2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 天外之顛第一大族 ★介仔♂介女☆---聚舊之地( 小謙玩返 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

天外之顛第一大族 ★介仔♂介女☆---聚舊之地( 小謙玩返 ) [複製鏈接]

本族歷史由來 : 上當年...我 . tony .龍女 . 古女 . 琍琍王 ...都係 星之谷既人..., 但係.tony哥..冇鳩鳩俾人族左上檯 , 佢好嬲 , 仲俾人踢左出族 , tony心想,lee獲野一定要報仇 , 要星之谷收皮 , 而且拉攏我地幫佢手打天下 , 我地就係咁 , 開左lee個族 , 而且因為tony既銀彈攻勢實在太勁 , 個個都沖住去做任 , lv都唔升 , 名聲日高 , 仲上埋榜 , 人又多又勁..
, 星之谷差不多同時分裂 出 血刈 (由星之谷族人所開 ) . 星之谷亦走向衰亡.......( tony 達到左目的 )

本族大事年表: 開族 , 銀彈升名聲 , 上榜 , 月兔事件 ,同新雄霸50-60人去唱k (唱左成2皮野) ,  古女事件/mable 事件 , 流星仔仔事件 , 藥師龍鬼事件......( 仲有好多都唔記得 )

04年暑假,開始有天外lee隻game,大家一齊打機都算係一種緣份,
由互不相識---做game朋友---一齊對抗外敵---做真正既朋友出黎bbq 唱k 食飯---到現在大家已經一個一個咁離開
當中有開心有唔開心 , 開心既係識到一大班朋友仔 , 唔開心既係見識到真係可以為求目的,不擇手段
個人黎講 , 可以話加深左社會經驗 , 社會就係現實 , 隻game入面可以對你好好 , 但當你再冇利用價值時.....
但係真係估唔到 , 連大陸女仔都可以做到朋友 , 仲一齊玩^^
大家都放過心機落個族 , 不論多小 , 我都好多謝大家既支持
大家想當年 , 不眠不休升lv 做加任 打寶 ...而家已經冇lu....
但係大家曾經風光過 , 開心過就可以了 , 因為我永遠只會記得同大家一齊開心升lv , 一齊吹水既日子
如果大家對 對方仲有印象 , 偶爾係街上遇到 ,千萬不要直行直過 , 與對方打聲招呼 , 問候一下 , 可能已經好開心了
更加能勾起大家對天外既情同回憶 , 雖然時間太短暫 , 稱不上生死之交 , 但不竟多多小小都係朋友
做朋友的 , 做一世 , 不是單單在於 game 中 , 而是在心中 , 在記憶中 ........( 打到我有小小想喊 )
係打天外lee一年 ,真係好開心 ....雖然大家以後各行各路.....
有後生的要讀書 ,有成年的要工作結婚 , 有中年的要養家......大家可以的話 , 上黎lee到講句野 , 俾人知道你未死
係 介仔介女 出出入入既人太多了 , 所以我唔會再打族人名單 , 大家記得邊個就記啦
大家回想下lee一年 , 感受又會唔會同我一樣呢..............
再見了 咁多位老朋友 大家好好保重 , 有緣既話一定會再見
再見了 介仔介女
再見了 天外......

ICQ  / MSN :
74996861 小魔鬼TONY ( 陽光B )  sunnybtony@msn.com
127052920 小謙子   kelvinlhk2002@yahoo.com.hk
106949678 避刃兔   rainki666@hotmail.com
332480773 楊過龍女
110887736 琍琍王  lilymisshk@hotmail.com
95916836   情深 ( 波波 ) kawing0822@hotmail.com
258139847 勇男傑
320838586 極速BBYO ( 飛影打手 )
333363870 藥師龍鬼  honghong12342001@hotmail.com
279104042 金木水火土 ( 虎神 )

小凌河 hidyhuang@yahoo.com.hk
靖文    kakichan@chshing.com.hk
紫雪曳妹 hkhkhkkk2003@hotmail.com
冷羽 angel_chung1@hotmail.com
小叮叮噹 oodonoo88@hotmail.com
狂妄份子 siulung1112@msn.com
藥神魂 kenexex5@hotmail.com
莎士陳 sars_54@hotmail.com
攸刖  makoto_lovelove@hotmail.com

多謝觀看

[ Last edited by 大中小謙子 on 2006-2-15 at 09:27 PM ]

仔仔^^ 該用戶已被刪除

女既幾大都收呀小謙~~咩21呀~~???你要照顧埋我地呢d廿幾既先得嫁....
(以上說話係族長小魔鬼Tony講既, 唔係本人小謙子)

[ Last edited by 大中小謙子 on 2004-12-14 at 08:58 AM ]

-.-......小x子-.-咁快46

[ Last edited by =___=' on 2004-12-13 at 07:27 PM ]

唔好玩我啦 , 我兩個星期冇升過喇 , 仲話我快......

我夠想啦, 我盡左力喇, 要返工嫁大佬 ,唔洗做咩

Originally posted by 大中小謙子 at 2004-12-15 01:10 PM:
我夠想啦, 我盡左力喇, 要返工嫁大佬 ,唔洗做咩

豈有此理小謙子唔識人了嗎:(

你係邊個呀, 你講個game名啦,  係咪我地個族嫁 ?

Originally posted by 大中小謙子 at 2004-12-15 02:48 PM:
你係邊個呀, 你講個game名啦,  係咪我地個族嫁 ?

哈哈哈哈哈哈....你地族我很多人都識的-.-
我係一迷一同你升過lv嫁>,<

我記得你,係地2一齊升過lv , 好開心係lee到都撞返你~~ 得閒一齊升lv~

當然一齊升啦=.=我都未50...升到50先去地水4..哈哈...
依家48炸....差接近60萬升49啦>﹏<
想當年你地小頭..........楊過龍女係拓水道同我升過..佢果時重低果我@@

[ Last edited by =___=' on 2004-12-15 at 03:12 PM ]

你好耐冇升呀 ? 加油啦~~升快D , 我而家46都係地4升啦 , 你一齊黎玩下啦~

小弟當然好耐沒升啦...大把廿大我都識的-.-一迷一<===老餅

本族每天晚上9:30-10:30都有加陪exp時間~希望各族人早少少上黎組定隊升級吧~~謝謝~~

要有義氣a_a"
好似黑社會咁...
怕怕~>w<

Originally posted by 仔仔^^ at 2004-12-22 12:52 PM:

狂妄你係度扮可愛....你唔好去死-.-""

wakakaka...
多謝我唔會咁睇唔開既>v<
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:09 PM , Processed in 0.051977 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存