2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 3月份消費活動討論~
go

[閒聊討論] 3月份消費活動討論~

由於有玩家反映希望消費活動能夠迎合玩家口味~
所以特意開POST讓各位給予意見~
小雲會把意見收集後再向原廠申請~

截止日期:2018-02-27

注意:物品名稱必須為道具的正確全名…因為小雲重要查翻譯再通知開發…

我希望有:
1.百變特殊卡盒
2.佩拉諾的詛咒護符
3.大福神的覺醒
4.神韻香水
但5想有 守護天使之祝福!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. 高等卡片防爆護符
2. 天使翅膀
3. 靈魂復活石
4. 大福神的覺醒

墜惡暗之翼

羅佩勒銀行提款卡
30日時裝
羅佩勒銀行特殊待遇徽章(10日)
守護天使之祝福
魔法充電器
等級固定解除護符
維京托爾卡片
維京羅伊卡片
維京奧麗加卡片
青澀兔小芒變身卡
特殊人物獎章
惡魔之翼
天使之翼
火焰之翼
超級角鬥場的門票
超級角鬥場氣勢
便利屋超級通行證(1天)
奇怪的寵物食糧
最後一封情書
已有 2 人評分Good 收起 理由
koukou99 + 3 精品文章
kw041007 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 4   查看全部評分

官方小雲 發表於 18-2-13 12:30 PM
由於有玩家反映希望消費活動能夠迎合玩家口味~
所以特意開POST讓各位給予意見~
小雲會把意見收集後再向原廠 ...

認真回一回你呢個POST
希望你自己都識分 邊D人係真係比緊建議你
我唔知我自己有冇資格啦下 我都好窮既 呢次只係消費到咁多S箱姐

首先啦 我認為你應該參考2017年夏日FASHION騷呢類再出以後既活動

然後我認為以下係對我/其他點商/其他玩小小錢既玩家既幫助
唔好話我貪唔貪心, 你買小點中小D吸引野係正常, 然後我覺得幾萬蚊買點 中到好野係好應份既
就好似你出買野咁 買夠一個數比如幾萬蚊 人地都會送返幾千蚊著數比你一樣
如果唔係 你憑咩賺人咁多錢??

大獎* 老實講我都知唔會中嫁啦 中到當好好彩(經驗話我聽10萬HKD有機會中1隻)
1.冥煌龍之黑鋼翼
2.佩拉諾之蛋
3.佩拉諾的祝福護符
4.精靈王的精華
以上為各玩家都知 比較值錢和實用的東西

中獎* 應該要有既野
1.百變特殊卡片盒  (此已經是在GAME中非常欠缺的物品,因為你地太耐冇出,玩家要同人收卡石用)

2.英雄黃晶石X2/英雄黑金鑽X2/遠古紅寶石X5/遠古黃晶石X5/遠古天青石X5/遠古黑金鑽X5
低轉數卡石市值已經差唔多3~5粒先=英雄石X2 價值 ,早日比多D人100石 就唔會咁大差異,
隻GAME出左咁耐,低轉數卡有幾多張100石,你地自己計返,真係到汁粒各職都唔過20張

3.騎寵你定(只係希望你唔好2~3次活動都係同一隻騎, 大佬,周街都有曬,你叫人點再放/收?)
4.稀有永久點衫你定

小獎*
本身係必須要送既野黎 你地都DEL埋 送埋D賽隆真係打死地都合到啦 比D實用小小既野人唔好當人乞兒
或者可能真係有D人要用(你比9LV咪算囉,都唔中得多嫁啦) 但係唔應該全頻都刪埋 雖然本身都唔多 但係唔應該冇曬
1.全頻擴音器
2.固定訊息泡泡

3.防爆護符
4.高等卡片防爆護符

最應該刪除唔再包含轉點的物品*
1.守護天使之祝福 (多Q到我幾隻人都爆曬 送禮都嫌失禮啦  個機率係點你清楚啦)
2.低等卡片防爆護符(呢粒本身叫有D用既野,已經生產到比你地搞到得GAME錢13萬=1)

