2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 無聊想問下其實代理nostale既話每個月要幾錢? +無聊吹水 ...
樓主: puzzledragon
go

[閒聊討論] 無聊想問下其實代理nostale既話每個月要幾錢? +無聊吹水文 [複製鏈接]

等左幾年,GC仲未汁...

寒霜 發表於 17-9-13 02:50 AM
等左幾年,GC仲未汁...

我仲記得你

好懷念夢之 之前D廣告= =
經典電視廣告 好似係傅穎唱...:夢裡歷險~~~??(只記得4個字-.-)

初初夢之我仲記得好似係7仔買碟安裝 之後送虛寶...
(要唔要考慮下出D精品係便利店賣 再送D"有用D"既虛寶?
雖然唔係個個人都想課金 但買十幾蚊既野又有活動可以抽下野 我覺得都唔錯  
例如同某D飲品品牌合作 買野飲有抽獎? 有得飲又可以抽獎(係抽獎...唔係抽垃圾 唔好又送HP水 染髮劑個D舊虛寶物品)...= =

之後到中期 有個活動係 育成活動 升LV有野送.我覺得都幾好個活動
仲有個活動係 吸引回流玩家 話隻AC 係某個日期內冇ON過 依加ON番 有歡迎回歸禮品+WW 之前我就係呢個活動到拎左件紫旗袍XD 好似仲有人妖燈同髮AB簡.?.?

夢之人真係好小= =我擔心佢會合SER=.=
如果合 又會有一堆人唔玩 因為連本身唔太卡SER既海S都卡埋SER+R
一出王又卡成粒鐘= = 撞岩死地時間..咪洗指意洗SER= = 卡死你= =

我覺得夢之應該要整番好個SER 同埋賣下廣告吸引多D新人玩

ken321471 發表於 17-9-13 04:05 AM
我仲記得你

陳生 你貴姓?

退個100步黎講就算真係比樓主你代理到咁又點? 都只係"代理"而已..
決定權大多數都仲落係泡菜戈邊..咁同而家既GC其實沒分別..
講句難聽D,GC已經係前車之鑑,出事戈陣比人屌到仆曬街了..樓主你唔會想成為第2個GC掛..?

回覆 芊雪 的帖子

小雲表示:SER 無壞過

中左六合彩買左佢Lo
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:24 PM , Processed in 0.048247 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存