeiJar 發表於 16-8-11 12:45 AM
你真係柒過關家姐

其實樓主真係冇話過人地D盾係垃圾又或D乜。
其實你係咪真係睇消楚樓主打過D乜字?

路過

nos12345 發表於 16-8-11 02:11 PM
其實樓主真係冇話過人地D盾係垃圾又或D乜。
其實你係咪真係睇楚樓主打過D乜字?

其實你係咪真係睇楚樓主打過D乜字?

我眼利過你啦,你同我定喎

我話佢暗示個咒個盾唔應該係自稱最強

其實我主要想表達係樓主唔應該公器私用

你同佢一樣拉開話題討論盾廢二字冇意思

不如我反問你,你係咪真係知我講緊乜

HeyHeiJar 發表於 16-8-11 04:25 PM
其實你係咪真係睇消楚樓主打過D乜字?

我眼利過你啦,你同我定喎

連人地路過都覺得你有眼疾
眼利呀 睇人打錯字咪
其實你個精神病患除左自己幻想完一堆野當人講左之外
係夢之版講公器私用 ?其實你係咪完全唔明標題up緊咩
有邊一忽唔係講緊夢之 同研究緊啲盾 討論緊何謂最強
同比人睇下hit狗幾咁自大  一直無講佢盾廢啵
只係你一味加鹽加醋當人講左咋 如果你病成咁
不如叫屋企人帶你睇下醫生 我怕你自己一個出街都有問題

Ps. 我唔識玩盾呀 想知咩係最強 另外你識唔識呀?
你都只係收我啲裝黎用  真心唔覺得你出聲係為緊乜
扮小丑表演你就最強啦 利利是是

Treaty 發表於 16-8-11 07:05 PM
連人地路過都覺得你有眼疾
眼利呀 睇人打錯字咪
其實你個精神病患除左自己幻想完一堆野當人講左之 ...

你提個路人做乜柒姐
條友唔知頭唔知路衝出黎柒,你又哇哇叫
我夠路人啦,我冇族冇立場都覺得你弱智
係咪駁唔到?

成個post得你堆打手回兩句同我吹下水
唔好自high做show啦

我收你d裝用?今次我有冇睇錯?
全球十大笑話啊

睇完post爬完文真係得啖笑
一句類似廣告用語既句字都可以拎黎大造文章
CN哥哥,你既虛榮感或者係你既自尊心到底有幾重定係有幾脆弱?
為左抬高自己不惜一切手段,唔放過任何可以踩底人地既機會
同讀緊小學既小朋友一模一樣,想人地讚你叻叻咪講出黎囉
你擺咁多靚盾靚裝無非都係想人地知道你有呢啲裝好巴閉姐
唔好又係度話咩FF啦,你既所作所為已經代表左一切
而且仲係度話緊咩人地最強炎咒剩係值一刀呢樣先最好笑
唔好講新版暗弓加陣啲效啦,舊版暗弓加排技呀,3M8都要訓係地啦
何況人地仲要係一隻咒,照CN哥哥既偉論黎講
之前有人用獅弓,玩具劍,唔知咩刀,去秒殺咩9596
唔通比人秒個啲又真係值一刀咩
成熟啲啦,呢啲自我滿足既野仲好意思擺出黎比人笑
做小丑呢啲工作真係辛苦哂啦CN哥哥

回覆 littlechina 的帖子

cn哥之前開van更威水啦 4開扮勁
打到人地唔想打 要訓了先願走 扮自己打走哂 幾個敵族
黎樣威水仲自我中心啦 咩鬼直一刀 小小事咋

littlechina 發表於 16-8-12 03:31 PM
睇完post爬完文真係得啖笑
一句類似廣告用語既句字都可以拎黎大造文章
CN哥哥,你既虛榮感或者係你既自尊心 ...

