2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 FreeStyle hk最強?!
樓主: 0o玲o0
go

hk最強?! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

d攪事撚仔細+完全睇晒所有回覆再留言

腦殘白目沒得醫
超慘

十週年勳章(賀詞)

唔洗完全,睇第1,2頁就ok了
成堆人自稱最強,都知呢個post乜事啦
唉,腦殘 白目 沒得醫
極慘

腦殘白木沒得醫
終極慘

呢個POST睇得出路易係度擺我上黎玩野  佩服佢咁大個人仲有時間係度討論

對上果位話路易小朋友, 真係好好笑你形容得  讚

再者, 我玩FS都有一段時間, 唔勁唔廢, 都打過唔少人, 暫時未見到係香港區有SG比心靈強.

十週年勳章(賀詞)

至於路易,唔知佢乜事,but好明顯玩緊野
佢自己都見過光頭仔比人電

光頭仔引發的罵戰qq

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ○●永生●○ 於 2009-4-23 11:46 PM 發表
腦殘白木沒得醫
終極慘

呢個POST睇得出路易係度擺我上黎玩野  佩服佢咁大個人仲有時間係度討論

對上果位話路易小朋友, 真係好好笑你形容得  讚

再者, 我玩 ...

一陣你既下場同路易一樣qq

其實從之前打過的來看,小貝略勝於我,畢竟我是防守黑洞qq

原帖由 封鎖心靈 於 2009-4-23 11:51 PM 發表

一陣你既下場同路易一樣qq

其實從之前打過的來看,小貝略勝於我,畢竟我是防守黑洞qq

唔係玩緊野 , 雖然經常都見到光頭比台人電, 像豬頭

原帖由 神沙 於 2009-4-22 09:35 PM 發表
小朋友L.路易斯,得你一個死頂,都冇人幫你,個個都吊柒你就知咩事
其他人一睇就知你係擦鞋仔啦,你好有問題
睇曬你D POST啦,係咁話人冇point
最冇point果個係你
一咪話生哥係台版最勁,同冇人勁過佢??
咪笑死人,講得 ...

=.=你話路易見識少?......
路易可能講得誇左D
仲有,以你資格.你仲未可以批評路易講法...神沙你有無同花生打過?...你有無見過花生同嗶嗶之類既人打過?..
你吾知咁多野就吾好開呢個POST插路易喇= =''
戰積吾代表一切囉=.=....你自己都識講..咁花生5.X%板又代表佢廢?...覺吾覺矛盾?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ○●永生●○ 於 2009-4-24 12:01 AM 發表

唔係玩緊野 , 雖然經常都見到光頭比台人電, 像豬頭

87,沒被我電夠?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ♂Man★﹑ 於 2009-4-24 12:01 AM 發表

=.=你話路易見識少?......
路易可能講得誇左D
仲有,以你資格.你仲未可以批評路易講法...神沙你有無同花生打過?...你有無見過花生同嗶嗶之類既人打過?..
你吾知咁多野就吾好開呢個POST插路易喇= =''
戰積吾代 ...

佢外掛仔黎既...你唔知咩
佢咪樂古果個唔記得乜春,係咁討論外掛,k字頭的

玩左咁耐 打得多3.3真係覺得有D悶' 有陣時打打下都可以合埋眼訓著'

原帖由 封鎖心靈 於 2009-4-24 12:06 AM 發表

佢外掛仔黎既...你唔知咩
佢咪樂古果個唔記得乜春,係咁討論外掛,k字頭的

繼續屈啦,我識外掛識程式就代表我用外掛??
你有親眼見到我用??
識開槍就會去殺人??
識會計就要做會計??唔可以做侍應??
智障白木形容你真係岩曬,同你d白 痴講野真係浪費時間
真係以為自己好型??我當你係隻狗都不如
用vs2005寫ge芳芳改能力掛都係我脫殼完send比官方
你做左d咩,淨係識係度狗吠

上次係你話有條外掛仔用扭腰射3分蓋到,咪證明比你睇蓋唔到
你條淆西怕到呢埋係個龜殼度,怕東怕西,冇人柒得過你
講就勁阿,做就廢,仲走去拍個2分扮3分扭腰片出來托柒
3分扭腰射係就係蓋到,不過如果100%入的3分扭腰射係蓋唔到
我話企定定比你蓋幾百球都唔敢,唉
改版前外掛仔扭腰射3分100%入,e+改版後用扭腰射唔會100%入
你蓋到ge只係唔會入ge扭腰射3分
知道了沒,肓毛
證明比你睇就叫外掛仔?!,你真係個腦生係屎忽度
返去你個龜殼度啦

原帖由 封鎖心靈 於 2009-4-23 11:34 PM 發表
d攪事撚仔細+完全睇晒所有回覆再留言

腦殘白目沒得醫
超慘

朋友,爆曬粗, 露出本性 ,呵!!都見慣了不出奇

我FS開版我就係度

我唔單睇曬呢個POST,你以前你的POST我都睇過唔少

有好多POST都話自己呢樣勁果樣勁,睇到真係反曬感

不過我都係睇完就算

反對就要比你罵,你有咩資格話人攪事,你當自己邊個?

