2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 手機推介及討論區 打機成日打爆data,點解決
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 打機成日打爆data,點解決 [複製鏈接]

呢排打COD成日打爆data,有段時間要收埋自己喺屋企同公司用wifi,出到街無得玩,家陣用緊普通5GB+FUP PLAN,但5GB用哂靠FUB根本打唔到機,點解決?其實就完約,轉咩PLAN好?有無打機PLAN介紹?唔好太貴, 先感謝

用FUB真係冇可能頂得順,
基本上就等於叫自己唔好玩一樣,
我之前用開啲21MBPS無限數據plan,
先叫做勉勉強強頂得順,
不過而家啲game requirement越嚟越高,
除咗硬件,
網速都真係要有返咁上吓

車仔樂園 發表於 21-1-12 10:11 PM
用FUB真係冇可能頂得順,
基本上就等於叫自己唔好玩一樣,
我之前用開啲21MBPS無限數據plan,

打機一定要唔限速4G先順啦, 你講嗰隻21mbps plan一定唔夠快, 而我自己打傳說、食雞, 一個月30-40GB走唔甩, 我依個月轉左去聯通4G無憂嘅100gb plan, 而家做緊$298一個月, 帶number轉台再減多$20添, 姐係$278 100gb全速之後5mbps限速無限任用. 包埋6gb內地data
網上申請可以免$18隧道費, 真心平爆, 樓主可以去下面條link睇吓

https://www.cuniq.com/global/services-plan/local/4G-data-hassle-free-plan.html

RAZER雷蛇的手機其實不錯 又便宜
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:50 PM , Processed in 0.136997 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存