2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 RF Online〗50级年代,最平衡!無商业味道!香港人自 ...
樓主: sochun12
go

[香港] 〖 RF Online〗50级年代,最平衡!無商业味道!香港人自立SER-調高至40倍經驗 開服啦!!   [複製鏈接]

已經放棄左冇玩,講真設定好爛
雖然冇玩不過都比D建議
入火山既火山石冇左,唔知邊到買 (野獸山就更加唔洗講)
礦山話就話2秒礦,我最快果次得8秒
建議BOSS唔會回血,48J都食唔到蛾王,個SER又少人玩,搵人一齊打難過登天
除左多開機甲都幾難可以食到,唔係個個鍾意玩機甲,玩普通職既人食得屎
建議礦石打小安跌,打大安跌羽石,唔洗浪費時間採礦
仲有唔係話最高得50級咩,點解會見到有人55級

PCL 發表於 17-5-2 12:24 AM
已經放棄左冇玩,講真設定好爛
雖然冇玩不過都比D建議
入火山既火山石冇左,唔知邊到買 (野獸山就更加唔洗講) ...

呢D都唔係問題
最大既問題GM已經失左蹤

我搜尋過呢個SER,佢係有前科,最早係2015年開過
個SER主又係無啦啦失蹤,所以大家都係唔好浪費時間係呢個服上面

PT 我相信應該追到,
風武商店有得賣,新手我建議等到小皮消失果陣去采礦賣錢
另外英雄賣捲軸膠囊已經著手修改翻,Thanks!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:39 PM , Processed in 0.073677 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存