係呀 一句類似廣告既自大句子我就開POST嫁啦
唔順氣咪做人謙虛D囉
我睇唔過眼咪POST 你咬我食咩
有好多裝都唔係我嫁 我代放嫁咋
只係人地都唔會話自己係最強
但有人就自稱自己最強姐 仲有幾樣我都廢事POST出黎
點解笑佢比人秒 不如你問下佢係咪好鍾意笑自己秒D冇著抗既人2下叫秒人先
著返抗 打唔死人就收左嗲 轉另一張其他屬卡扮大力 著返抗又收左皮
做人唔好太低B 如果唔係講既野全部自己受返曬 就好似曖K同水母流精咁
好似班HIT狗咁 就慘啦 乜都靠昆

算啦 cn
你成日講到自己幾勁 開甘多post抬高自己 又咩0死post 一刀秒人post
夢之你玩左甘耐 玩到依加要日日開post黎講故甘  實力又無 除左識bug野扮勁仲有咩野
成日比人打到唔出聲扮啞狗  柒左 ,輸左就講要去收賣 唔得閒理人
知你地細細多人2000fun 同你既post吹水

Littlekingbe 發表於 16-8-12 05:03 PM
算啦 cn
你成日講到自己幾勁 開甘多post抬高自己 又咩0死post 一刀秒人post
夢之你玩左甘耐 玩到依加要日日 ...

算啦 人仔
我勁係你講 我冇講過自己勁 亦冇抬高過自己
D POST 你全部睇D唔睇D 點解POST 全部都係因為人自大
你選擇性失明咁就唔關我事 我鍾意POST 你又奈我唔何
慘得過大把人同意我  HIT狗唔洗嬲嬲豬 收斂下咪唔洗7到周地都係囉

夢之我玩左幾耐? 玩幾耐關POST事? 實力有冇輪到你批評咩 我夠玩就得啦
話我BUG野拎D証據出黎 就唔洗得把口啦
人多?我地好小人嫁咋  似你地班人 敢睇POST唔回POST咩
人多都應唔到D自大POST 幫唔落隊友手 睇下幾咁陰公

Treaty 發表於 16-8-12 05:19 PM
算啦 人仔
我勁係你講 我冇講過自己勁 亦冇抬高過自己
D POST 你全部睇D唔睇D 點解POST 全部都係因為人自 ...

連人地路過都覺得你柒要屌你 你駁唔駁到你d金句?

可能我對眼真係盲左啦
我完全唔覺得呢個post總共34,計埋我呢個35個回覆入面
邊度可以睇得出大把人同意CN既講法呢一類既野
呢個post起因的確係自大,但係呢樣自大亦包括埋CN哥哥在內
人地一隻AC三件裝,你睇下佢拎左幾多件裝出黎駁?
仲要擺埋D唔係自己,係幫人代放既裝出黎,邊個夠你駁?
無著抗比人秒比人笑關2000Fun咩事?關夢版咩事?
你一刀捅死佢又關我地咩事?
你地既私仇加陣就連比人花生既價值都無
睇呢個post回覆係咩情況就已經一清二楚
睇下人地既討論post,就算沉左底都有人會推番上黎
你地個D唱通街既post就連自己人都懶得係度推
人地係度做小學雞野,CN哥哥就做更加小學雞既野
人地一下秒完CN哥哥,CN哥哥就加排技秒番人轉頭仲要唱到街知巷聞
驚死好似無人知佢要加成排技先秒殺到人咁,仲要好光彩咁loop完又loop
轉話題啦,我都就黎諗唔到點樣回你好啦CN哥哥

算啦 人仔
Game入面有幾多個笑自稱最強盾周圍都係
扮唔知唔緊要呀 因為厚面皮既人比人串完仲可以繼續自稱最強 又有乜所謂呢?
啲裝都要有人比我 我先擺到嫁 你個腦裝草?
研究緊盾 你同我研究啲裝係邊個做乜春?
悶你咪唔好入黎睇 唔好回應咪由佢沉囉
你又要犯賤走黎回post
Loop完又loop你吹得我漲咩?
做得出就唔怕比人笑啦 你理我笑幾耐
唔比人睇?你憑咩?

喂,唔洗拖開話題啦 不如討論返啲盾啦
你有無料教我玩盾呀 如果無 不如唔好葡萄 收嗲啦
呢個post 研究緊盾呀 你自己up緊乜春呀 傻gg

你個cn三星高級會員笑人人仔

咁我應該笑你咩?

HeyHeiJar 發表於 16-8-13 06:38 PM
你個cn三星高級會員笑人人仔

咁我應該笑你咩?

自滿仔ok?

太絕 發表於 16-8-13 07:12 PM
自滿仔ok?

2星笑1星
3星笑2星
4星笑3星

玩nos玩到佢有階級觀念 連玩盾都說人地唔夠班
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:54 PM , Processed in 0.033102 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存