2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 你信=你KAI 你唔信=佢KAI 你想你KAI定佢KAI@__@?映x撤 ...
go

你信=你KAI 你唔信=佢KAI 你想你KAI定佢KAI@__@?映x撤的真面目 p.6 [複製鏈接]

講講古↓
********冇耐性睇請飛去最後一行**********************
話說係08年12月18號晚個人商店區左下第2支燈柱旁邊發生左件咁既事
我無無聊掛下商 坐返平時坐開果個位(注:用緊5轉)
掛到9點幾開返個畫面黎睇下面掛商果個人個店名Change from"一二三四五六七..."TO→"好心你啦~人用5轉你又用跟尾狗" (注:佢都係用緊5轉)
我問佢"5轉你專用?"←改店名                                             
佢冇郁啵 但有第2隻人埋黎掛商
"有人話你 ~你做咩自認你心虛7.7"←店名 坐係我同佢中間     
問題係 喂 你用5轉掛商有拎牌?我用5轉同樣係度掛商坐近你少少就話我跟尾狗?
諗佢去沖個涼唔鬼理佢  又飛多隻懶懶出黎 話我賣垃圾                                                                      
我再改店名"你D裝屎沖出黎GE?"←有人比靈感我 陪佢玩下               
知知(身份:同族朋友)咁岩收開野經過 佢話見我咁鬼慘無啦啦比人嘈@_@幫下口咁w0
然後當然係用店名玩暗串&全頻嘈  某人冇眼睇選擇係時候去沖涼
約4個字後 果個角落多左一班5轉弓@!@男女都有(係好亂 我分唔到佢地針對緊個火頭持有人邊個POINT進行諷刺)
不XZ到Y頭←佢既論點有:(親眼見佢d字跳出黎 符號跟足 絕無tim加成份 題外話我都冇咁無聊)以下句子我係沖涼之前見佢講的 ***
1.我由一有新商街開始就用5轉弓日日掛店囉 人人都知^^ ←暗示:咪同我爭 我係老大!
2.我賣左幾億夢錢賺唔少^^ ←so? 你離題唄@.@
3.佢咁想要我個位米講聲囉 我實比佢架   ← 佢坐開左邊第2條燈柱 我坐開係佢上面2格位 冇變過 次次都掛果度 仲有 你果個位用風水量過凸別旺財 零舍唔同D?我洗稀罕你個位食飽飯冇野做同你爭?我就冇佢咁有恆心次次掛商之前都變5轉先掛 我隨心的好嗎
4.佢仲要連我個方向都跟足哂 冇野好講囉 ←啞左 咁岩得咁橋我有幾次係轉個方向同你一樣 你咁都可以發up風亂講一通我跟你?
然後呢我10點幾OFF左 佢地都嘈到近尾聲 諗住嘈完冇野啦 我下次再掛商米行遠d用1轉掛囉 大事化小小事化無咁囉
但我係就唔係好明 我又冇凸登賣同一樣野賣平D搶你生意 又冇講過D咩冒犯你既野 只係用同樣5轉坐近D掛商你可以話我跟尾狗囉-0-我只係覺得你無聊+心胸狹窄 家下果晚係唔係得你同我用緊5轉掛商先?

點知第2朝行商見到D新潮野 出現左呢個咁既人坐係左邊第2條燈柱果度掛商個店名仲要令人汗顏到不得了
新手人名:映x←更正 行近D仔細睇佢都係打錯
店名:日日唔同 第1日新開張既店名係:我映x□(呢個字唔識打 類似打開既意思 佢用D字我未見過 讀書小 唔多明)大西洞比男人插~舒服
佢時至今日每日都改D意識不良既店名出黎教壞細路 隻新仔個名同我隻人物個名比較 佢只打岩3分1 ←更正 係100%錯 撤≠撒

我初初都係扮唔知直行直過唔理 FD同我講我都笑下算 但好煩 商街前收野有人密我問"你係唔係果個商街比男人咩果個丫?"你信佢講果D野  我只能同你講咪傻   

A叫我開新人學佢咁唱返佢轉頭 我唔通要同條友癲咩? B叫我用大頻澄清 喂我好窮邊有錢買大頻呢?就算係 唔通隔半粒鐘講一次 你唔厭我都煩啦 C都係叫我澄清返 我同佢地3個解釋完天都光 日後一定會出現DEFGHIJK 我又苦口婆心up多幾次來龍去脈?!所以我係度開個POST 路人睇過就心有個底
減少D人問我"你係唔係果個商街比男人咩果個丫?"<~~

果個新仔並唔係我吷×撒所開以及持有 佢係映x一個無中生有不知所謂既人 多謝合作-0-(迷之聲:唉 你終於訓得)

無心機睇-.-!!!!!!!!!!

洗鬼理個d垃圾咩,理黎到多余,人廢點到廢,佢又唔係海s第1個5轉弓,就算係禁又點姐,人地用5轉掛商關你鬼事咩係到串人,如果人地真係要想玩大d,你改個商名損害他人名譽,我地報警,一定入到你罪,如果人地有心要玩,你冇得走,到時gm一定比數句,唔洗睇la,邊個自己開新人掛商個果,樓主,我一定幫你,如果要報警or出庭我一定幫,我最真呢d損害他人名譽d人

睇到眼花=/=都味睇完

訓醒 唔知佢今日又係咩呢
其實仲長 我冇心機打詳細D咁解
3Q雞翼a_a咁早既你

你開全頻唱狗佢lol

6樓請睇我點答B先生既答問

我唔信

樓上果d話太長.睇唔明既話.我短短地講返啦
話說某日 樓主係商街掛商.跟住有條友就開攤名串樓主.話人用5轉你又用5轉
跟住又有2條友幫條友.一齊開攤串樓主 跟住樓主朋友多 到返條友比人圍
跟住條友就淆哂底.唔認串人.後來又話樓主去左個位之後搞到佢賣唔出d野
條友仲話佢打機賺到17000$HKD w0 跟住10點幾條友比人串完.
之後d無聊人就開d攤名.成日講埋d膠野 中傷樓主的說話之類
樓主開完個post因住比人買起

順帶一提條友個名係不要同你白頭到老

條友比人圍返既相

已有 1 人評分Good 收起 理由
水月﹏☆ + 1 方便好多咁睇@@

總評分:  Good + 1   查看全部評分

佢有話我掛左係佢上面之後賣唔出D野?_?我唔知TIM佢冇當面同我講
講真 佢賣唔出D野好似係佢問題
我冇逼佢抬高個價拎野出黎賣架啵@__@

我都諗緊如果有人問我你幾錢晚我要點答alt+n

我最記得係我映x撒聖誕夜西xx要比賓周x

原帖由 紫苑 於 2008-12-30 10:03 AM 發表
我最記得係我映x撒聖誕夜西xx要比賓周x

咁好記性?

原帖由 TingGgg_Bb 於 2008-12-30 05:32 AM 發表
無心機睇-.-!!!!!!!!!!

我都係
咁長

原帖由 121212 於 2008-12-30 11:04 AM 發表

我都係
咁長

吊!!你又泥洗POST T_T

原帖由 TingGgg_Bb 於 2008-12-30 11:07 AM 發表

吊!!你又泥洗POST T_T

你夠係

其實我睇吾明.

無聊,唔使理啦!

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

好深奧... 完全唔明

字太多又密又亂==
無心機睇..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-27 07:07 AM , Processed in 0.035246 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存