2000FUN論壇

搜索
go

樂師另類玩法.. [複製鏈接]

本人玩樂師既時候諗出來的..

樂器上有物攻和魔攻2種..我認為樂師可以+力+智+體..

當然係每升1lv各+1..好多樂師會諗..唉..成日都冇曬魔..自己一個人升簡直係升條毛..藥又貴又+得少..又容易卡技..

通常而家d樂師都係+智+體或全智..我發現+埋力都應該好玩..

點解呢..我自己就係咁的..

我有玩過小提同鼓..

當然身邊有隻可愛既寵同你一齊打..

最好呢..由一開始就升死隻寵..

1-17lv都係做任極速升..

17lv有招定怪既電..學左佢..

定左佢就係咁物攻打佢..隻寵都可以幫手..

我只知小提..行係(不自動攻)怪身邊..定佢一下..物攻佢5下..再禁定..

係岩岩好佢打唔到你又定左佢..基本上係屈死佢..

用既魔大約2下定就ko隻怪..

大家都知到d技能有+一定既傷害點數..

所以唔怕唔夠智..

我而家22lv冇+力..打21怪一下都有30-40幾+埋力應該多d

仲有我知到鼓有得+力..可以幫自己+

而小提有+體..唔怕唔夠打..

基本上我呢個方法對於自己升既樂師好有用..

仲有一樣野..小提有幫人補血..呢樣野都唔關智力事..佢限左幫人+幾多..

就算其他樂器都係限左+幾多點

所以本人認為+幾多智都係白廢..

同人組既時候用魔通常都係定怪..呢樣係用好少魔..不過就永遠汁唔到野..

自己打既時候就係咁用魔..跟本練唔到..

大家可以試試我方法..

希望可以繼續有跟進同檢討..

力樂其實好早都有人玩
你加全力好過,定一次就殺到怪

加智 mp多左 魔攻都高~~~
好多人唔買mp草~ 坐一坐就打得~
其實打洞係好慘~ 戰士一定搵樂c組 因為自動怪 係埋一堆~引唔到~
每個職都有難處~~~  戰鈍 攻慢(超慢)  樂c要用好多mp又窮(執唔到野)  
弓手 防低又唔多人組(石外令佢比人遺棄)

唉~~~~~~~

咁小提其實係唔係全加力都ok 丫?
因為佢有+體

不過會唔會冇命中
會唔會成日miss?

究竟係咩東東
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-20 10:51 PM , Processed in 0.028579 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存