2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [海s] 最近想玩返夢之, 有d問題想問下
go

[閒聊討論] [海s] 最近想玩返夢之, 有d問題想問下

如題~ 我大概係7轉岩岩出冇耐就冇玩

而加仲係82lv. 咒

見到而加夢之改左好多野, 主要想問幾樣野

1. 9轉咒容唔容易收到? (新卡都冇所謂), 洗唔洗一定打左個9轉任先?

2. 85杖 有冇得收 (自己整我記得個任有排做)

3. 點樣賺錢.. (sor真係太耐冇玩, 唔記得哂

4. 以前下面淨係得 人物等級 , 職業等級, 而加右邊多左兩個等級係咩黎?

5. 有d人個等級會有+x  (例如: 90+1 , 99+20 ) 又係咩黎~~

希望大家解答到小弟既問題

1.唔洗 易唔易就唔知
4.AW等級 同 RMODE RMODE被人打 滿100% 會有50%攻 防效果
5. AW等級

1放全新9轉咒 自出百變盒
2掛商收下可能有人放售,不過價錢既野就唔知啦
3打即戰儲毛毛/打小遊戲拎滿月/鯖魚(以上3樣都要至少儲夠1set先可以)換防,
  game錢就換完防,拎防換
4覺醒等級,act6既野
5覺醒等級既級數,act6既裝/書/飾要有足夠既awlv先可以使用

死亡淍澪  呀補埋先>< 1係唔雖要打9轉任就可以用張9轉  發表於 17-4-27 11:33 PM
死亡淍澪  Rmode係雪地度比敵方角色打,條%滿100就會出1個時限20秒加攻防50%既buff  發表於 17-4-27 11:31 PM

先搵個家族 升下LV先 +N
1. 9轉團難打 除非有活動 都好難開一次的   所以收係最好途經 ((唔難收~ +D
2. 85杖可謂絕種邊緣了 努力升上90lv 考慮90裝會比較好
3. 參與即時戰役[執物品] (晚上8點同10點) 比較多人 容易取勝
4.5. 都解答了 暫時不需要太知道是什麼的

1. 9轉咒容唔容易收到? (新卡都冇所謂), 洗唔洗一定打左個9轉任先?
廿幾防有張+9-10包盒.唔使打9轉任的

2. 85杖 有冇得收 (自己整我記得個任有排做)
85杖難收.自己整又曬時間.用63頂住先啦.等收92

3. 點樣賺錢.. (sor真係太耐冇玩, 唔記得哂
海S冇咩特別賺錢既野.3樓都講曬

4. 以前下面淨係得 人物等級 , 職業等級, 而加右邊多左兩個等級係咩黎?
ACT6.最低要88LV先有得玩

5. 有d人個等級會有+x  (例如: 90+1 , 99+20 ) 又係咩黎~~
同上答案.要係ACT6地圖要有得升.

點樣賺錢
冇咩特別賺錢既野?

玩英服LA 港服咩都要抽 英服咩都可以直接買 物價又平
你港服課既錢係英服可以變到好勁

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 09:54 PM , Processed in 0.033968 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存