2000FUN論壇

搜索
樓主: 音符妹妹
go

每日國戰一貼 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-18 10:41 PM 發表

唔好意思 令你誤會"基本野" 我用全寫可能會比較明白
基本戰場意識OK??
唔知我講咩??係咪要我清楚D講

今天我見有1個人話自己有幾多場第1名
但是基本戰場意識 唔知佢今日有冇呢?_?
我只見佢係中傷 冇幫擴 打 ...

你係上次MOMO吊完你之後 你就搵位入JA MA=。=
基本戰場意識 我俾你多N倍..
基本野啦..人人識保命 國血有排玩啦
你地成班衝出去送死既 守幾多塔都無用啦

罵戰分析(總結 )

事件起因:音符小姐因不喜tea在佢顯示自己既戰積時插佢,因此引發罵戰
分析結果:兩位好明顯有積怨,音符小姐論點有5個:
1)tea係垃圾,所有b服藍國打輸比佢的人都是垃圾
2)tea打唔贏就按art+f4,行為無品
3)對a服高度評價,並認為b服藍國人士應有其水準,否則垃圾不如  
4)認為tea應為佢顯示自己既戰積時插佢一事道歉
5)一堆粗口...
tea論點有4個:
1)音符態度惹起了佢,應為之前串佢那Part道歉
2)唔服之前比人話係小朋友同係垃圾
3)認為音符在沖傷時沒有合作,只係得把口
4)音符眼睛會閃行看字,屈佢主動串人先
兩人共同點:
完全無視對方論點,自說自話
讀後感:
一堆白目,藍國唔滅亡真係奇蹟,勸各人快d轉國啦.(引用:\(╯口╰)/若說中 我只是路人一個....不喜別插)
希望兩位在繼續罵戰前看看這一分析,如能增長兩人互罵的時間實仍本人之榮幸
本帖by真正的路人甲乙丁,比過gd我呀唔該

玩過星曲WEB

原帖由 adfer 於 2008-12-18 11:07 PM 發表
                                           罵戰分析事件起因:音符小姐因不喜tea在佢顯示自己既戰積時插佢,因此引發罵戰
1)tea係垃圾,所有b服藍國打輸比佢 ...

你好有心機
俾個GOOD你..-_-!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 11:04 PM 發表

你係上次MOMO吊完你之後 你就搵位入JA MA=。=
基本戰場意識 我俾你多N倍..
基本野啦..人人識保命 國血有排玩啦
你地成班衝出去送死既 守幾多塔都無用啦

!_!早知你會閃字 心知啦下
第1 MOMO事件睇黎你唔係好清楚 佢冇吊過我
用左最和平既方式解決左  如果你係話我咩搵位入  
OK 我大可開POST令果日所有我+糖爺+MOMO+衰丁丁既對話公開 睇下係咪搵位入囉呵

有D野你唔認 我冇所謂 你自己覺得有基本戰場意識就OK 你點講我都係吹你唔脹
守幾多塔都冇用A_A? 係咪所有人去晒保命 塔唔守咁就得
有D死係冇可避免 盡量減少死亡次數就可以
其實冇人想死嫁BOR 呢D野都可以玩玩下學到既
我就覺得做到守塔打塔都OK了
保命唔係話唔好? 但係要識先得
但係守塔打塔就唔洗 肯去就可以

原帖由 adfer 於 2008-12-18 11:07 PM 發表
                                           罵戰分析(總結 )事件起因:音符小姐因不喜tea在佢顯示自己既戰積時插佢,因此引發罵戰
1)tea係垃圾,所 ...

原來唔係總結,換左人又開始第二場呀,睇來要多份罵戰分析

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-18 11:23 PM 發表

!_!早知你會閃字 心知啦下
第1 MOMO事件睇黎你唔係好清楚 佢冇吊過我
用左最和平既方式解決左  如果你係話我咩搵位入  
OK 我大可開POST令果日所有我+糖爺+MOMO+衰丁丁既對話公開 睇下係咪搵位入囉呵

有D ...

我地守塔多過你殺人啦下話....
你地既守塔..咪又係去到俾人殺番轉頭個D..
原因一個...沒技術的人...去到塔身邊也是守不到..

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 11:32 PM 發表

我地守塔多過你殺人啦下話....
你地既守塔..咪又係去到俾人殺番轉頭個D..
原因一個...沒技術的人...去到塔身邊也是守不到..

