2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 冇玩一排,港服九陰除咗賣ac都係賣ac
go

[港服] 冇玩一排,港服九陰除咗賣ac都係賣ac

好心酸,當初咁多人玩,到而加咁樣樣不如執咗佢。。。俾初代玩家留低美好的回憶好嗎?

首先講明我一早冇玩, 係工作悶先亂上論壇八掛下~ 我一開SER就開始玩, 玩左1-2年左右~ 個個月供奉GAMEONE最少2千蚊~ 最後得來係俾人爆完一次又一次AC. 另外玩家有唔同玩法, 有好多玩家都係要工作, 果啲玩家我稱為 平民玩家 (包括我都係), 打機都係為少少樂趣, 冇念過要做一哥, 時間關係有好多活動都玩唔到, 例如:奪書~ 我記得果時得星期六先可以玩, 遊戲性質係本門可以守書, 最慘就出現黑書, 我估你都知咩叫黑書掛, 出現好多唔開心GA事, 往往都會有一班人玩小圈子, 我最記果時最多人同我講: 九陰係咁啦~嘈咩呀~唔好玩LO~唔送啦~
我想講你地依班鍾意玩小圈子GA人搞死晒啲平民玩家~ 到時就算你地有晒太極古譜都係打NPC~ (當時太極古譜都好值錢)
代理差就公認~ 而家GAMEONE出任何野我都唔會玩, 另外介紹多兩間: 艾玩天地 & 完美世界 (依兩間重垃圾過GAMEONE), 但玩家本身先係最大問題~ 我果時一路都係冇幫~ 入城做任俾人殺~ 奪書俾人黑書~ 等等唔公平GA事~ 俾人殺左都唔緊要, 重要俾人串:你咁廢DEL GAME啦~ 咁我地平民玩家有咩野玩.? 最後得返 小圈子 打交~ 我估輸果方應該會走~ 最後GAME自然會死~
我記得一開SER有好多玩家同我一樣~ 感覺九陰真係唔錯~ 好玩~ 念住得閒就上來玩下, 比武吹下水~ 點知.?
唔好怪晒個代理~ 搞到而家咁唔單單代理錯~

執柒左佢啦隻垃圾GAME

g1: who care

回憶你老母咩 諗返起當日點比人屠?

AGREE WITH YOU MUCH

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:15 PM , Processed in 0.034392 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存