你真係做左最勁果個先好咁串

不過我唸最勁的人一定唔會好似你呢副德性!

睇完你咁耐以來的POST,你人格用
"  自大  "  自以為是  "  虛偽  "
形容我覺得相當合適

已有 1 人評分Good 收起 理由
神沙 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 神沙 於 2009-4-24 01:05 PM 發表

繼續屈啦,我識外掛識程式就代表我用外掛??
你有親眼見到我用??
識開槍就會去殺人??
識會計就要做會計??唔可以做侍應??
智障白木形容你真係岩曬,同你d白 痴講野真係浪費時間
真係以為自己好型??我當你係隻狗 ...

腦殘白目沒得醫
勁慘

至於蓋帽,所有人都表達可以蓋下來,你卻不認,隨便你,反正那麼久的事,畢竟你覺得不會被蓋,那是你的事。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 火力人 於 2009-4-24 01:23 PM 發表

朋友,爆曬粗, 露出本性 ,呵!!都見慣了不出奇

我FS開版我就係度

我唔單睇曬呢個POST,你以前你的POST我都睇過唔少

有好多POST都話自己呢樣勁果樣勁,睇到真係反曬感

不過我都係睇完就算

反對就要比你 ...

係?你咩名?睇下fs內測時有冇見過你~

攪事撚=爆粗QQ
仲有呀,我都冇話你,你做乜要對號入座,你認自己係攪事撚?
係勁架啦,你唔鍾意可以唔睇架喎,我都唔記得左原來我放左把刀係你頭上逼你睇
呢度好多都係FD底,識既,我同FD講勁又得罪左你?如果想扮FD而黎反對既話,你死心吧QQ
我認自己一直都名大於實,想看的話自己去找回來那個POST,當然,我沒逼你去找,但此刻你的眼紅更為可笑。

睇完你琴日到依家既POST,用
"  博上位  "  眼紅撚  "  煩膠  "
形容我覺得相當合適

原帖由 封鎖心靈 於 2009-4-24 07:09 PM 發表

係?你咩名?睇下fs內測時有冇見過你~

攪事撚=爆粗QQ
仲有呀,我都冇話你,你做乜要對號入座,你認自己係攪事撚?
係勁架啦,你唔鍾意可以唔睇架喎,我都唔記得左原來我放左把刀係你頭上逼你睇
呢度好多都係FD底,識 ...

爆粗原來係叫攪事燃
冇你文化咁"高"
你都有爆粗同係你先爆粗,
咁你係咪叫攪事狗燃??

呢個版你開架?你估我突登睇你D POST?
識得版主好威?咪又係擦鞋仔一個
咁勁咪自己開個討論區,咪冇人睇你囉
上面條友果句真係岩曬你
"唔吊9你真係以為自己好型"

你名大於實就梗架啦,嗅名阿麻
不嬲當你冇到,一路話自己勁的"勁人"
勁就勁,不過係勁廢個勁

博上位??冇你咁好"戲",你係度話緊自己吓話?
我得鬼閒做D咁GE野,反正我講的是事實
眼紅阿,眼紅你可以咁kai
真係難得一見"人材"

已有 1 人評分Good 收起 理由
神沙 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 火力人 於 2009-4-24 07:55 PM 發表

爆粗原來係叫攪事燃
冇你文化咁"高"
咁你係咪叫攪事狗燃??

上面條友果 ...

上多d聊版啦,"網民"。

喲喲,自己睇完d post唔順超,就小我,小完我就話你唔係特登睇,可笑世人痴愚
識版主好勁?原來你覺得識版主好勁,你覺得版主好好打?咪又係普通人一個,你以後大個就知

爆曬粗, 露出本性 ,呵!!都見慣了不出奇

名大於實好過你依家眼紅喎QQ
而且你成日話我自稱勁,又唔知你有冇連結呢?QQ
人地話我勁=我開分身讚自己
何況我從來都冇話自己好勁,只不過話過HK G百名內而已。

你咁留意我,唔係搵唔到自稱勁既連結呀嘛?

D狂風浪蝶都唔知係邊度過黎,追住咬
可笑可笑,圍內人吹水都會有人睇唔順眼QQ

原帖由 火力人 於 2009-4-24 07:55 PM 發表

爆粗原來係叫攪事燃
冇你文化咁"高"
咁你係咪叫攪事狗燃??

上面條友果 ...

就算心0話佢自己強都吾關你事

仲有人地既事 你插乜咀?

你係吾鋸心0就組隊3.3挑佢機.以實力較量,吾好係度串柒柒又要對號入座

難道開返我隻陳舊中鋒出黎應戰?

原帖由 teddywong 於 2009-4-27 06:48 PM 發表
難道開返我隻陳舊中鋒出黎應戰?

唔怕你開,至怕你唔記得個pw

十週年勳章(賀詞)

開邊度啊?
開ez?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-10-1 03:32 AM , Processed in 0.036015 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存