!_!"我地守塔多過你殺人啦下話"<=此話以經有挑釁成份
但是我會回應 我冇守塔A_A?好野 冇話可說
我可以話自己有守 因為我真係有做
除非平日果陣我本人有野做 做住水工先唔會去
星期六日 我次次玩 都係守塔  **街場就完就唔會去守
你覺得冇既 MAYBE你不在[你近排少左ON]

第2:我相信點都好都好過冇人去守塔掛
冇技術好過塔都唔去守掛住沖傷果D
守塔點都好都係比保命易
你所指既我地的守塔方式
係因為我地去守塔既人唔夠 好多人集中係晒主戰線
所以先俾人殺番轉頭
冇技術唔代表守唔到塔

如果好似你咁講 冇技術既人守唔塔 [好 我地就唔去守]
冇人上主線幫打 [因為你話咁係沖去自殺]
出召都要有技術 照你意思 冇技術既都唔好出喇
咁請問果D冇技術既人玩咩? 全部坐水?
坐水唔洗技術掛 睇你地班有技術既打得幾多囉呵

玩過星曲WEB

講落去已經無意思...我對你地其他人無野
只係對佢一個有野

罵戰分析(總結 )事件起因:音符小姐因不喜tea在佢顯示自己既戰積時插佢,因此引發罵戰
1)tea係垃圾,所 ...

你既總結!_!唔好意思 借借黎用
[佢有回你 咁姐係冇錯啦你既論點]

有關音符小姐論點 我有以下既回應:
第1: SER A同SER B係2個唔同世界
係未合SER之前 唔可以拎第2個SER作比較
GM都有講過 2個SER好多野打法都唔同
所以到合SER既時候都要一段時間適應

第2:TEA打唔贏就按art+f4呢樣野我都覺佢唔岩!_!呢個我係支持你既

最後我想講!_!你呢個POST都有挑釁既成份
你/人地POST自己個戰積比人睇做咩???
比人參考??作為模樣??
場場國戰 唔同人都有唔同角色
高傷原因有好多 掛住沖傷 合成爆到 你係一條龍等等
頭10名咁又點  咪又係得個名次
成功既國戰 唔係再乎輸/WIN
係大家合作 做好自己
一班幕後坐水 守塔 打塔 前線既 佢地都有功勞
D人都係想....晒比人睇姐

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-19 12:03 AM 發表

你既總結!_!唔好意思 借借黎用
[佢有回你 咁姐係冇錯啦你既論點]

有關音符小姐論點 我有以下既回應:
第1: SER A同SER B係2個唔同世界
係未合SER之前 唔可以拎第2個SER作比較
GM都有講過 2個SER好多野打法 ...

ser a同ser b咪一樣..大家都係人 點解我地做到既野你地做五到..
講真 你地成日係國戰 成日輸個陣係到嘈嘈嘈 但又有冇諗過提昇自己基本野先..
係b服...我只係見到烈魂係唯一一個想進步既人..我開頭對佢都無咩好感..
但佢個份熱誠...佢真係會周圍去問同學 點樣可以進步 我覺得你地哩點可以跟佢學下既話會好好

我貼圖..你話我衝傷..但個幾場我全部係同紅國戰狼既人打緊小隊...自從我地會d人無玩之後
我真係搵五到好既隊友同我夾...所以由一開始到而家...我都五會同你地打同一陣線..
同埋隻game出左咁耐..我係想俾你地參考...哩d係基本條件...但我從未係你地身上見到過..
希望你地會有所改變...

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-19 12:10 AM 發表

ser a同ser b咪一樣..大家都係人 點解我地做到既野你地做五到..
講真 你地成日係國戰 成日輸個陣係到嘈嘈嘈 但又有冇諗過提昇自己基本野先..
係b服...我只係見到烈魂係唯一一個想進步既人..我開頭對佢都無咩好 ...

SER A同SER B人數方面以經係一個問題
SER A可以做到100人既戰場中我方係50人
SER B係做唔到嫁囉
如果我方既人全部都係自己國既話
組隊 各方面都會做得比較好

嘈嘈嘈又嘈得幾多 都係完場果陣嘈姐 結果咪又係繼續玩
如果以你作為基本條件!_! 我相信有好多人可以收得工
人各有志 呢句你明嫁啦
你有你既方式 我有我既方式
國戰都係一班烏合之眾集埋一齊玩嫁啦
方式唔同正常 但唔好強迫人地去用你既方式

最後希望你/大家專重自己  專重別人
話人之前諗清楚 比著係你 你係比人話果個會點
聽唔聽係你既事 !_! 唔想有呢D事出現 請三思自己既言行

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-19 12:27 AM 發表

SER A同SER B人數方面以經係一個問題
SER A可以做到100人既戰場中我方係50人
SER B係做唔到嫁囉
如果我方既人全部都係自己國既話
組隊 各方面都會做得比較好

嘈嘈嘈又嘈得幾多 都係完場果陣嘈姐 結果咪又 ...