有樣野真係好想講 ,卡石呢到,真係要認真諗諗佢
講真,我地呢D要草錢先收到GAME野既窮人 冒住比人昆既風險同人收石沖卡,都叫做走後門
都只係沖到咁既環境 ,我都知有人100石 ,但係呢D卡 超唔超出10張先, 仲有 9轉卡到依家一個人都未有100石啦
我地用錢都做唔到,人地唔用錢果D幾慘?  唔通到隻GAME收皮你都只係要得夢之小部份玩家有自己想要既卡100石咩?
我真係想快D100石嫁 ,如果你出, 我多D消費有幾閒  等你好消息啦下

艾美咬過既雞串

Treaty 發表於 18-2-14 12:12 AM
認真回一回你呢個POST
希望你自己都識分 邊D人係真係比緊建議你
我唔知我自己有冇資格啦下 我都好窮既  ...

點解同樣環境, 有D人神早已經100石, 有D人嘈到依家都未100石
仲要有D低轉100石卡係近期先出產, 證明依家個環境, 有心草石根本唔係咁難
的確出左8轉以後, 限制唔俾0輸出人仔打雪地王, 草石係難好多
咁咪收番D有輸出既打怪AC打雪地王抽石囉, 肯變通, 方法唔係無,
最慘係又唔識變通又唔肯郁果D, 仲有外傳刷怪草石, 又係一個方法
與其曬埋D時間買點箱抽垃圾, 不如落力刷下怪草石仲好過啦
9轉有無100石唔清楚, 不過 1-5轉, 100石絕對過10張
比起6,7轉100石, 點解低轉高石少甘多,
一方面的確難草D, 另一方面就係主流根本係6,7, 8轉度, 低轉卡需求細, D人唔草

仲有活動出石抽以前都有過, 不過係限量限期抽姐,
根本D寶石GC既方針就唔會濫出比你,
任何野都係付出愈多, 收獲愈多, 肯諗肯做, 咪玩得勁
打機就緊係要識摸索下有咩玩法強化到自己
比D懶人嘈兩嘈就想要乜有乜
仲得了?

至於D佩拉諾蛋, 黑龍翼, 精靈王
出左一排依家市面已經好多供應
就算你唔講, GC隔一排都會出, 拍賣都會有, 不過要控制物價同需求
唔會猛咁出就是, 同AW稀符道理一樣
已有 1 人評分Good 收起 理由
極JJ + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

斬首刑警2 發表於 18-2-14 01:31 PM
點解同樣環境, 有D人神早已經100石, 有D人嘈到依家都未100石
仲要有D低轉100石卡係近期先出產, 證明依家 ...

其實你講咁多關個post 咩事?
同埋你睇下啲字 我有話張張都無人100石咩?
我唔打怪關你咩事 我鐘意同人收呀 同埋除左我
一樣有其他人要收 唔係個個都會走去打怪既
如果唔係出轉點做咩?
你咁鐘意引罵戰 不如講下隻game 點會有改進同更多人玩算啦
仲成個細路仔咁用自己果套 叫人跟你做
Who are you ?

我鍾意買點 你鐘意打怪 就唔好煩人啦
最緊要啦 石就唔係未出過既
懶人嘈多嘈就有? 你啲錢點懶出黎 可唔可以教下我
我都好窮嫁 但係唔識懶到乜都唔做就有錢啵
睇你講野  你一定買得起點嫁 你咁勤力

回覆 Treaty 的帖子

你真係好敏感, 同你意見相佐駁個建議咁就叫引罵戰
我冇話你講張張都無人100石, 只係話你知, 就算係低轉卡, 100石都絕唔少過10張
LAST兩句, 你有無諗過用黎套落自己一樣得?
你俾ADVISE都係想叫GC跟你果套做咋
咪又係自己無石就叫GC出多D石比你D買點專業戶抽?
WHO ARE YOU?
willdiey + 3 精品文章

總評分:  Good + 3   查看全部評分

斬首刑警2 發表於 18-2-14 03:00 PM
回覆 Treaty 的帖子

你真係好敏感, 同你意見相佐駁個建議咁就叫引罵戰

呢到係比個人意見 你唔like 可以自己比自己想要既野 理你要寵經啦
你係到針住我黎講 叫我打怪? 你係咪傻左呀
自己鍾意打就自己打啦

我真係幾敏感嫁 因為你都唔知係呢到post留言邊句係有用啵

只係比我感到有啲窮撚唔想比人用錢得到啲野咁姐
點解? 因為講黎講去 似買唔起囉
同埋100石卡 打撚明各職
不如你搵張100石水戰比我啦 1張我都當你神咁呀
睇清楚啲字啦7頭唔屌唔化