那你們不要再在國戰係到吊來吊去...
我已經係國戰中沒有出聲了

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-19 12:33 AM 發表

那你們不要再在國戰係到吊來吊去...
我已經係國戰中沒有出聲了

唔好要我再講 我幾時有係國戰度"吊來吊去"
有既 我金魚婆唔再玩FEZ

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-19 12:37 AM 發表

唔好要我再講 我幾時有係國戰度"吊來吊去"
有既 我金魚婆唔再玩FEZ

fine off topic..

嗯?守塔?擴地?
我玩個時真係次次都要我自己做WO
重要叫完人都唔見有人來
你地個時去左邊到?

重有,沖傷?打人強的去打人
一個人傷第一殺人有b級既人唔去守塔都無所謂,佢對前線已經有貢獻
我試過信藍國,之後我去前線打,但結果係擴地/守塔不知所謂.
我既信條就係,你勁得過我你去打,我去擴
但擴既唔擴,一係就亂擴.
見到好多係打又唔係真係勁過我,但我去打又擴得慢或無人擴,我去前線打來托?
定以為自己強到一定唔係自己擴?以為強到召喚一定唔係自己出?
我真係有好多問號
我由7月頭玩到11尾,都要我做擴工
原因係我對其他人絕望,對個d無技術又要死去打,唔聽講,自己講又唔做既人絕望]

PS.我只不過見到順便發泄下~  
我係邊個?會知就會知

玩過星曲WEB

原帖由 errol623 於 2008-12-19 12:53 AM 發表
嗯?守塔?擴地?
重要叫完人都唔見有人來
你地個時去左邊到?

一個人傷第一殺人有b級既人唔去守塔都無所謂,佢對前線已經有貢獻
我試過信藍國,之後我去 ...

我覺得你講得好岩
我記得最早期...佢地未識擴個陣 我玩法個陣都擴左一段時間..
到今時今日我覺得...如果我五上戰線頂既話...我覺得對五住大家 難道我仲係到坐水 出水...
我明你講咩....
不過自從我地公會d人無玩之後 就已經打五到小隊戰,..

玩過星曲WEB

原帖由 errol623 於 2008-12-19 12:53 AM 發表
嗯?守塔?擴地?
重要叫完人都唔見有人來
你地個時去左邊到?

我試過信藍國,之後我去 ...

原來你係由那..
好高興你所講既野我完全認同...不愧係我一直學習既對象....
得到你哩段說話 好似打左支強心針咁
你快d番黎啦..你走左之後 我地全部人都好散...!!!
wait uuuuuuuuuuuuu!!!!!

玩過星曲WEB

由那..公認最勁弓手...但仍然要場場做擴工..點解...
請其他玩家自己諗下...

唔多覺得你地係到講呢d有咩用...不過音符小姐...唔介意講句...

你要人地去守塔..?ok.但係人地守唔到又話人垃圾又話咩...?咁你唔該唔好叫人守。

你要人地保命打..?ok.但係人地用佢地條命救左你之後,你又話人垃圾唔懂保命..?咁唔該你唔好叫人保命。

你要個個識打要合作..?ok.咁人地個個聽你地指揮之後都係輸左,你又話話我地唔識打..?咁唔該你唔好叫人合作。

我知,你肯定會話又話咩,反正你全對我全錯,整個b ser 藍國得你地隊懂打,好的,明白。

反正,你不需要我們,你需要的只是已經懂打的人和強的人,抱歉,我地b ser係弱者的世界,我地會自力更生,唔洗你地,好行,唔送。

p.s.最後一句,唔該唔好話人咩話人咩啦,要人壙又話人唔識壙,要人守又話你d人垃圾守唔到,坐水水工一向過多,唔該唔好話你地d四十要坐水好慘。

玩過星曲WEB

原帖由 樂喜 於 2008-12-19 01:13 AM 發表
唔多覺得你地係到講呢d有咩用...不過音符小姐...唔介意講句...

你要人地去守塔..?ok.但係人地守唔到又話人垃圾又話咩...?咁你唔該唔好叫人守。

你要人地保命打..?ok.但係人地用佢地條命救左你之後,你又話人垃 ...

我從來無話過你地係垃圾..
就算守五到塔我都五會講你地係垃圾
哩d係你地自己老屈我...同埋我已經無要求你地守塔 因為你地一定守五到..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-21 08:45 AM , Processed in 0.034866 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存