比Gc 意見唔掂? 唔通用你果套叫玩家打怪掂呀?
咁唔洗賺錢啦隻game
你窮撚就收嗲啦
鐘意就比自己意見
唔鐘意你憑咩要人跟你 ?
傻系

Treaty 發表於 18-2-14 03:18 PM
呢到係比個人意見 你唔like 可以自己比自己想要既野 理你要寵經啦
你係到針住我黎講 叫我打怪? 你係咪傻 ...

依家就係明針你 傻仔
你個advise on9, 咪插你囉
邊個話我留言唔關post事? 我本身無野想gc出, 咪唔講
見到玩家有其他建議, 唔通我唔可以評論下?

話咩得少部分人有100石, top野就緊係識搵窿路, 勤力又有錢收野既人先擁有架啦
唔好話100石卡, top盾裝都係少數人有咋
少數人有料打到令盾整到勁裝, 唔通因為有d傻仔眼紅, 叫gc點箱出多d勁盾裝
gc就要照做呀?
隻game已經夠曬門路比人草石, 有料既, 自己草又好同人收又好, 一定整到100石
無料既根本唔需要遷就^^ 因為勁野本來就係得少數, 好正常

你打各職係suppose到汁粒各職都未有20張100石, 依家game汁粒嗱咩?
到下面就打哩d卡加埋都未超出10張, 我咪話你知, 就算單計1-5轉, 都絕對過10張囉
100石水戰?
緊係冇啦! 除左你ed傻仔, 邊個想玩水戰先得架

斬首刑警2 發表於 18-2-14 03:50 PM
依家就係明針你 傻仔
你個advise on9, 咪插你囉
邊個話我留言唔關post事? 我本身無野想gc出, 咪唔講

一睇就知有窮系發窮惡啦
Gc都未出活動 淆到要人打怪你仲on9
繼續啦你條傻系 我明窮人係咩感受嫁
繼續發癲

Treaty 發表於 18-2-14 04:02 PM
一睇就知有窮系發窮惡啦
Gc都未出活動 淆到要人打怪你仲on9
繼續啦你條傻系 我明窮人係咩感受嫁

你真係on99
寶石又唔係未出過比人抽, 有咩好淆?
我就剩係見到有窮系出埋d低價同人收稀有石
仲口口聲聲話自己都好窮
用番你果句
窮撚就收下聲啦

斬首刑警2 發表於 18-2-14 05:02 PM
你真係on99
寶石又唔係未出過比人抽, 有咩好淆?
我就剩係見到有窮系出埋d低價同人收稀有石

咁你咁有錢頂高個價佢 唔好比我收到咪得
發窮惡有咩用 垃圾

想出足球明星帽 +火抗果頂
btw唔好騎劫個post thx

出乜鬼新野
D防爆點物係月頭月尾半價好過啦

Treaty 發表於 18-2-14 05:34 PM
咁你咁有錢頂高個價佢 唔好比我收到咪得
發窮惡有咩用 垃圾

冇人頂高個價你都收唔到架啦傻系
麻系煩煩咁, 收個石又要人抵押, 搵鬼so你咩

斬首刑警2 發表於 18-2-14 08:10 PM
冇人頂高個價你都收唔到架啦傻系
麻系煩煩咁, 收個石又要人抵押, 搵鬼so你咩 ...

另外 小雲
要加埋

佩拉諾的詛咒護符
大福神的覺醒

thanks

62式蒸汽大劍
SO-21動力弓
68式蒸汽魔杖

題外話:
希望呢次可以換下新搞作
推出三個唔同既299點區比人揀

一個主要係抽時裝武器+翼
一個主要抽絕版時裝+寵物(或寵物用品)
最後一個就自然係難抽既騎+正常點品
Treaty + 1 GOOD

總評分:  Good + 1   查看全部評分

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:19 PM , Processed in 0.038731 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存